luni, 19 iunie 2017

„nu-i fu bine vacii noastre”






De la algoritmul de şatră, „nu-i fu bine vacii noastre”
Ion Maldarescu
Duminică, 18 Iunie 2017 16:04

Algoritmul de şatră made in RomaniaSituația dezastruoasă existentă în România demonstrează că, la cârma statului s-au căţărat, precum maimuţele, indivizi nepotriviţi, incompetenţi sau paraziţi sociali. În vremurile ante '89, orice viitor angajat trebuia să fie supus unui control medical. De sănătatea mintală a conducătorilor unei ţări depinde soarta acesteia, deci, se impune ca, înainte de a fi validaţi, „aleşii neamului" să fie supuşi unui control medical sever, mai cu seamă, psihic. Din nefericire, pentru Țară, și Popor, Constituția României nu prevede așa ceva şi, dacă tot se flutură unele modificări ale legii fundamentale a statului, ar fi cazul unei corecții și în acest sens. Obligatoriu, Președintele României, membrii Parlamentului și ai Guvernului României trebuie supuşi unui control medical riguros. Cineva va spune că nici la „alții" nu există o astfel de prevedere. Ei, și ? Obiceiul imitării, şi copierii metehnelor şi legilor altora, „ad-literam", este dăunător. Dovadă: romgleza vorbită, la televiziunile centrale, scrisă în presa de scandal sau cântată la bairamurile cu manele.

Colivia cu pereți capitonați

Recenta excursie la Washington a guvernatorului coloniei România a fost, este şi încă va mai fi copios comentată, dar privit atent, locul acestui navetist voiajor nu se află în Palatul Cotroceni, ci într-o colivie cu pereți capitonați, pe ușa căreia să fie prezentate: „Eiserne Kreutz" primită dela Mutti Merkel, Legea-fără-de-lege 217/2015 și simbria celor de la „American Jewish Committee" (A.J.C.) „pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență (?) a Guvernului nr. 31/2002, privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii". Aberația anticonstituţională 217, votată de roboți „în unanimitate", comandată taman în ajunul plecării în vacanța de vară și promulgată instantaneu de șeful statului, poate fi denumită oricum, numai lege democratică, nu! „Nu putem permite antisemitismului să ameninţe sănătatea democratiilor noastre [...] Vom fi unul din cei mai puternici piloni transatlantici in Uniunea Europeană [...] Romania si-a asumat pe deplin trecutul si actioneaza ca un promotor al tolerantei, non-discriminarii si respectului pentru diversitate [...] Indrăznesc să spun că România este o ţară puternică. Puterea sa nu este dată de către geografie sau circumstanţe. Ea este data de catre valorile pe care le promovam si de catre hotararea sa de a contura un rol distinct al ţării mele în salvgardarea securităţii regionale ţi transatlantice [...] In acest context, va pot asigura ca vom fi unul din cei mai puternici piloni transatlantici in Uniunea Europeană. Legătura transatlantica va continua sa fie cea mai puternica garantie a noastra pentru securitate, libertati fundamentale si prosperitate" (K.W. Iohannis)[1]

S-avem pardon...Veto!

Pentru fanfaronada asta ipocrită să fi primit K.W.I. decorația A.J.C.? Dacă da, îl rog, respectuos pe decorat să-și poarte „decorațiiile" pe piept, la toate manifestările publice. Sau pe cap, deasupra kipei. K.W.I. gonflează ipocrizia, numind România „pilon transatlantic în Uniunea Europeană", pomenind de „securitate, libertăți fundamentale și prosperitate"... Care prosperitate moncher? Poate a matale și a Carmencitei, nu a poporului român. Care libertate? Libertatea discriminarii pozitive, a expatrierii sau cea a strigatului la lună? Care securitate? A acceptării necondiționate a cotelor obligatorii impuse de Bruxelles pentru repopularea prin metisare rasială sau curcubelizare L.G.B.T.-istă a cetățenilor României ? „S-avem pardon, coane"... Eu ridic mâna şi strig, „Veto !".

Vai de mama „viitorului" omenirii !

Când asişti neputincios la astfel de inepții, te întrebi dacă nu cumva, actualul șef al statului are un „hard" imprimat special pentru emiterea de unde ultra-scrâşnite, printre maxilarele cu zâmbet robotizat? Altfel nu poate fi explicată impunerea homosexualității în toate sferele vieţii. Apologeţii fundamentalismului democratic, atacă violent și discreționar familia şi valorile tradiţionale ale umanității. Mai mult, una din televiziunile, aşa-zis naţionale, a oferit spaţiu unei emisiuni moderată de hominidul Remus Cernea, individul fiind cunoscut ca fiind un fervent susţinător al deviaţilor-sexual, care, în repetate rînduri, printre neroziile sale, a înaintat proiectul de lege privind căsătoria civilă indiferent de sexe şi scoaterea religiei din şcoli... Curat antiromânesc păgînismul individului, dacă luăm în consideraţie declaraţia sa: „România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie rromă, lesbiană şi atee, pentru că atunci oamenii înseamnă că vor alege un preşedinte trecând peste prejudecăţile lor". După aceste criterii, dreptul la o familie tradițională normală şi relaţiile omeneşti fireşti urmează să devină „relicve ale trecutului întunecat". Dacă așa stau lucrurile, vai de mama „viitorului" omenirii! Din exces de zel (a se citi „slugărnicie"), să nu ne mirăm dacă, mâine-poimâine, K.W.I şi alţii ca el vor dori să urmăm directivele „democratice" ale Consiliul Europei, „care va exclude din actele oficiale cuvintele «mamă» şi «tată» fiindcă « poartă un caracter discriminatoriu »", după cum comentează „Die Welt".

Navetistul ţării şi „calul lui Caligula" din fruntea celor trei trandafiri

Revenind la președintele vorbitor de engleză, s-a făcut tam-tam cu amplificatoare marca „Colectiv # Red jacket" despre „perfomanțele" kwiste ale vizitei de lucru la Casa Albă. Ploaia superlativelor flașnetarilor presei cotrocenist-dâmbovițene a transformat chemarea la ordin a vremelnicului guvernator al coloniei România, de către cel mai puternic șef de stat al planetei, în triumf. Cât o fi repetat pentru a monologa discursul în limba engleză, numai „dresorii" lui știu! Norocul a fost că, lui Trump nu i-a venit chef de dialog, altfel... nu știm ce sunete ar fi scos. După opinia mea, cea mai obiectivă, corectă și intuitivă relatare despre spectacolul de la Casa Albă aparține jurnalistului Radu Toma, care a pus față în față două repere ale relațiilor româno-americane: 1969-2017[2]. La rândul său, Cornel Nistorescu relatează: „Klaus Iohannis va efectua o vizită de lucru în Germania în perioada 19-20 iunie [...]. Mulți își imaginează că felicitatul și onoratul Iohannis la Washington face, într-un fel, naveta între Washington și Berlin și, mai apoi, prin întîlnirea cu Macron de la Bruxelles, din 22-23 iunie, între Washington și Paris. Cît de mare și de moale este, Klaus Iohannis poate sări într-un picior sau cînta la o petrecere dată la consulul onorific al Austriei. Cine din politica actuală a lumii s-ar putea lăuda cu o asemenea performanță?"[3]. Un creator de false scenarii S.F. s-ar gândi la anii ʼ70, când Nicolae Ceaușescu făcea naveta (benefică României) Washington-Beijing-Moscova, dar comparația cade de la prima suflare de vânt. „Calibrul" și inteligența lui Iohannis este la nivelul sandalei lui Ceaușescu. În contrapondere, se situează mult „deasupra" primului preşedinte al României în aplicarea ipocriziei, cupidităţii, slugărniciei, fariseismului... Despre patriotism nu se poate discuta în cazul K.W.I., iar despre inteligență...„de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!". Despre parşivitate machiavelică, Da! Dovada? Se pare că, haosul bătutei pe loc este regula „de trei, simplă" practicată - la mica strânsoare - de alianţa secretă dintre navetistul ţării şi „calul lui Caligula" din fruntea celor trei trandafiri. Ei, împotriva oricui!

Multiculturalismul, pluralismul şi solidaritatea lui Agamiţă Dandanache

Peste cuibul de cuci de la oiştea ţării se abat nu doar nenorocirile saltimbancilor politicianişti. Un fel de Agamiţă Dandanache contemporan, fostul şef de stat postdecembrist şi responsabil principal al crimei de trădare de ţară (Tratatul România-Ucraina din 1997), a primit parale serioase de la bugetul statului. Cu buzunarele pline, a început să bâzâie ca o muscă fără cap şi să dea „lecţii de coviltir" despre „istoria şi tradiţiile Europei de Sud-Est [...], unicitatea sa ca loc al celui mai vechi experiment european din istoria continentului", despre o „Europă fără centre şi fără margini", despre multiculturalism, pluralism, solidaritate şi alte bazaconii, demne de lecţiile politice, pe care le preda pe vremuri. În înalta sa neînţelepciune, emite ca la „Radio Erevan": „în ultimă instanţă, adevăratul subiect care ar trebui să beneficieze de pe urma acestui multiculturalism nu este nici grupul şi nici minoritatea, ci mai degrabă individul, cetăţeanul capabil să articuleze, cu demnitate, identitatea comunităţii căreia îi aparţine cu valorile naţionale şi cu valorile universale care ne unesc"[4]. Nu pot zice decât: mânca-l-ar multiculturalismul!

După simptomele „vacii nebune", manifestate de navetistul ţării, şeful trandafirilor, aleşii neamului şi Agamiţă Dandanache, se vede bine că în urma tratamentului cu algoritm politic „nu-i fu bine vacii noastre!". Ce urmează? Drumul la abator?

Grafica - I.M.
http://www.art-emis.ro/editoriale/4237.html









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu