miercuri, 21 iunie 2017

Viziune asupra posibilității de a ne salva





ESTE UN DAR PE CARE L-AM PRIMIT ȘI NOI ȘI ÎL DĂRUIM !



STIMATE DOAMNE ȘI STIMAȚI DOMNI, DRAGI ROMÂNI

~*~
Vedem cu toții că România este aproape distrusă, că poporul român este înjumătățit, lipsit de forță de muncă, incapabil de cel mai mic gest de apărare.. Vedem că nimic nu merge în țara această, că Învățământul, Cultura, Sănătatea sunt la pământ. Că România a involuat ajungând la nivelul anul 1952... Că lucrurile merg din rău în mai rău, că această clasă politică este total incapabilă să găsească o soluție pentru redresarea Țării, ba mai mult că este un Pericol pentru Țară. Că dacă nu se întâmplă un miracol într-un deceniu noi dispărem și ca națiune și ca popor.

În aceste condiții Domnul ne-a ajutat să aducem în gândirea social-politică românească DOCTRINA ORGNICIST EVOLUTIVĂ, care în viziunea noastră ne arată calea pe care să mergem pentru a ne salva.

Această Doctrină, ca și Strategia pe care ar trebui să o urmeze poporul român pentru a ieși din starea de involuție și a se înscrie pe o Linie evolutivă este prezentată în cartea NOASTRĂ” MANUALUL REVOLUȚIEI AUTENTICE ȘI PAȘNICE CARE VA SALVA ROMÂNIA.”. Ideea centrală a Manualul este că noi ne putem salva ca popor și ca națiune printr-o Revoluție, care va fi autentică și pașnică. O altfel de revoluție, umană, necesară, benefică. Deloc sângeroasă, deloc violentă. Ce s-a întâmplat în decembrie 1989 nu a fost revoluție, a fost un Război mascat invizibil declanșat împotriva Statului român și a poporului român.

Acum știm cum arată o Revoluție autentică și pașnică, o Experiență națională prin care ori vom trece și vom ieși cu bine din ea, ori va fi foarte rău de noi.

În speranța că această Doctrină , această Carte ne va inspira, ne va da încredere în noi și ne va arăta măcar o portiță, o potecă de salvare, noi v-o oferim cu toată dragostea.

Manualul a fost împărțit în 7 părți sau capitole, care se găsesc în cele 7 linkuri de mai jos. Credem din toată inima că lectura acestei cărți ne va face bine, nouă, românilor, ne va deschide ochii și ne va face să ne gândim că a venit vrea să salvăm de la moarte Organismul național românesc. Că nu mai putem merge pe linia pe care mergem de 27 de ani !

Manualul se adresează Președintelui Țării și consilierilor lui, Guvernului, Parlamentului, CSAT, SRI, Ministerului Armatei, tuturor Instituțiilor importante ale Țării, profesorilor universitari, oamenilor de cultură, scriitorilor, intelectualității românești, tuturor celor care mai simt ceva pentru țara aceasta..

Supun atenției dumneavoastră acest Proiect de țara. Mulțumesc!

V-am trimis acest mesaj, „Manualul revoluției române” pentru că faceți parte dintr-o listă de adrese e-mail. În cazul în care mesajele noastre vă deranjează vă rugăm să dați un clic pe dilit, și să ne scuzați. Lectură bună, cu folos. Fie ca Domnul să ne ajute să ne salvăm ca popor în istorie.

Puteți lectura acest „Manual al Revoluției române” intrând pe site-ul nostru www.stefandumitrescu.com

, în secțiunea „Revista Reconstrucției Românie”.

Cu recunoștință al dumneavoastră profesor Ștefan Dumitrescu, scriitor


MANUALUL REVOLUȚIEI AUTENTICE ȘI PAȘNICE CARE VA SALVA ROMÂNIA

LINKURILE CU CELE 7 PĂRȚI ÎN CARE A FOST ÎMPĂRȚIT MANUALUL
1. http://www.stefandumitrescu.com/…/manualul-revolutiei-auten…
2. http://www.stefandumitrescu.com/…/manualul-revolutiei-auten…
3. http://www.stefandumitrescu.com/…/manualul-revolutiei-auten…
4. http://www.stefandumitrescu.com/…/manualul-revolutiei-auten…
5. http://www.stefandumitrescu.com/…/manualul-revolutiei-auten…
6. http://www.stefandumitrescu.com/…/manualul-revolutiei-auten…
7. http://www.stefandumitrescu.com/…/manualul-revolutiei-auten…

StefanDumitrescu.com










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu