luni, 14 decembrie 2020

Elena Anusca DOGLAN - Momente unice la Vaslui

 


 

 

Am trait momente unice la Vaslui organizate de Prof. Elena Anusca DOGLAN

Felicitari pentru Intalnirea oranizata pe VIDEO MEETING. A fost o PREZENTARE surpriza MINUNATA, foarte bine si bogat organizata, Ati condus foarte energetic desfasuratorul, ati intervenit la timp si incurajat concurentii. O varietate de de dulciuri in pomul de craciun si tot atat de minunata Craciunita. Copiii sunt EXTRAORDINARI de TALENTATI si plini de viata. Pe masura ce stapanim mai bine tehnologia si ne sincronizam/colaboram pentru "calitatea audio" sunt sigur ca tineretul Vasluian va obtine "OSCARUL". AU FOST DOUA ORE INTENSE CU PERSONAJE MINUNATE.

Nu am decat dragoste si sperante pentru un viitor stralucit cladit de tineretul nostru roman!

Craciun Fericit si un calduros LA MULTI ANI !

 

Ben Todica, Radio TV Producer Melbourne Australia.

 

 

 

Buna seara de la Vaslui, domnule Ben Todica!

1) Inca odata multumiri ca ati fost cu noi.

2) Daca puteti publicati un mic articol  despre spectacolul "O, ce veste minunata!"

Cu sanatate si doriri de bine.

Prof. Anusca-Doglan Elena, Palatul Copiilor Vaslui




“O, CE VESTE MINUNATĂ!”

  


Palatul Copiilor Vaslui – Cercul de Dans Modern şi Contemporan şi invitaţii săi , a organizat ȋn ziua de 13.12.2020,  spectacolul  online  “O, ce veste minunată!”

 

Copiii noştri  s-au ȋntȃlnit  virtual şi au colindat,  au urat, au dansat cu copii romȃni din Ucraina, Spania şi R. Moldova.

 

            Au fost „alături” de noi  departele  nostru vasluian, domnul Ben Todică  (Melbourne-Australia), care ne-a urat cu mult dor de ţară. Programul  inedit prezentat a umplut  inimile tuturor de  bucurie şi  ȋncȃntare.

 

Mulţumiri tuturor celor care ne-au sprijinit şi au fost alături de noi pe ȋntreg parcursul anului  (Palatul Copiilor Vaslui,  Colegiul Economic  “Anghel Rugină” Vaslui, Inspectoratul Şcolar al Judeţul Vaslui,  Primaria Municipiului Vaslui,  Consiliul Judeţean Vaslui, Direcţia Judeţeană Pentru Tineret şi Sport Vaslui, Casa de Cultură “Constantin Tănase”  Vaslui,   F.R.S.P.T., A.J.S.P.T. Vaslui,   colegii din ȋnvăţămȃntul preuniversitar al judeţului Vaslui. Mulţumiri părinţilor şi copiilor de la  Cercul de Dans Modern şi Contemporan. Mulţumiri domnului Ben Todică pentru promovarea constantă a activităţii copiilor nostri de acasă. Mulţumiri colegilor şi prietenilor noştri din Ucraina, prof. Maria Basaraba şi Alexandru Nikitin, Bulgaria, prof. Boryana Kioseva şi Atanas Atanasov, R. Moldova, prof. Andrei Unguranu şi prof. Olga Chiseliov, etc.

 

Mulţumiri tuturor celor care pe parcursul anului 2020, au fost alături  de noi, ne-au apreciat,  ne-au ȋncurajat şi ne-au motivat să fim  mai buni.

   

La mulţi ani cu sănătate, bucurii şi ȋmpliniri pe toate planurile!

 

Coordonator, prof. Anuşca-Doglan Elena








































































COLIND

 

Sus, boieri nu mai dormiți,

Vremea e să vă gătiți,

Casa să v-o măturați,

Masa să v-o încărcați,

Căci umblăm să colindăm,

Și pe Domnul căutăm,

….

 

 

Dragii mei Vasluieni, dragii mei Moldoveni, dragii mei Romani,

Asa umblam din casa in casa, faceam peste o sute de lei primind cate un leu de la unii… si mere, biscuiti, bomboane, nuci si colacei de la altii. Erau familii din toate colturile romaniei veniti la minele de uraniu din Ciudanovita – unde-l gonise si pe tata, din Moldova, vremurile de atunci. De craciun, prin Colinda, am fost binecuvantat sa cunosc sute de familii de diferite calibre intelectuale si sa-mi inbogatesc sufletul cu dragostea si ospitalitatea lor, cu cantecul, dansul si zambetul lor. Asa l-am cunoscut si m-am indragostit de poporul roman si de traditia sa, de chipul Domnului Nou nascut in Ieslea Betleiemului.

 

 

In prag de sarbatori - Bucurati-va oameni buni !

 

Bucurati-va de copii, de parinti, de natiune, de traditiile noastre ca popor milenar. Este “darul” cel mai de pret al vietii si care de-a lungul anilor, de cand lumea, ne im-plineste si ne realizeaza ca oameni, ne completeaza, si ne fericeste, ne face sã ne simtim mandri si voitori de dragoste si ne duce faima peste hotare, pe mai departe, in lume.

 

Asa se continua “traditia si NUMELE “ familiei …

 

Bucurati-va de soare, de ploaie, de liniste, de rasul copiilor, de dragul lor, bucurati-va de ziua de ieri si cea de maine si zambiti-va.

Pentru ca avem nevoie sa radem, sa plangem, avem nevoie de prietenie, avem nevoie de increderea dintre noi, catre noi, si avem nevoie de... muzica si dans, de poezie si iubire…, sunt daruri divine.

 

Craciun Fericit si Anul Nou cu prosperitate si realizari de vise !

 

Va imbratisez frateste, DIN AUSTRALIA

 

Ben Todica din Iezer, comuna Puiesti, Vaslui





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu