joi, 1 iulie 2021

Ion Măldărescu - Mama proștilor și a ticăloșilor e mereu gravidă. Treziți-vă, Români!

 



Mama proștilor și a ticăloșilor e mereu gravidă. Treziți-vă, Români!

Ion Măldărescu

30 Iunie 2021

 

Cu ani în urmă, un cretin ucigaș ajuns-numit prim-ministru - nu-i scriu numele ticălosului -, a introdus experimental în România codul criminal numit „Codex alimentarius”. De atunci românii digeră otrăvuri lente care-i conduc spre trecerea Styxului. Asemenea altor sechestrați în infern și propovăduitor al papagalilor multicolori, când șefii lui direcți, mai marile slugi, clica de imbecili-proști-ticăloși din „Turnul Babel-Bruxelles”, „pentru câțiva dolari în plus” au vomat o directivă prin care modifică legile universului și genetica umană, a luat poziția slugii abjecte care votează „Da!”. Ciracii lui din palatele dâmbovițene au adăugat  un „plus” de baterii noi în porta-vocile mahalalei #rezist-useriste, au arborat o zdeanță curcubelizată, iar mamelucii multicolori au început să răcnească mai tare decât elefanții și mai puțin „inteligent” decât castraveții. Greu de crezut că asta s-ar fi putut petrece în țara lui Erdogan, unde forțele de ordine au servit bile de cauciuc adepților Sodomei și Gomorei, deveniți agresivi.

 

Sfinxul de la Gaza punea celor ce voiau să treacă întrebări, una dintre ele fiind: „cine merge dimineața în patru picioare, la amiază în două și seara în trei?”. Senilul de la Casa Albă, în ieșirile sale împiedicate - nu de treptele spre ușa „zepelinului prezidențial 01” - însoțit de flatulențele toxice involuntar aruncate în aerul înconjurător, ci de deranjul de la mansardă caracteristic celei mai cumplite maladii a vârstei mai bogate în numărul anilor a pavoazat fațadele ambasadelor americane din coloniile de peste marea gârlă cu cearșafuri colortate.

 

Parlamentul European a adoptat recent un raport prin care le cere celor 27 de state membre ale Uniunii Europene să garanteze accesul femeilor la avort, supus unor legi extrem de restrictive în unele state membre, şi să asigure în acelaşi timp accesul la „o contracepţie de calitate şi la preţuri accesibile” (AFP).

 

Recent, nemții vroiau hologramizarea culorilor simbolice ale deviaților sexuali pe deasupra stadionului din München. Ca protest, Viktor Orban al Ungariei și-a anulat vizita privată în Germania, dar asupra lui s-a năpustit „toată ceata cea vestită a întregului Apus”  care a pus verdictul pri răgetul premierului olandez: „Cu legea sa anti-L.G.B.T., Ungaria nu mai are ce să caute în U.E. […] Vrem să silim Ungaria să îngenuncheze!”.

 

Ungaria și Polonia au demnitate. Nu acceptă toate neroziile U.E. Viktor Orban a replicat, explicând că „Legea nu priveşte homosexualii, ea priveşte modul în care părinţii doresc să facă educaţia sexuală a copiilor lor”. Palma dată de Ungaria dictaturii bruxelleze a fost pe măsura aberațiilor U.E.: „Ungaria nu doreşte să părăsească U.E. Dimpotrivă, vrem să o salvăm de ipocriţi””

 

După haosul jafurilor oficiale ale celor 31 de ani de „democrație”, dacă românii ar fi descătușați și eliberați din Auschwitzul concentraționar al celor 12 stele ar fi posibilă Renașterea României!

 

E treba lor ce fac L.G.B.T.-iștii & Co în intimitatea lor, dar Noua Uniune Sovietică (U.E.) să nu mă oblige să asist ca spectator la parăzile publice dezgustătoare ale multicoloraților. Mărturisesc, totuși aș face o excepție dacă aș putea privi un car alegoric în care doamna Ursula von der Leyen de la Bruxelles și frau Merkel descălecată de pe Poarta Brandemburg - ambele „eliberate” de țoalele oficiale și zugrăvite după tiparele pidosnice -, vor fi duse pe brațe de zbanghiul Boris Johnson, infatuatul Mark Rutte, luxemburghezul L.G.B.T.-ist Xavier Bettel și musai, Joe Biden & B.L.M. Ăla da, spectacolul secolului!

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/mama-prostilor-si-a-ticalosilor-e-mereu-gravida-treziti-va-romani

 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu