vineri, 8 octombrie 2021

S.N. Lazarev ”Acceptarea noii energii” - Duduk si altele

 



Duduk si altele

 

Imi plac si practic regresiile.

Sunetul duduk-ului ma face sa plang si imi face sufletul sa vibreze.

Candva am intrat in regresie si am descoperit o poveste tip Romeo si Julieta pe care am trait-o intr-o alta viata.

 

"Sunetul oferit de duduk reverbereaza in sufletul meu si aduce muzica unei povesti de iubire dintre o armeanca si un turc, iubire pe timpul in care dusmania era la ea acasa iar finalul este demn de filmele turcesti.

Doi tineri indragostiti ce vor sa fie impreuna, fug si sunt prinsi.

Tanarul turc dispare, este omorat iar tanara armeanca traieste doar ascultand duduk." Si se stinge incet incet .

 

Partea cea mai frumoasa este ca in aceasta viata m-am intalnit cu el. Acum eu sunt romanca iar el este armean. Nu am stiut ca nu era prima data cand ne intalneam.

Uitarea este cel mai de pret dar facut de Dumnezeu omului.

Au fost colegi de scoala apoi eu m-am casatorit. La o nunta am dansat amandoi. Contactul mainilor a fost cutremurator, electric. Am ramas doar cu  amintirea acelui moment. Anii au trecut. Noroc cu regresia.

Asa am aflat adevarul.

Cum s-ar spune: "Ne-am reintalnit dar nu ne-am recunoscut." Este adevarat ca ne simpatizam.

 

 

Lazarev

 

”...Pentru a ne schimba, noi nu trebuie să pierdem în niciun caz iubirea. Trebuie să înțelegem foarte bine că o boală, fie că este a trupului, a spiritului sau a sufletului, ne este dată pentru dezvoltarea noastră, că aceasta este o încercare, o oportunitate și un îndemn să ne schimbăm.

 Bolile spiritului sunt diverse boli psihice și probleme, cum ar fi pierderea memoriei, retard mintal, etc. Sufletul se vindecă prin bolile spiritului și ale trupului. Un om poate să devină un delicvent sau un dement și astfel boala îl salvează de la păcat sau de la infracțiune. Atunci când sufletul se îndreaptă într-o direcție greșită, atunci când acesta începe să fie bolnav, cu alte cuvinte, atunci când un om își pierde moralitatea, credința și iubirea, apar bolile spiritului și ale corpului pentru salvarea sufletului său.

 Bolile sufletului sunt lăcomia, invidia, ura, supărarea, judecarea, tristețea, regretul și teama, iar ele apar atunci când noi transformăm mai întâi iubirea în atașament și apoi în patimă. În momentul în care înțelegem că Dumnezeu este în toate, că El este prezent pretutindeni, atunci noi îl iubim pe Dumnezeu din interiorul nostru, din celălalt om și din întreaga lume înconjurătoare și astfel Îl iubim fără atașamente, înțelegând că trupul nostru se va transforma în pulbere, „eu-l” fizic va muri, persoana iubită va îmbătrâni și, de asemenea, va muri, rămânând doar sufletul, care este etern....”

 

Fragment Carte S.N. Lazarev ”SĂNĂTATEA OMULUI”

https://lazarevsn.ro/categorie-produs/carti/

--------------

Materialele autorului disponibile in format digital: cursuri, lectii, meditatii, practici.... pot fi gasite in Scoala SN Lazarev Romania la:

https://scoala.lazarevsn.ro/p/acasa

 

” Știința materialistă spune că ceea ce ne înconjoară reprezintă realitatea. Viitorul se formează din realitatea de acum și atât. Însă atunci este imposibil de explicat un fenomen simplu – clarviziunea. Eu însumi, în momentul în care mă conectam la viziunea interioară, vedeam ce se va întâmpla cu un om. Atunci, dacă totul este haotic, cum este posibil să vezi viitorul? Acest lucru este imposibil.

Cum pot fi prezise anumite nuanțe din viitor? Mai departe. Eu am examinat deseori copiii și am văzut cum viitoarele evenimente se desfășoară în planul subtil, acele încercări pe care aceștia trebuie să le depășească – pierderi sau neplăceri, probleme în viața personală Și ce este uimitor? La nivelul conștientului, nimeni nu bănuiește nimic, iar la nivel subconștient, noi reacționăm la viitor la fel ca și la prezent și, în mod corespunzător, putem fi agresivi sau depresivi. Cu alte cuvinte, poți să capeți probleme fără ca măcar să bănuiești acest lucru.

Eu am ajuns la aceeași concluzie la care începe să ajungă acum știința modernă. Viitorul este o realitate la fel ca și prezentul. Viitorul se unește cu prezentul, trece în prezent, se revarsă în prezent. Și, în acest caz, există un aspect foarte important care, practic, nu este studiat și luminat de nimeni.

În ce mod viitorul interacționează cu prezentul? De fapt, s-a dovedit că viitorul nu doar se revarsă lin în prezent – de exemplu, a fost un viitor, iar acum acesta a devenit prezent. Viitorul și prezentul sunt antagonice, sunt două contrarii care luptă una cu cealaltă și se revarsă una în cealaltă. Mai bine zis, prezentul formează într-o anumită măsură viitorul, iar viitorul formează prezentul. Însă viitorul vine la noi și formează prezentul în plan subtil, în subconștient, iar în conștient are loc un proces contrar. Cu alte cuvinte, are loc o interacțiune dialectică a două fluxuri de timp. Ce legătură are acest lucru cu sănătatea unui om? O legătură foarte simplă: viitorul este o structură complet nouă. Aceasta distruge prezentul. Ce înseamnă o distrugere? Distrugerea este, de regulă, o pierdere. Acest lucru este dureros. Acest lucru nu este mereu plăcut. De aceea, oricât ar fi de ciudat, chiar și acel viitor la care sperăm, când vine la noi, poate duce la niște schimbări, distrugeri, foarte serioase. Și în funcție de modul în care noi reacționăm la viitor, toate celelalte lucruri ni se vor întoarce.”    S.N. Lazarev

”Acceptarea noii energii”

 

 

Sursa: RADU GABRIELA








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu