marți, 2 octombrie 2018

viorel roman - ROEXIT. Teocratia ortodoxa moldo-valaha (31) (33) (34)




ROEXIT. Teocratia ortodoxa moldo-valaha (31)

e incompatibila cu UE/NATO in Mesajul lui Daniel Dragomir (condamnat în primă instanţă pentru fals în înscrisuri şi cercetat penal în dosarul „Black Cube”) si a unor social-democraţi.

Romanii decid singuri ce politica duce Romania ca stat suveran. 
Nu vom da niciodata portul Constanta olandezilor. Ghinion.  
Multinationalele voastre trebuie sa plateasca taxe in Romania si sa nu mai scoata profiturile toate afara.  
Daca drepturile si libertatile romanilor sunt un moft pentru Bruxelles, atunci UE nu mai reprezinta nimic pentru noi. Pe Kovesi si pe Coldea de ce i-ati refuzat la Bruxelles cand li s-a dat o iesire? De buni ce erau? Sunt mai buni ca slugi aici?  
Jandarmii nostri sunt mai buni decat jandarmii vostri, doar ca sunt mai prost platiti si le face statul paralel dosare la ordin.  
Este dreptul romanilor sa aleaga ce scrie in Constitutie despre familie. Cum noi nu v-am dat lectii cand ati permis toate prostiile la voi, putina decenta nu ar strica. Va vede bunul Dumnezeu.  
Atata timp cat vad doar firme olandeze, italiene, franceze, germane ca iau toate licitatiile si au cumparat tot in Romania, iar pe noi ne injurati ca suntem corupti, UE e doar o poveste pentru creduli. Mai ales cand voi faceti intelegeri secrete cu Rusia si va luati gaz ieftin ca sa ne pacaliti pe noi.  
Platim ca tara la UE taxe mai mult decat incasam “fonduri europene”.  
Terenurile noastre, resursele noastre sunt bune, banii nostri sunt buni, romanii pe care ii exploatati afara va sunt de folos, noi insa va cam deranjam. Am platit miliarde la EADS ca sa ne spuneti ca nu avem voie in Schengen? Ghinion. 
A cam venit vremea sa ne gandim serios la ce este bine si pentru Romania.   
Ca pentru salariile si beneficiile domnului Timmermans ne-am cam umilit destul.  
Nu credeti ca ne-ati furat destul ca sa ne mai dati si lectii?


ROEXIT

Opinie: 1. Crezi ca fara presiunea UE justita la noi nu ar fi ca in Zimbabwe sau Corea de Nord si Zdragnea, Tariceanu, Udrea, Hunor, Noirica, Dragimira, etc. etc. furau pana si aerul din tara pana acum. 2. V'o 2 milioane de romani, poate mai multi aia care nu au rezidenta permanenta sau cetatenia tarii respective, poate nu toti dar multi vor fi fortati sa se intoarca in tara. Intrebare: Cine le asigura locuri de munca, Zdragnea la palatele lui din Alexandria sau Brazilia, la TelDrum, Belina sau suina asta nespalata si nebarbierita de Dragomir la "coperativa lui de furat banii publici"?!! Sau Tariceanu si Norica la coperativa lor de "produs tampenii". 3. Acu' romanii ce lucreza in UE trimit anul v'o 5 miliarde de euro, duap ROXIT o sa fie o reducere de cel putin 30%, cine acopera diferenta Zdragean sau Dargomir din rezervellor ascunse in aprdisuri fiscale? 4. Exista mii de firme in tara care traiesc numai din faptul ca sutem in UE, dupa ROEXIT, vor fi supuse altor reguli si impozite, taxe vamale, etc., etc. + multe firme strainE vor pleca si ele. Unele vor supravietui si adapta, dar multe or sa falimanteza sa relocheze. Unde si cine le asigur locuri de munca celeor ce devin someri?!! Zdragnea, suina Dragomir, Norica Nicolai sau Tariceanu?!! 5. Cine compenseaza diferenta dintre banii de la UE si contributiile noastre cu balanta pozitiva in favoarea noastra? Isi vinde Tariceanu curvistinele si colectia de motocicelete?!! 6. Unde crezi ca vom ateriza dupa ROEXIT daca nu in CSI si langa prospera si civilizata Rusie. Cum se face ca toti astia anti-UE si "mandrii ca sunt romani" sunt condamnati, inculpati, anchetati pentru furt din banii publici, coruptie, abuzuri, etc. Acu' chiar toti "e victimili" UE si "statului perpedicular-oblic" si ei micuti nu au factu nici macor o gainarie? Eu nu cred asa cum nu ii cred cu ROEXITul lor, o magarie politica sa scape ei de puscarie si sa pastreaze ceea ce AU FURAT. Asa ca una este sa luptam si militam pentru ceea ce este de si trebuie schimabat si imbunatatit in UE dar si mai mult sa luptam impotriva sceleratilor si excrocilor ca Dragnea, Tariceanu, Nicolai, Hunor, etc si a acestei suine slinoase Dragomir care sunt pur si simplu tradatori de neam si tara.

 https://www.academia.edu/37507659/..._secrtetul_occidentului_..Coperta_Romania_2019.pdf
https://www.academia.edu/37507652/..._secretul_occidentului_..._viorel_roman.pdf



Teocratia ortodoxa moldo-valaha 33


simfonia dintre Stapanire si Biserica nationala nu accepta departajarea dintre sufletul si trupul supusilor din Imperiul Sf. Andei, deosebire care e de la sine intales in Imperiul Sf. Petru, unde de un mileniu, de suflet se ocupa papa de la Roma, iar de trup, Puterea. Aceasta premiza a democratiei occidentale milenare, e inaccesibila, de fapt inacceptabila ortodoxiei, islamului. La ortodocsi avem un cerc in mijlocul caruia e trimisul lui Dumnezeu, sau pentru liber cugetatori, expresia subconstinentului colectiv al maselor largi populare (Ion Iliescu), la occidentali avem o elipsa cu doua focare de putere, vicarul lui Dumnezeu, papa si imparatul. Unipolaritatea e teocratica, pe cand bipolaritata a generat democratia occidentala, imitata si in Romania.


D-ul Liviu Dragnea, alesul poporului dreptcredincios, e unsul lui Dumnezeu la moldo-valahi, dar tara sa e de jure in Imperiul Sf. Petru (UE/NATO) asta complica lucrurile, dupa cum vedem si la Referendumul din 6-7 oct. unde se confrunta doua viziuni incompatibile asupra familiei si societatii. Orient vs Occident. Presedintele „Coalitiei pentru familie“ Mihai Gheorghiu vrea o Constitutiei, care sa „apere trupurile si sufletele copiilor“, la fel ca Preafericitul Daniel si Partidul ortodoxo-socialist (din 1946 la putere). Impreuna ei au strans fara probleme trei milioane de semnaturi si legitimeaza astfel caracterul antioccidental al statului de la Porţile Orientului.



Teocratia ortodoxa moldo-valaha 34

a facut o evaluare electorala camuflata de un Referendum quasi religios in care s-a evaluat simfonia dintre BOR, 85% din populatie, si Partidul unic la putere din 1946, in vederea unui nou Proiect national, care va inlocui paradigmele UE cu cele greco-ortodoxe, sintetizat de d-ul Liviu Dragnea astfel: “ Este timpul să decidem noi cum vrem să trăim în ţara noastră … Ştim cu toţii că de ani de zile ni se spune că alţii ştiu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acţionăm. A venit momentul să decidem noi ce ţară vrem să avem”. La Bucuresti s-a gasit, fara ROMXIT, raspunsul la dilema printului rus Nikolai Trubeţkoi din „Europa şi umanitatea”, Sofia 1920: „1) Poate fi obiectiv demonstrată superioritatea culturii romano-germane faţă de toate culturile de pe glob care au existat pe parcursul întregii istorii? 2) Poate un popor să adere la cultura unui alt popor fără un amestec antropologic? 3) Este adeziunea la cultura europeană un lucru bun sau rău? 4) Este europenizarea inevitabilă? 5) Cum putem combate influenţele sale nefaste?”

https://www.academia.edu/37507659/..._secrtetul_occidentului_..Coperta_Romania_2019.pdf
https://www.academia.edu/37507652/..._secretul_occidentului_..._viorel_roman.pd

https://www.academia.edu/37521565/ROMXIT_2

https://www.totpal.ro/ortodoxie-si-occident-2016-de-viorel-roman/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu