luni, 1 octombrie 2018

ÎNCHIDERE A SĂPTĂMÂNII EUROPENE A SPORTULUI IN BEREZENI, JUDETUL VASLUI.




Închiderea Saptamanii Europene  a Sportului la Berezeni.
ÎNTÂLNIRE DE SUFLET LA FESTIVITATEA DE ÎNCHIDERE A SĂPTĂMÂNII EUROPENE A SPORTULUI LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ "ANASTASIE FĂTU" DIN BEREZENI, JUDETUL VASLUI.

Marele eveniment denumit ,,Săptămâna Europeană a Sportului” a reunit peste 300 de preșcolari și școlari, mici sportivi și artiști în devenire într-o singură însuflețire, duminică, 30 septembrie 2018, între orele 09:00 - 13:00 la Centrul Cultural ,,Anastasie Fătu” din Berezeni pentru a celebra Festivitatea de Închidere a Săptămânii Europene a Sportului, activitate începută în data de 23 septembrie, 2018.
A fost o săptămână plină de activităti sportive culminând cu un grandios eveniment care a facut "legea" la Berezeni, scriind astfel o pagină in istorie pentru anul CENTENARULUI. S-a simtit romaneste și s-au trăit sentimente inocente de la mic la mare, de la copii la părinți, cadre didactice și toți participanții la eveniment. Imnul Centenarului a fost cântat la unison, animati de doamna profesor Luminita Vârlan, iar cei mici au fost însuflețiți de muzică și dans.
În spiritul adevărat al campaniei #BeActive, acest eveniment i-a motivat pe elevi să participe la activitate fizică prin dans, ștafete, parcursuri aplicative, gimnastică, fotbal, handbal si cros ei fiind susținuți și îndrumați de cele 20 de cadre didactice de la Școala Gimnazială ,,Anastasie Fătu”, Liceul Tehnologic ,,Petru Rareș”, Vetrișoaia si Palatul Copiilor Vaslui.
Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Anastasie Fătu” din Berezeni si coordonatorul activității educatoarea Nedelcu Ioana mulțumesc în mod deosebit pentru mesajele transmise si mai ales pentru onoarea de a participa la această sărbătoare:
Senator Gabriela Crețu, Primăriei Berezeni prin Primarul, ing. dr. Toader Dima, Asociației Județene ,,Sportul pentru toți” – Vaslui prin presedintele, prof. Anușca Doglan Elena, Inspectoratului Scolar Judetean prin Inspector pentru Activități Educative, prof. Monica Mustățea, Palatului Copiilor Vaslui, voluntarilor profesori ai AJSPT Vaslui.
Nu în ultimul rând, mulțumiri părinților care s-au implicat în antrenarea copiilor lor dar si sponsorului principal, inginer Talmaciu Sorin Marian.
Felicitari copiilor pentru spectacolul minunat oferit iubitorilor de frumos!

Director, prof. Ungureanu Dorina si coordonator S.E.S., ed. Nedelcu Ioana.



Sursa: Prof. Anusca-Doglan Elena.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu