duminică, 21 iulie 2019

Viorel Roman - Evreii conduc lumea? / holocaustul


Evreii conduc lumea? / holocaustul

evreilor si romanilor in cel de al II-lea razboi mondial va fi expus intr-un complex muzeal anunta Ministerul Culturii si Identitatii Nationale: complex va cuprinda Muzeul National al Satului 'Dimitrie Gusti', Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala 'Grigore Antipa’, Muzeu National de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania.
Tragedia romanilor, nu numai a evreilor protejati de Antonescu, va fi mediatizata, pentru ca au murit mai multi romani decat evrei romani, in razboi, sub ocupatia Armatei Rosii, comisarilor lui Stalin, Ana Pauker, Brucan, Neuländer etc. Iata o scrisoarea, care ne introduce in atmosfera de razboi, a lui Antonescu catre Wilhelm Filderman, președinte al evreilor români (1923-1948):
„În două petiţii succesive îmi scriţi „de tragedia zguduitoare“ şi mă „imploraţi“ în cuvinte impresionante, reamintind de „conştiinţă“ şi de „omenie“ şi subliniind că sînteţi „dator“ să apelaţi „la mine“ şi „numai“ la mine, pentru evreii din România, care sînt trecuţi în ghetouri pregătite pentru ei pe Bug.
Pentru a amesteca tragicul în intervenţia Dvs., subliniaţi că această măsură „este moartea, moartea, moartea fără vină, fără altă vină, decît aceea de a fi evrei“.
Domnule Filderman, nimeni nu poate să fie mai sensibil ca mine la suferinţa celor umili şi fără apărare. Înţeleg durerea Dvs., dar trebuie, mai ales trebuia să înţelegeţi şi Dvs., toţi, la timp, pe a mea , care era aceea a unui neam întreg.
Vă gîndiţi, v-aţi gîndit ce s-a petrecut în sufletele noastre anul trecut la evacuarea Basarabiei şi ce se petrece astăzi, cînd zi de zi şi ceas de ceas plătim cu mărinimie şi în sînge, cu foarte mult sînge, ura cu care coreligionarii Dvs. din Basarabia ne-au tratat la retragerea din Basarabia, cum ne-au primit la reîntoarcere şi ne-au tratat de la Nistru pînă la Odessa şi pe meleagurile Mării de Azov?
Dar potrivit unei tradiţii, voiţi să vă transformaţi şi de astă dată din acuzaţi în acuzatori, făcîndu-vă că uitaţi pricinile care au determinat situaţiile pe care le plîngeţi. Să-mi daţi voie să vă întreb şi prin Dvs. să întreb pe toţi coreligionarii Dvs. care au aplaudat cu atît mai frene¬tic cu cît suferinţele şi loviturile primite de noi erau mai mari.
Ce-aţi făcut Dvs., anul trecut cînd aţi auzit cum s-au purtat evreii din Basarabia şi Bucovina, au scuipat ofiţerii noştri, le-au smuls epoleţii, le-au rupt uniformele şi cînd au putut au omorît mişeleşte soldaţii cu bîte. Avem dovezi.
Aceiaşi ticăloşi au întîmpinat venirea trupelor sovietice cu flori şi au sărbătorit-o cu exces de bucurie. Avem fotografii doveditoare.
În timpul ocupaţiei bolşevice, aceia pentru care vă înduioşaţi astăzi au trădat pe bunii români, i-au denunţat urgiei comuniste şi au adus jalea şi doliul în multe familii româneşti.
Din pivniţele Chişinăului se scot zilnic, oribil mutilate, cadavrele martirilor noştri, care au fost astfel răsplătiţi fiindcă 20 de ani au întins o mînă prietenească acestor fiare ingrate.
Sînt fapte ce se cunosc, pe care le cunoaşteţi desigur şi Dvs. şi pe care le puteţi afla în amănunt.
V-aţi întrebat Dvs. de ce şi-au incendiat evreii casele înainte de a se retrage? Vă puteţi explica de ce în înaintarea noastră am găsit copii evrei de 14-15 ani, cu buzunarele pline de grenade?
V-aţi întrebat cîţi din ai noştri au căzut omorîţi mişeleşte e coreligionarii Dvs., cîţi din ei au fost îngropaţi înainte de a fi morţi? Voiţi şi în această privinţă dovezi, le veţi avea.
Sînt acte de ură, împinsă pînă la nebunie, pe care evreii Dvs. au afişat-o împotriva poporului nostru tolerant şi ospitalier, dar astăzi demn şi conştient de drepturile lui.
Drept răspuns la mărinimia cu care au fost primiţi în mijlocul nostru şi trataţi, evreii Dvs., ajunşi comisari sovietici, împing trupele sovieti¬ce în regiunea Odessei printr-o teroare fără seamăn, mărturisită de prizonierii ruşi, la un masacru inutil, numai pentru a ne provoca nouă pierderi.
În regiunea Mării de Azov, trupele noastre retrăgîndu-se temporar şi-au lăsat cîţiva ofiţeri şi soldaţi răniţi pe loc. Cînd au reluat înaintarea şi-au regăsit răniţii mutilaţi îngrozitor.
Oamenii care puteau fi salvaţi şi-au dat ultimul suspin în chinuri groaznice.
Li s-au scos ochii, li s-au tăiat limba, nasul şi urechile.
Îţi dai, Domnule Filderman, seama de spectacol?
Te îngrozeşti? Te înduioşezi?
Te întrebi, de ce atîta ură, din partea unor evrei ruşi cu care nu am avut niciodată nimic de împărţit.
Dar ura lor este a tuturor, este ura Dvs.
Nu vă înduioşaţi, dacă aveţi cu adevărat suflete, de ceea ce nu merită, înduioşaţi-vă de ceea ce merită.
Plîngeţi cu mamele care şi-au pierdut în astfel de chinuri copiii sau cu aceia care şi-au făcut şi lor şi vă face şi Dvs. atîta rău.
Maresalul Antonescu
Bucuresti a 19 octombrie1941
P.S. Un soldat rănit din P. Neamţ a fost îngropat de viu din ordinul şi sub ochii comisarilor sovietici jidani, deşi nenorocitul implora să nu-l îngroape, arătîndu-le că are 4 copii.“


http://www.badpolitics.ro/evreii-conduc-lumea-viorel-roman/ https://www.academia.edu/36267172/Evreii_conduc_lumea_recolonizarea https://www.academia.edu/36805855/Evreii_conduc_lumea_50.000.000.000_-_opinii https://www.academia.edu/36349078/Evreii_conduc_lumea_destineliterare_Steinhardt https://octavpelin.wordpress.com/2015/11/28/evreii-conduc-lumea/ https://www.academia.edu/10126132/ The_Holocaust_in_Romania_The_Extermination_and_Protection_of_the_Jews_under_Antonescus _Regime Iulian Apostu: Evreii şi comunismul - Cazul României (1944-1965) - ediţia aprilie 2013 https://www.academia.edu/3217996/Zydokomuna._Evreii_si_comunismul__cazul_Romaniei_1944-1965_ https://www.academia.edu/29208633/Raport_Elie_Wiessel_Studierea_Holocaust_in_Romania https://www.academia.edu/27248678/Evreii_conduc_lumea https://books.google.ro/books?id=_wq3AAAAIAAJ&hl=de&source=gbs_book_similarbooks https://www.academia.edu/35797950/ Dennis_Deletant_Grasping_the_Nettle_Romania_and_the_Holocaust_review_of_the_book_ed._by _Simon_Geissb %C3%BChler_Romania_and_the_Holocaust_Events_Contexts_Aftermath_Stuttgart_Ibidem_Press _2017._Yad_Vashem_Studies_45_2_2017_pp._193-201Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu