marți, 8 noiembrie 2022

PAVEL RATUNDEANU-FERGHETE - DOAMNE DĂRUIEȘTE-NE IZVOR DE TĂMĂDUIRE, MIREASMA VIEȚII - LIMPEDE IUBIREA TA -

 




DOAMNE DĂRUIEȘTE-NE IZVOR DE TĂMĂDUIRE, MIREASMA VIEȚII

- LIMPEDE IUBIREA TA -

 

 

~*~

 

Doamne miluiește, Doamne ajută stăpânitorule, Dumnezeul părinților noștri !

rugămU-ne ție  Auzi-ne și ne miluiește Doamne!

miluiește ne pe noi Dumnezeule după mare mila ta!

rugăm împărăția auzire și ne miluiește Doamne miluiește Doamne, miluiește Doamne miluiește Doamne, miluiește, Doamne miluiește!

și a lui este Doamne ție mila ta Hristoase ai milă de noi și ne ferește de cei răi Doamne izbăvește-ne de război, nouă zidește-ne sufletele Doamne întru pâinea de o ființă Doamne și grabnic ne dă ajutor și sănătate!

Auzi-ne și ne miluiește și fii cu noi și dă-ne sănătate, că noi suntem oameni pentru oameni, acasă și pretutindeni, Doamne! dă-ne putere să facem bine, în vecii-vecilor în iubire tot ce se cuvine pentru mântuire și fericirea națiunii.

Dă-ne ploaie, ferește-nne de pricaz, de necaz, de boală și foc, alduiește-ne cu noroc, trai bun și bunătatea ta în sănătate dă-ni-l cu sănătate, în noua ordine cu ordinea și disciplina binelui păcii, a muncii și, a nu nu ne uita, Doamne, ca oameni ce suntem oameni pentru înveci aminte miluiește ne Doamne cu liniște Să trăim în culori de liniște Să ne simțim bine, Doamne,

ai milă de noi, că te așteptăm luminos, cu mare milă și dragoste de la tine, în marea ta milă Doamne! învrednicește-ne Doamne cu mila ta miluiți, sfinte părinte, pâine fierbinte prospătă, ciminte slavă  și apărare, binecuvântare învrednicește-ne cu putere înveșmântă-ne ca să putem munci până în cele din urmă. Dă-ne pași Doamne să avem pași în urma ta în urmele tale să călcăm, în sfânta România ta: cinstit, demn negrăit ca Domn Savaot, în tot, cu dreptul de a fi Doamne cu sfințenie și potriveală, cu cutezanță, conștiință, bunăcuvință, în vecii vecilor fără păcat.

Ce zici este de harul tău Doamne dă-ne binecuvântarea Ta, cu provita ca să-i înmulțim Doamne ca să i Mulțumim Doamne cu învrednicire și, cu veșnicie între români cu pace și Provita ca românii de aici și de pretutindeni să fie salvați, botezați și responsabilizați, că salvează poporul, omenirea, Doamne, salvează-ne pe noi ăștia care cerem umilință și pace Doamne să avem pace că Războiul face multă mizerie și multă teroare ca cele bune să se adune și binele cu bine să ne lumine de folos, în folos, ca să fii pentri, să avem în bine: sănătate, bucate și banii să nu ni se gate, că după pocăință nădăjduim în tine pentru a ne avem rug aprins să ne am prins Doamne cu familia ta, în familia omenirii, Mesie a iubirii de pomină și de lumină lină, de doină de spus-Iisus ca cei buni bun să ți meargă ca nevastă binecuvântată și slăvită să nu uiți să nu ne uitam rădăcinile, că nu puțin muncește, Omul, Doamne în numele tău și, sfânta ta Treime mai limpede iubirea, ta Doamne, Dumnezeule și fiului și Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor Amin!

 

~*~

PAVEL RATUNDEANU-FERGHETE









Un comentariu:

  1. Eu am svut un comentar în verdur că eu le-am introdus,ele a atare ca valoare Ben yrebiie să existe. Ca poem. Vezi,că
    e ßi ziua mea onomastică,de fapt al apostului PAVEL. CU bine !

    RăspundețiȘtergere