luni, 28 mai 2018

Dosar de ”nazist” la SIE!




Dosar de ”nazist” la SIE!

Israel nu uita si nu iarta ! Astfel ca Klaus Iohannis aproape ca mai bine isi baga mandatul undeva, decat sa scoata pe gura fraza cu „cine stie ce afaceri cu evreii”. Mai ales ca influentele agentii de lobby israeliene, care montorizeaza derapajele antisemite mai ceva decat o fac japonezii cu situatia seismica au ajuns la concluzia ca seful statului roman a stiut foarte bine ce a zis si deci nu poate fi scuzat ca „a vorbit gura fara el”, asa cum de altfel i s-a transmis politicos, dar cat se poate de transant consilierului prezidential Bogdan Aurescu. Cel care a fost nevoit sa faca pe „avocatul diavolului” in vizita din SUA prin care a incercat, cu profesionalism, dar in zadar, sa „dreaga busuiocul” pe langa organizatiile care reprezinta interesele israeliene in Statele Unite ale Americii.

Iar dupa ce presa si opinia public din Israel a ridicat deja mingea la fileu serviciilor de la Tel Aviv prin aducerea in discutie a statutului lui Iohannis de presedinte al unei formatiuni politice etnice care a preluat uriasul patriomoniu al unei foste organizatii naziste, la Palatul Cotroceni deja s-a instalat panica. Chiar daca doar Sandra Pralong o mai tine „langa” cu eventuala protectie mediatica pe care i-o poate oferi miliardarul George Soros, ceea ce nu a facut decat sa creasca si mai mult nervozitatea „puterii straine” israeliene. Iar soarta lui Iohannis pare sa fi fost deja pecetluita din momentul in care, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora  intrate in posesia noastra, odata cu retragerea generalului Vasilica Sarca si inevitabila „ejectare” a generalului Silviu Predoiu, ”noul” Serviciul de Informatii Externe ar putea ceda „ofertei de nerefuzat”  venita recent din partea unor parteneri strategici cu privire la „frunzarirea” dosarului de „nazist” al lui Klaus Iohannis! Pentru ca se pare ca, in timp ce SRI-ul de dupa Revolutie avea cu totul alte preocupari, fosta directie din DIE care se ocupa cu problema etnicilor germani nu doar ca nu a abandonat pistele detinutela ordinul fostei conduceri comuniste, dar, mai ales la inceputul anilor 90 ar fi monitorizat trecerea „in masa” a patrimoniului din Sibiu a fostei organizatii naziste „Grupul Etnic German” catre nou infiintatul Forum Democrat al Germanilor din Romania.



Proces derulat printr- o increngatura de restituiri si tranzactii cu mize uriase, de zeci si sute de milioane de uro, in care itele duc la un Klaus Iohannis suspectat de „dedublare” pentru ca ar fi semnat cand ca primar al Sibiului, cand ca presedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Romania…

Astfel ca, daca se sterge praful de pe spinosul caz al mostenirii „Grupului Etnic German”, chiar ca pentru Klaus Iohannis vine „Apocalispa” de la SIE ! Ceea ce si ar explica, de altfel, mobilizarea isterica din ultimele zile ale fruntasilor „iohanisti” din Partidul National Liberal, care cauta cu disperare un posesor de CV mai de doamne ajuta pentru fortarea nominalizarii de urgenta unui nou sef in locul generalului Silviu Predoiu…

Base stie…!

De altfel, pe cand analistii inghesuiti prin studiourile televiziounilor dezbateau conexiunile politice ale refuzului fostului presedinte de a-l instala pe Klaus Iohannis la Palatul Victoria, la varful unui sistem care nu „defectase” inca din mainile lui Traian Basescu se stia foarte bine de ce nu si l-a tras acesta ”la dreapta tatalui” pe primarul din Sibiu. Din cauza unui dosar inceput de DIE pe cand etnicii sasi din Romania erau strict monitorizati pentru legaturile lor cu rudele din Germania si instrumentat apoi de SIE. Atunci cand autoritatile statului roman, slabite, neputincioase sau roase deja de coruptie asistau neputincioase la unul dintre cele mai mari „tunuri” imobiliare date dupa Revolutie, prin preluarea de catre Forumul Democrat al Germanilor din Romania condus de Klaus Iohannis a imobilelor fostului „Grup Etnic German” din Sibiu, orasul al carui edil era…Klaus Iohannis!

Si-au asumat succesiunea pentru bani!


Conform sentintelor Tribunalului de la Nurnberg, singura organizatie din Romania care a fost declarata fascista nu a fost nici macar Miscarea Legionara, ci ” Grupul Etnic German”, al carui patrinomiu a si fost de altfel confiscat de stat pe baza deciziilor de la Nurnberg ! Numai ca, acelasi patrimoniu a fost in cele din urma preluat dupa Revolutie de catre Forumul Democrat al Germanilor, care s-ar fi autodeclarat astfel succesor al Grupului Etnic German ! Totul intr-o perioada in care atat FDGR, cat si Primaria Sibiu erau conduse de unul si acelasi om, Klaus Werner Iohannis ! Astfel ca acum au aparut si in Israel luari de pozitii publice in care se pune intrebarea ”cum poate presedintele roman Klaus Iohannis , care timp de 23 de ani a fost si presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, ce se pretinde a fi succesorul legal al unei foste organizatii naziste sa fie un prieten al Israelului?” Iar acuzele aduse „neamtului” trec la „next level” odata cu concluzia ca prin dubla participare la ”manifestari dedicate memoriei Holocaustului, dar si sustinerea unui eveniment despre deportarea etnicilor germani in URSS(…) a creat o echivalenta falsa intre faptuitori si victime si a ignorat, de fapt, Holocaustul” !

Autor: Catalin Tache

http://www.national.ro/dezvaluiri/dosar-de-nazist-la-sie-625154.html/#ixzz5GUPHYhZh








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu