miercuri, 27 ianuarie 2021

ART-EMIS - Corporațiile farmaceutice și cobaii din laboratorul României

 Corporațiile farmaceutice și cobaii din laboratorul României

Redactia ART-EMIS

27 Ianuarie 2021

 

 

„Când stai cu spatele la adevăr, ce mai vezi ?” (Arhim. Justin Pârvu)

 

 Trăim în plin război bacteriologic, iar isteria programatică SARS-Cov-2 îndeasă în uriaşele seifuri ale corporaţiilor farmaceutice miliarde de dolari, euro, yuani etc, destinate „profitorilor de război”.  În ce măsură Covidul prezintă un real pericol pentru omenire, este sarcina și obligația specialiștilor de bună credință, nepătați  și (ne)„sponsorizați” de corporațiile farmaceutice, care deocamdată tac și fac. Unii lansează tot felul de afirmaţii fără temei, explicaţiile acestora ne concordând cu „politica” „Pharma & Co”. Parafrazînd, pe tărâmul mioritic, de peste trei decenii, în România totul se vinde, nimic nu se construiește! S-a ales praful de patrimoniul economic naţional, construit sub „dictatura” primului Președinte al României - născut pe 26 ianuarie 1918 și asasinat pe 25 decembrie 1989, când românii au construit hidrocentrale, metroul bucureștean, Transfăgărășanul, Canalul Dunăre-Marea Neagră și realizat în proporție de 70% pe cel ce lega Capitala de accesul la mare, Fabrica de diamante sintetice, sute de intreprinderi producătoare de bunuri necesare poporului, au plantat păduri (rase postdecembrist de „Holzindustrie Schweighofer”… și multe altele.

 

Trecând în alt registru și excluzând intenția de a face comparații, pe parcursul celor 31 de ani, mult controversatul și batjocoritul Becali a făcut  ce n-a făcut nimeni altcineva în țara asta - pe banii lui - a ajutat oamenii sărmani pe care statul român, „apropitarul” celor șase case, guvernele „ciumei roșii” abdicate de Viorica sub presiunea „Il capo dei capi qadrate” șiregimentele aflate sub steagul lepros al „ciumei galben-albastre”, catastrofalele „Guvernele mele” Orban Sică Mandolină-Cîțu, animate de „ilustra” filosoafă ce declară public, cu sinceritate debordantă: „… Nu știu ce caut eu în viața mea”, i-au abandonat, în momente grele.

 

Controversatul și batjocoritul Becali a construit și dăruit case pentru sinistrați în urma inundațiilor. Recent, pentru tratarea bolnavilor a, adus - pe banii lui - o cantitate de Invermectină pe care statul român a blocat-o la vamă. De ce? Răspunsurile sunt complicate şi ţinute la secret de Președinte, Guvern, Parlament.

 

Demnă de luat în seamă este și remarca Mediafax: „România « s-a pregătit » de vaccinare: a făcut contracte de 10,4 milioane Euro pentru campania de vaccinare (cu acest vaccin experimental Pfizer BioNTech după ce vaccinarea începuse deja”)[1].

 

Câteva dintre cauzele pentru care românii sunt folosiți pe post de cobai în circul Covid, le veți găsi și în recentele scrieri semnate Florin Ursache[2], în lista Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, a peste 3.000 de medici din România „sponsorizați” de „Pfizer” și de alte  companii din Grupul „Pharma” cu sume imense, pentru ca aceștia, acum, „să țipe la noi să ne vaccinăm!” (puteți citi lista accesând linkul din nota[3] de subsol). (Ion Măldărescu)

 

Ursache Florin - Lista medicilor din România sponsorizați de „Pfizer!”[4]

 

„Peste 3.000 de doctori români, sponsorizati de „« Pfizer »! Iată cum încep să se lege toate... Pentru cine nu știe, în anul 2019 compania « Pfizer » a alocat cea mai mare sumă de bani medicilor din România, sub formă de sponsorizări! Chiar înainte de apariția pandemiei și vaccinului! De sponsorizat, sponsorizau de ani de zile. Dar în 2019 a fost alocat cel mai mare buget! Va aduceți aminte că va scriam în urmă cu vreo lună sau două, de obiceiurile ăstora de la « Pfizer »? Că așa acționează de regulă, înainte să între pe o piață? Aruncă cu bani în stânga și în dreapta pe la doctori, făcându-le diverse favoruri, sub formă de sponsorizări? Cam câți medici au fost sponsorizati de « Pfizer » în 2019 în România? Chiar înainte de pandemie și de vaccin?! Va spun eu câți. Un pic peste 3.000 de medici!

 

Deci, e la mintea cretinului că ăștia o să tot țipe că vaccinul e sfânt, e bun, e salvarea, chiar dacă scrie mare cât China pe el, că-i experimental! Că să nu vă spun că au primit bani de la ei și în 2020, vor primi și în 2021 vor primi la nesfârșit bani, bani și iar bani, că să ne folosească pe post de cobai! Totul se rezumă la bani! Asta, că să vedeți câtă proba de cretinism există în România. Acum ați văzut și prețul, ca să riști o viață. Eu personal, ăstora care au luat bani de la Pfizer, le interziceam prin lege să aibă dreptul de a influență vreun pacient în privința vaccinului. În caz contrar le ridicam dreptul de a mai profesa în domeniu! De ce ? Pentru că așa este normal! Pentru că nu ar trebui să aibă drept de opinie în privința vaccinării, sub nici o formă!

 

Când iei bani sub formă de sponsorizare chiar de la firma care produce vaccinul și îl vinde în România, tu ca medic beneficiar, nu ai dreptul să ai o opinie publică în această privința și nu ai dreptul de a interveni să convingi oamenii să se vaccineze! Dacă îți place să promovezi produse, du-te și angajează-te la « Avon » și vinde produse! Dar nu te juca cu viață la milioane de români! Nu după ce ai luat bani, că să faci asta!

 

Practicile de genul acesta, ar trebui interzise în toată lumea. Ori ești medic ori agent de vânzări, din două una!

 

Reprezentatul O.M.S. din Franța știu că primește 15 000 de euro lunar că să impună regulile și să împingă populația spre vaccinare, pentru că e publică informația. A explodat și în Franța buba, dar mai rău că la noi. Pentru că, lăsând deoparte reprezentantul O.M.S. și acolo s-a constatat, câți bani au luat medicii din sponsorizări de la Pfizer, că și la noi!

 

Rafila, nu știu cât primește de la O.M.S., la noi românii sunt mai greu de aflat, detaliile de genul asta... Lui Arafat, știm toți că îi priește, inclusiv celor de pe lângă el!

 

Televiziunile știm cât au primit, posturile radio știm cât au primit, absolut toate instrumentele de presă din România, știm cât au primit! Cu alte cuvinte, acum deja știm despre toată lumea implicată în acest proces de vaccinare, cât a primit că să promoveze, acest spectacol grotesc! Promovare, care este ilegală!

 

E greu de acceptat dar am fost vânduți. Și am fost vânduți ca oile, pe maruntiș! S-a vândut aproape tot din țară! Și am tăcut toți! Dacă încearcă să ne vândă și viețile...Eu unul, nu mai tac! Acum după ce am găsit și informația asta, credibilitatea pentru sistemul nostru de sănătate din România, este zero! Accesând linkul de mai jos, puteți citi lista « eroilor » care au încasat de la « Pfizer » și de la alte companii din Grupul « Pharma », ca să țipe la noi să ne vaccinăm! Toți sunt medici de diverse specializări iar marea lor majoritate, promovează vaccinarea experimentală pe noi, românii!”

 

Toată lumea trebuie să aibă acces la informație, ca să înțeleagă!

 

„Ați auzit cu toții de Ivermectină. Șțiți că a fost și o dezbatere pe tema asta în senatul american. Se folosește la cei infectați cu Covid și aparent, îi vindecă în 48 de ore. Există și peste 30 de studii clinice, care au arătat în mod clar beneficiile. Repet! Există declarațîi oficiale, că vindecă un bolnav în 48 de ore! Până și la o gripă normală te tratezi cinci zile și Ivermectina tratează Covid-ul în 48 de ore!

- Ce face statul român că să aducă medicamentul (Invermectina - n.r.)? Nimic!

- Ce a făcut statul român, când a fost vorba să aducă în țară un vaccin experimental ( vacinul Pfizer BioNTech - n.r.), unde românii sunt pe post de cobai? A făcut pe dracu' în patru și l-a adus!

- Cât costă un tratament cu Remdesevir sau cu alte substanțe, pentru o singură persoană, împotriva Covidu-lui? Mii de euro bineînțeles și nu ai aceeași garanție că în cazul Ivermectinei și că pacientul scapă cu viață!

- Cât costă să tratezi o persoană cu Ivermectină? 10 lei? Și te vindeci în 48 de ore și ai și o protecție sporită?

- Cât au costat vaccinurile? Milioane de euro? Și sunt în faza de testare!

- Puteam umbla de șase luni fără masca dacă se folosea acest medicament! Și nimeni nu ne-a spus de el! Puteam avea o protecție foarte mare în față acestei infecțîi! Mai mult de jumătate din persoane nu ar fi decedat!

- Ce a declarat Rafila acum 20 de minute? „Stai dom'le că avem autoritatea europeană de medicamente” e greu, nu-i chiar așa, trebuie să așteptăm să zică nu știu cine, nu știu ce... Adică atunci când e vorba de vaccin, care nu are nici pe sfert efectul Ivermectinei, dar e „mălai” mult la mijloc, rezolvi imediat, și când e vorba de un medicament care îi poate vindecă pe toți, cu care poți salva vieți și poți să eliberezi în sfârșit spitalele de presiune să redevină totul la normal, spui că e complicat, birocrație, reguli și că nu se poate chiar atât de ușor?

Ți se confirmă că medicamentul ăla e folosit cu succes de anul trecut și tu găseșți nod în papură, când România poate ieși de sub restricții și lumea poate în sfârșit după un an apocaliptic să redevină la normal?

 

Am o întrebare? Chiar nu mai există nimeni în România care să îi poată trage pe ăștia la răspundere pentru deciziile luate? Se ascund toți în spatele directivelor europene? Și gata, ne spălăm pe mâini? « Noi am făcut ce a făcut toată lumea! ». Asta-i scuză? Nu mai e nimeni în România care să vadă ce ar vedea și o barza chioară?

- De ce atâtea piedici împotriva singurului medicament care poate termină nebunia asta? Din cauza că e ieftin?

- Nu mai primiți sponsorizări de la « Pfizer »?

- Aveți angajamente luate cu ei și trebuie să folosiți vaccinurile, că să justificați banii?

- Nu mai puteți să ne țineți închiși și să ne vindeți măștile și restul mizeriilor pe care ni le băgați pe gât? D-aia nu ați adus-o în țară?

- Avea aceste informații de anul trecut statul român? Dacă da, atunci cine reprezintă statul român în gestionarea acestei crize pandemice, trebuie să dea explicații!!

Nu există o anchetă în toată țară! Ba, am înnebunit toți? Au murit oameni în spitale și în afară lor pe la porți! Am stat un an închiși în case! Avem dreptul să știm!

- Reprezentantul României la O.M.S., știa de beneficiile acestui medicament, de anul trecut? Da sau nu!

- Arafat știa de anul trecut de beneficiile acestui medicament? Da sau nu!

- Toate persoanele implicate în gestionarea crizei pandemice din România, aveau la cunoștință de anul trecut rezultatele acestui medicament împotriva virusului? Da sau nu!

- Am înțeles că Ivermectina nu a fost aprobată de Agenția Europeană de Medicamente! Dar Statul Român a făcut demersuri în această privința? Cine să îți aprobe ceva, dacă nu ai cerut să ți se aprobe nimic?!

Să ne întoarcem la prima întrebare! Știau cei care gestionează pandemia de rezultatele acestui medicament? Dacă da, de ce nu au făcut demersurile necesare să îl avem? Care este explicația? Cine ne răspunde la aceste întrebări?”.

------------------------------------------------

[1] Mediafax - https://www.mediafax.ro/ - 27 ianuarie 2021.

[2] Ursache Florin - https://www.facebook.com/ursache.florin.589 - 27 ianuarie 2021.

[3] Lista declarațiilor de sponsorizare - beneficiari 2019 - ANMDMR Medicamente Pentru Uz Uman - Raportare Sponsorizări - semnalată de Ursache Florin - https://www.anm.ro/sponsorizari/afisare-2019/beneficiari la 25 ianuarie 2021.

[4] Idem


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu