vineri, 15 ianuarie 2021

Virgil Ciuca - DE CE UNGARIA POATE SA CUMPERE CHIAR SI MEDICAMENTE DE LA CHINEZI

 



DE CE UNGARIA POATE SA CUMPERE CHIAR SI MEDICAMENTE DE LA CHINEZI

DARE NU SI ROMANIA?

 

Ungaria a încheiat un acord cu compania chineză Sinopharm pentru a cumpăra doze de vaccin anti-Covid

PENTRU CA UNGARIA ARE IN FUNCTII DE DECIZIE UNGURI SI NU ALOGENI ASA CUM ARE ROMANIA!

PENTRU CA UNGURII NU-SI TRADEAZA TARA ASA CUM O FAC CU "MANDRIE CAPITALISTA " ACTUALELE GENERATII DE ROMANI SCOPITE MINTAL SI IMBECILIZATE RELIGIOS!

 

Virgil Ciuca

New York

15 ianuarie 2021

 

 

Ungaria a încheiat un acord cu compania chineză Sinopharm pentru a cumpăra doze de vaccin anti-Covid produs de aceasta, deoarece consideră că distribuirea vaccinurilor achiziționate de UE este prea lentă.

acum o zi

„Am încheiat practic un acord cu Sinopharm. Primul transport ar putea include până la un milion de doze”, a spus Gergely Gulyas, șeful de cabinet al lui Viktor Orban.

 

Totodată, acesta a declarat că distribuirea dozelor de vaccin anti-covid din cadrul programului Uniunii Europene este prea lentă, cu livrări săptămânale de mai puțin de o sută de mii de doze, și că Ungaria va continua discuțiile cu Rusia și China pentru a achiziționa doze suplimentare de vaccinuri.

 

Livrarea vaccinului Sinopharm, cu care au fost imunizate deja 20 de milioane de persoane, depinde de cât de repede autoritățile sanitare maghiare vor autoriza utilizarea acestuia.

 

Ungaria a primit 129.860 de doze de vaccin Pfizer și Moderna și a vaccinat peste 96 de mii de persoane până la acest moment, a adăugat șeful de cabinet al Prim-Ministrului.

 

Ungaria, care are o populație de zece milioane, a înregistrat, de la începutul pandemiei, 347.636 cazuri de coronavirus și 11.066 decese. Aproape cinci mii de persoane sunt în prezent spitalizate din cauza Covid-19, ceea ce pune o presiune asupra sistemului de sănătate.

 

Sursa: Reuters.

https://www.biziday.ro/ungaria-a-incheiat-un-acord-cu-compania-chineza-sinopharm-pentru-a-cumpara-doze-de-vaccin-anti-covid-produs-de-aceasta-deoarece-considera-ca-distribuirea-vaccinurilor-ue-este-prea-lenta/?source=biziday







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu