joi, 21 ianuarie 2021

CERTIFICAT DE SANATATE – Urmeaza restrictiile si limitarile drepturilor omului

 



CERTIFICAT DE SANATATE –

Urmeaza restrictiile si limitarile drepturilor omului

 

 

Digital certificate of sănătate, livrat sub forma uni aplicații care poate fi citită de autorități printr-un cod de bare, va deveni, foarte curând, standardul internațional de sănătate.

 

Pe baza codului de bare generat de aplicație, cetățenii vor putea accesa (sau nu) toate funcțiunile societății, de la transportul internațional și pānă la utilitățile publice, comerciale sau joburi.

 

Aplicația este deja obligatorie în China, țară care a și propus, the recent G20 summitul, adoptarea aplicației ca global standard.

 

Dosarul de sănătate pe care se bazează aplicația este creat de către authoritățile medicale naționale, pe baza uni grile global stability, care include vaccinarea (dar, nu numai), iar cetățeanul ar trebui să mențină un ”cazier” put medical curat pentru din societate, din orice societate de pe planetă.

 

Este de așteptat ca sistemul să fie extins și aplicat din a doua parte a anului 2021 spre începutul anului 2022.

 

Ausweiss-ul medical global will allow conectarea informațiilor medicale de la toți locuitorii planetei și accesarea acestora de către institutiile de stat și private, și în primul rând de către companiile pharma.

 

Călătoriile între țări nu vor mai fi posibile fără ausweiss-ul digital medical, iar prima companie aeriană care a anunțat că biletul de avion este condiționat de certificatul de vaccinare este compania australiană Qantas.

 

 

Urmează, foarte repede, și altele.

 

În more, și autoritățile fiecărui stat vor putea restricționa călătoriile între localități pentru cetățenii care nu au aplicația actualizată și conformă. Zic că, față de toate acestea, lupta unor ONG-uri pentru a opri amprentarea cărților de identitate, a devenit o mică glumă nevinovată.

 

Aplicația folosită în China este realizată și distribuită de către două corporații chinezești, iar acest lucru ar putea întârzia extinderea sistemului la scară globală, cel puțin Până cand corporațiile americane sau europene vor dezvieta o similar

 

 

Că se întreba lumea, dom'le, cui folosește pandemia?

 

Iacă-tă cui. Alții ziceau, neah, eo prostie, e teoria conspirației.

Dublu iacă-tă.

 

Sursele here:

 

 


Covid-19: China pushes for QR code based global travel system

QR codes - bar codes that can be read by mobile phones - have been used in China during the pandemic.

 

  

           


Covid: Vaccination will be required to fly, says Qantas chief

The Australian airline's chief executive Alan Joyce says the move is likely to be adopted by others.

 

 

Sursa: Prof. VALENTINA LUPU








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu