sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Gheorghe Funar - SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PARLAMENTULUI, PREȘEDINTELUI ȘI GUVERNULUI ROMÂNIEI

 



SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PARLAMENTULUI, PREȘEDINTELUI ȘI GUVERNULUI ROMÂNIEI ÎN LEGĂTURĂ CU ERADICAREA BOLII COVID 19, PÂNĂ LA SFINTELE PAȘTI 2021

          Partidul România Noastră vă solicită să acționați rapid pentru a proteja sănătatea cetățenilor români și pentru eradicarea bolii COVID 19 din țara noastră în următoarele trei luni, până la sărbătorirea Sfintelor Paști din acest an.

          Până acum, timp de zece luni, ați acționat defensiv în războiul împotriva noului coronavirus și s-au înregistrat pierderi uriașe pe toate planurile. A venit vremea ca să organizați și să desfășurați o ofensivă a întregului popor împotriva noului coronavirus și pentru eradicarea bolii COVID 19 prin achiziționarea și introducerea în tratamentul împotriva acestei boli a medicamentului IVERMECTINĂ. Pentru realizarea acestui medicament minune, autorul lui a primit Premiul Nobel. IVERMECTINA asigură vindecarea bolnavilor de COVID 19 în doar câteva zile și nu are efecte secundare! Acest medicament poate și trebuie folosit și pentru prevenirea bolii COVID 19. Medicamentul este sigur, foarte eficient și ieftin în comparație cu medicamentele folosite în spitale împotriva COVID 19.

          Guvernul României are obligația să achiziționeze de urgență cantitățile necesare de Ivermectină și să distribuie gratuit acest medicament pentru tratarea bolnavilor de COVID 19 și pentru prevenirea unor noi îmbolnăviri. În această acțiune uriașă trebuie stabilite responsabilități pentru Ministerul Sănătății, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Externe, precum și pentru autoritățile locale. Un rol important în reușita acestei acțiuni îl are mass-media.

          În luna februarie a.c., Guvernul trebuie să asigure eliberarea aprobărilor necesare pentru utilizarea medicamentului Ivermectină și să contracteze din producția internă și din import cantitățile necesare din acest medicament care să fie distribuit gratuit la toți cetățenii cel târziu în lunile martie și aprilie a.c.

          În urma tratamentului cu Ivermectină se va înregistra o însănătoșire foarte rapidă a celor bolnavi de COVID 19 și, practic, această boală va fi eradicată din România până la sfârșitul lunii aprilie a.c. Ca urmare, Parlamentul împreună cu Guvernul au șansa și obligația să abroge toate actele normative adoptate în timpul stării de alertă prelungită de nenumărate ori de frică sau sub pretextul noului coronavirus.

          După cum ați fost informați, în mai multe țări din America de Nord, America de Sud, Europa și în Australia s-a aprobat și este folosită cu succes Ivermectina în tratarea bolnavilor de COVID 19 și pentru prevenirea apariției unor noi îmbolnăviri.

          Cei care încearcă  să amâne sau să oprească tratamentul cu Ivermectină din România împotriva bolii COVID 19 au șansa să fie cercetați penal, să fie judecați și condamnați pentru crime împotriva umanității!

          Bunul Dumnezeu a ajutat să fie descoperit și aplicat tratamentul cu Ivermectină care va duce la eradicarea bolii COVID 19 în multe țări în anul 2021, inclusiv în România.

                                                                                      Dr.Gheorghe Funar

                                                                   Președinte al Partidului România Noastră

Cluj-Napoca,

29 ianuarie 2021








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu