miercuri, 4 mai 2022

ALIANTA FAMILIILOR - RAVAGIILE IDEOLOGIEI DE GEN IN FAMILIE

 



RAVAGIILE IDEOLOGIEI DE GEN IN FAMILIE

Mai 5  2022

 

Postam in traducere romana cosmarul unui tata din Missouri confruntat cu confuzia sexuala a baiatului lui de 8 ani. Inceputul e trist dar sfirsitul incurajator. Numele tatalui e Brian Netz.

 

 

Istoria si cosmarul familiei

 

Oamenii mă întreabă uneori cum e să fii un părinte care trece prin acest coșmar. Se simte neputincios, sincer. Fiul meu avea doar opt ani când mama lui l-a dus la o clinică de gen care ne-a schimbat toată viața. Ea nu mi-a spus niciodată si nu mi-a cerut niciodată părerea. Am împărțit custodia comună a fiului nostru Miles, dar doar întâmplător am dat peste dosarul lui medical și am aflat că fiul meu autist, vulnerabil și inocent, era la câteva săptămâni de a incepe tratamentul cu primele medicamente care urmau sa-i blocheze pubertatea. A fost un șoc peste care niciun părinte nu poate trece.

 

Răsfoind paginile de notițe de la „terapeutul” lui, mi-am dat seama că Miles nu fusese doar manipulat să creadă că este o fată transgender, dar că si aveau, intre ei doi, conversații serioase despre opțiunile chirurgicale ireversibile și medicamentele necesare. La scoala au început să-i spună Miley in loc de Miles. [NOTA: In sfera anglo-saxona Miles e nume de baiat iar Miley nume de fata] Toți angajatii din instituția medicală care il tratau pe Miles se comportau cu el ca si cind ar fi fost fata. Eram singurul adult din viața lui Miles care nu am cedat si am ripostat.

 

Astazi, Miles are 12 ani. Singurul motiv pentru care nu a trecut prin interventii chirurgicale  radicale de tranziție de gen sau nu a luat hormoni este că am mers în instanță să le opresc. Dar niciodată nu ar fi trebuit să se ajunga pina acolo. Statul nu ar fi trebuit să aibă niciodată acces la băiatul meu.

 

 

Alte marturii triste

 

Când aud poveștile altor părinți, care nu sunt atât de norocoși, si ai căror copii au parcurs această cale agonizantă ori și-au mutilat trupurile -- durerea este peste masura. „Nici măcar nu pot descrie cum este să vezi chipul propriului tău copil cu genul opus”, mi-au spus unele mame. „Nici măcar nu pot să-l descriu...” Părinții încă se straduiesc să vorbească despre bandajele însângerate care acoperă locurile unde erau sânii fiicelor lor.  "I-am implorat pe toți cei care puteam [să oprească operația] sa o faca", zicea o alta mama. Nu am avut succes. "Pierderea unui copil ca urmare a unei astfel de torturi este ca o moarte în familie. Nimeni nu isi ia la revedere”.

 

Ca fiecare părinte care a trecut prin cosmatul acesta, uneori stau și mă gândesc la ce aș fi putut face pe linga ce deja am facut. Ma gindesc ca nu l-aș fi lăsat pe fiul meu să aibe nici un contact cu instituțiile care au fost cooptate de mișcarea transgenderista. L-aș fi educat acasă. Aș fi fost foarte atent cu toată lumea, cu orice adult care ar fi putut avea influență în viața fiului meu, pentru că această ideologie este peste tot: în școli, online, în desene animate, in media si chiar si in sistemul medical.

 

Băiețelul meu autist nu s-ar fi putut autoidentifica în mod voluntar ca fiind o lesbiană transgender dacă nu ar fi fost convins de asta de un adult. Dar dacă au putut face lucrul acesta fiului meu, o pot face cu oricare copil. Și tocmai din acest motiv vorbesc. Eu sunt o singură voce, dar si tu ai o voce. Impreuna suntem milioane de voci. La ora actuala în Missouri se voteaza un proiect de lege pentru protejarea copiii in situatia lui Miles. Dacă va trece, aceste tipuri de experimente radicale și hormoni periculoși vor deveni ilegale pentru copii. Votul urmeaza sa se tina luna viitoare.

 

Nu am putut vorbi comisiei legislative, dar dacă aș fi putut, aș fi implorat legislatorii să oprească acest rău. Este timpul ca cetatenii să se trezească și să realizeze că copiii noștri sunt atacați și ca depinde de noi să-i salvăm.

 

Stânga politica nu așteaptă doar ca copiii să cadă in capcane. Progresistii ii indreapta pe copii spre capcane. Fa-ti auzita vocea. Mă lupt cu această ideologie de ani de zile și am făcut mult progres. Dar inca este nevoie de munca pentru a ne salva fiii și fiicele de la o viață de regret.

 

 

Legea Demnității Menstruale

 

Statul Oregon tocmai a adoptat Legea Demnității Menstruale. Efectul practic al acestei legi va fi amplasarea de aparate de tampoane în toaletele băieților. Cine le va folosi? Fetele care pretind să fie băieți și vor insista să folosească toaletele băieților. Amplasarea unui asemenea aparat va costa $400, iar tampoanele vor fi gratuite. [Link: https://www.opb.org/.../oregon-menstrual-dignity-act.../]

 

Cum ar putea reacționa un om rațional la știrea asta? Dar un părinte? Dar majoritatea covârșitoare a tinerilor ori adolescenților? Cum ați reacționa voi dacă ceva similar se va institui în România? Legea din Oregon ne lasă fără cuvinte. E șocantă pentru minte.

 

Constrânge mintea să folosească epitete poate chiar nepotrivite, cum ar fi "nebunie". Dar cum oare am putea eticheta altfel motivația din spatele acestei legi? Ce am putea spune despre legiuitorii care au inițiat-o? Dar cei care au votat-o? Dar guvernatoarea care a promulgat legea și care e cea mai puțin populară dintre cei 50 de guvernatori ai SUA?

 

Legea e, fără îndoială, un rezultat al revoluției sexuale. Un produs fabricat de minți bolnave. Un produs care, asemenea drogurilor, tutunului ori alcoolului, dăunează sănătății, atât fizice, dar mai ales mintale. Un astfel de act afectează și mintea. O minte sănătoasă nu e capabilă de a genera un astfel de produs.

 

Unii dintre noi probabil zâmbim, așa cum am zâmbit de o generație încoace când am citit știri la fel de deocheate, dar reale. Ne-am obișnuit cu știrile tabloide, doar că cea de azi nu e. Nu e hazlie. Știri de genul acesta ni se par ireale, exagerări, fantezii. Așa gândeam și când s-a ivit noțiunea de căsătorii între persoane de același sex. Dar iată că am ajuns la peste 20 de ani de când căsătoriile unisex au fost instituite, pentru prima dată, în Olanda.

 

Distrugerea sistematică a peisajului valoric creștin, dar și al celui normal și firesc, s-a produs sub ochii noștri. Pas cu pas. Cu pași mărunți. Despre aceste lucruri nu citim în cărțile de istorie. Ele se întâmplă astăzi. Iar fiecare pas lasă în urmă dărâmături valorice și anunța, la rândul lui, noi pași distructivi cu intenții identice.  Asemenea războiului lui Putin în Ucraina: distrugerea sistematică a așezămintelor omenești, uliță după uliță, clădire după clădire, cartier după cartier.

 

Îndrăznimc să vă îmboldim din nou: ieșiți din zona de confort. De dragul copiilor voștri. Până nu este prea târziu. Noua Strategie de Educație Parentală, despre care vom scrie separat, ne asaltează, așa cum a făcut-o acum 5 ani. Seculariștii nu fac pauză. Ne testează determinarea până când, plictisiți ori uzați, vom înceta să mai fim vigilenți. Moment în care ne vor aplica lovitura de grație.

 

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 


ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu