duminică, 22 mai 2022

Zoe Dantes - 227 decese și un război!

 



227 decese și un război!

Zoe Dantes

22 Mai 2022

 

O gripă transformată în prostituată de lux! Pe bani mulți! Pentru că a fost curtată doar de autoritățile statelor, oameni cu potență financiară, pe resursele populațiilor și mai ales pe banii negri ce trebuiau albiți. Din banii ăștia, au fost plătite slugile: 90% din așa zisă presa, pe cei care nu știu să facă nimic, adică influencerii vieții, pe tot felul de cretini așa-zise vedete de carton, să mănânce rahat cu polonicul! Până la urmă despre ce a fost vorba?! Despre pandemie sau plandemonie? Sau strict despre războiul ce urma?

 

Toti vedem acum cifrele! 227 de decese de gripă sau de covid, cum a a spus MS-ul anul trecut, restul băgați la grămadă, lăsați sau "ajutați" să moară în condiții inimaginabile! Asasinați realmente de eroii care dansau în lagărele de exterminare. Știau ce urmează din moment ce acceptaseră Protocoalele Morții! Greu de acceptat acest adevăr! Vă aduceți aminte de Tătaru, Arafat, Cercel și Rafila? Cum explicau ei plini de zel, ca niște gropari ai neamului, cât de periculos e virusul prostituției profesionale? Vă aduceți aminte de cum spunea Tătaru că toate decesele sunt trecute la mascarada asta?! Ați uitat!

 

Izolete, corturi, lagăre de carton, lagăre de campanie cărora li se tăiau panglicile de ratatul de la Cotroceni și de nelegiuiții ăia îmbrăcați în geci de piele? Ați uitat și asta!

 

Vă aduceți aminte de operațiunea ce a început în spitalul Gerota, cum ieșea cucoana aia cu floarea-n păr să ne explice cum a stat ea intubată și vai, cum a salvat-o pe ea Cercel? Duceți-vă și întrebați-o și acum ce face, cum e cu sănătatea! Ea sau familia ei. Că de obicei păcatul de moarte se plătește cu viața! Vă aduceți aminte de mascarada de la început când vezi, Doamne, guvernul trădătorului Orban era izolat? Da' de milițianul ăla care a "adus virusul" mai știe cineva ceva? Nu! A trecut timpul, lumea uită! Da. Dar uitați pe viețile voastre și ale familiilor voastre!

 

Delapidarea crunta care a urmat o imaginați? Nu. Că voi stăteați în casă, vă acopereați creierul cu botnițele lui Tătaru & Thieves, în timp ce ei vă îngropau țara economic, vă aruncau morții în gropi ca pe ciumați, vă alergau cu miliția și vă amendau, vă batjocoreau pruncii și vă închideau spitalele că să muriți mai repede. Vă aduceți aminte cum au fost puși străjeri la mormântul lui Hristos, în noaptea Învierii? Și cum ratatul ăla a ieșit să vă amenințe cu înmormântările?! Ați uitat și asta!

 

Ați uitat tot și de aceea nu înțelegeți nimic. Au decimat românii așa cum li s-a ordonat, au distrus economia și resursele pentru că au executat ordinele externe, au îngropat afacerile românești, educația, agricultura, cultura, industria. De ce? Ca să rămână la putere, să fure, să distrugă și să îngroape tot și mai ales pentru că au fost „aleși" din exterior, nicidecum de votul vostru. De ce? Ca să „salveze” Ucraina, Suveranitatea Ucrainei! A României, când?

 

A fost despre boala sau despre „BigPharma? A fost despre sănătate sau despre înțepat? A fost despre libertate sau despre dictatura? A fost despre fricoși, imbecili sau despre „teroriștii" și „conspiraționiștii" care au pus întrebări? A fost despre cum au ei grijă de voi cu teroarea gaborilor sau despre cum să deveniți sclavii lor? A fost despre un ser care trebuia ținut la -80°C, sau despre serul care poate să stea în frigider lângă brânză, cât vrei tu să-l ții?!

 

A fost despre ce zicea politicul, sau este despre ce zic psihopații cu reducerea populației? A fost despre instaurarea unei dictaturi mondiale, sau este despre eșecul ei? Războiul certifică asta. A fost despre terorismul medical mondial impus de O.M.S. și multe grupuri de interese, sau a fost despre cum să vă distrugă psihic și fizic? Pe voi și întreaga țară!

 

Între 227 de decese și aproape 30.000 de morți, trecuți obligatoriu de virusul prostituat, este o mare diferență! Cine plătește crimele, minciuna, abuzurile, terorismul de stat asupra țării? Cine a mințit? Cei care au fost numiți conspiraționiști sau cei din autoritățile statului? Starletele tv, ce se vroiau specialiști și mințeau cu nerușinare de dimineața până seara, sau cei care au trecut prin experiență iadului din lagărele „salvatorilor"? Cine plătește? Nimeni, bineînțeles!

 

A fost despre boală sau despre politică, dacă tu spui în timp de trei zile pe tot globul că pandemia s-a stins?! Și a început un război! Fix la timp! A fost despre pandemie sau plandemonie? A fost despre pregătirea războiului pentru a lăsa loc Omului Nou?

 

Politic corect a fost despre imbecili, fricoși, fără coloană vertebrala care sunt în stare să-și omoare și pruncii, doar, doar ei vor trăi! Hai, cu doza patru! E bine!

 

Nu a fost nimic din toate astea! A fost doar despre voi! Ăștia de sub pat, care ați fost un experiment ratat! Doar că ei, ăia cu PlanDemonia știu acum câți iobagi au! Pe voi se vor face multă vreme de aici înainte experimente medicale! De frică să nu muriți! Să nu vă pierdeți viața! Doar că nu ați înțeles că nu poți să pierzi ceea ce nu ai! Nu ați fost liberi niciodată. Nu ați avut curaj să trăiți niciodată! Drept dovadă vi se livrează un singur vinovat pentru doi ani de iad! Ei, niciodată!

 

E prea târziu să înțelegeți și acceptați adevărul. Adevărul este unul și nu poate fi îngropat! De nimeni, niciodată! Acum e despre război! Al cui război, pentru care motiv război? Al Occidentului „evoluat” și „liber” împotriva unui Dictator! Adică, Dictatorii între ei! Pentru bani, putere si control! Al cui control? Al vostru! Marii pierzători! Dar e mult prea devreme să înțelegeți!

 

Cănd o să vă treziți o să fiți doar un număr! Dar ce contează? Voi „salvați” pe oricine, mai puțin pe voi! Ghinion!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu