marți, 31 mai 2022

Maria Diana Popescu - Doi fanatici malthusieni

 



Doi fanatici malthusieni

Maria Diana Popescu 

31 Mai 2022

 

Ce-ar putea oare să ne mai surprindă? Noua „variolă a maimuţei”, virus care trimite Anglia în stare de alertă? Sau noul Covid-22, care asaltează America? Chiar şi aşa, vorba lui Firicel, să ne considerăm o generaţie privilegiată! Am asistat la falimentul comunismului, în curînd, al capitalismului, la falimentul învăţămîntului, democraţiei, libertăţii, sănătăţii, valorilor morale. La falimentul culturii, la falimentul social şi, deci, la falimentul tuturor megasoluţiilor utopice care ne-au fost servite ca nişte droguri, dîndu-ne un „farmec” aparte în rîndul generaţiei occidentale, drogată prin manipulare, la fel ca studenţii Universităţii King's College, universitate de top din Marea Britanie, invitaţi să consume cocaină, plătiţi pentru acest lucru, într-un experiment care analizează efectele nocive ale cocainei, scrie cotidianul „Daily Mail”. Refuz să cred că vom asista la falimentul religiei! Dumnezeu, Creatorul Universului nu va permite acest lucru, deşi oamenii de ştiinţă ţin morţiş să ne intoxice că datorăm extratereştrilor antici fiinţarea  noastră ca homo sapiens.

 

Cercetătorii ne informează că SUA sînt năpădite an de an de OZN-uri mult mai numeroase decît cele din toate statele lumii la un loc, că geniile neamului omenesc, de la Ghilgameş, David, Heraclit şi pînă la Dante, Leonardo, Einstein şi Hawking,  sînt producte ale intervenţiilor extraterestre, cu proiectele lor metacognoscibile, vădite şi în distrugerea selectivă a speţei umane prin seisme, prin explozii solare, prin reactivarea terifiantă a vulcanilor, prin inundaţii, încălzirea planetei, molime catastrofale.

 

Cu emoţie copleşitoare, cu tristeţea entuziasmului că, în sfîrşit, asist la sfîrşitul nesfîrşitului, vă informez sau poate ştiaţi că statul care a împărţit în lume democraţia cu mîna pe trăgaci, preacuvioasa Americă, ţara germinatoare de războaie şi model de „pace” planetară, a semnat printre bombardamente şi asasinate, actul legal de deces al religiei creştin - ortodoxe, catolice, protestante, plus a celor peste 3000 de secte neoprotestante. Actul juridic al Curţii Supreme a SUA poate fi asemuit cu actul imperatorului Constantin care legaliza creştinismul în Imperiul Roman, cu DUDO - Declaraţia Universală pentru Drepturile Omului, cu prima constituţie leninistă. Într-adevăr, săvîrşitu-s-a! De la vreun milion de homosexuali şi lesbiene din cele 7 miliarde de homo sapiens ale planetei, vom ajunge pînă la sfîrşitul acestui secol la 2-3 miliarde de deviaţi, rămînînd pe seama hinduiştilor, musulmanilor, confucianiştilor, budiştilor, talmudiştilor şi politeiştilor să susţină continuitatea vieţii umane.

 

„Nu ne mai poate ţine pământul, maică”, mi-a spus o bătrînă, referindu-se la Dumnezeu, pus la zid de actul juridic revoluţionar al Curţii Supreme SUA, care interpretează rousseauist textele scripturice, devenite anacronice, false prin strîmtorările lor pentru decidenţii americani. Potrivit neroziei lor, urmează, în timpi rezonabili, permisiunea constituirii „familiei” din două fiinţe, indiferent dacă-s oameni, mamifere, reptile, păsări care, şi ele, au drepturi naturale, au sentimente, opţiuni, emoţii şi voinţe.

 

„Oamenii au invadat pămîntul, noi oamenii am devenit o boală, « virusul om »”. Asta afirmă Paul Ehrlich, profesor la Stanford, rătăcit cu duhul, în cartea sa „Bomba numită Populaţie”. „Suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi”, conchide autorul. John P. Holdren - Directorul Oficiului pentru ştiinţă şi tehnologie, fost consultant al lui Obama pe teme de ştiinţă - un fanatic malthusian, aderent al lui Bentham, Darwin şi Malthus, împreună cu Paul Ehrlich au scris, în 1970, cartea „Ecoscience: Population, Resources, Environment”, în care propun măsuri draconice de control a populaţiei: sterilizarea forţată, implementarea de metode de influenţare a natalităţii, cum ar fi accesul gratuit la anticoncepţionale şi la avort. Mai departe, cei doi autori afirmă: „unele ţări au atîta populaţie încît trebuie triată; ar trebui să nu le mai acordăm ajutoare, hrană sau credite”. India şi Bangladesh fiind pe lista de „triaj” a autorilor.

 

Pentru că a venit vorba despre India, să ne amintim de colonialismul britanic, poate mai rău decît nazismul, care niciodată n-a fost condamnat de Occident. Regalitatea britanică a luat în stăpînire multe teritorii bogate în resurse şi comori. Un astfel de teritoriu uriaş a fost India, pe care au cucerit-o şi ocupat-o. Pentru a exploata şi stoarce comorile acestor ţinuturi, britanicii au provocat cele mai cumplite perioade de foamete din istoria omenirii de pînă atunci. Foametea din Bengal este adevărul istoric despre cum Anglia Colonială a regizat şi dus la capăt cel mai cumplit genocid prin înfometare din istoria omenirii, soldat cu moartea a milioane de oameni, pentru un cinic şi uriaş profit financiar din care şi astăzi casa regală britanică  huzureşte. Winston Churchill  a afirmat: „Urăsc indienii. Sunt un popor animalic cu o religie animalică. Foametea a izbucnit din propria lor vină, pentru că se înmulţesc ca iepurii”. Mulţi istorici se referă la marea foamete din Bengal din 1943 ca la un holocaust, în care un rol principal l-a avut chiar Winston Churchill. Ideea că state întregi trebuie „exterminate” îi aşează pe cei doi autori, dar şi pe colonizatorii britanici deasupra lui Hitler, Stalin, Mao, Bush, Obama.

 

Într-o altă carte, „The Science Court”, John P. Holdren consideră ştiinţa şi tehnologia ca fiind ameninţări la ordinea socială, că nu oricine trebuie să aibă acces la ele şi propune un organism care să decidă ce invenţii şi chiar tratamente pot fi implementate sau nu, fiind vorba despre medicamentele care duc la însănătoşire, prelungirea vieţii şi scăderea mortalităţii infantile. Acest psihopat propune o populaţie „optimă” de 1 miliard pe glob. Probabil, Holdren a plagiat ideea italianului Ortes Giammaria, care în secolul al XVIII-lea susţinea că populaţia optimă pe Terra ar trebui să fie de 3 miliarde.

 

Închpuiţi-vă ce sfaturi îi dădea lui Obama, acest criminal Holdren, în calitate de consilier, cu privire la ţările arabe şi la China! Pentru fiecare stat în parte Holdren recomanda o lege care să stabilească numărul maxim de locuitori, dar şi mulţi paşi de control absolut a populaţiei, printre care: încetinirea natalităţii prin vasectomie şi sterilizare forţată, avort obligatoriu, licenţe pentru naşteri; implanturi subcutanate împotriva concepţiei. Iată izvorul de inspiraţie al mondialiştilor: teoriile criminale ale unor fanatici.

 

E firesc să amintim şi de „Georgia Guidestones” (aşa zisele „Pietre îndrumătoare” din Noua Georgie, SUA), cu cele zece porunci, dintre care cităm doar două în acelaşi ton cu Holdren :

 

„- Menţineţi umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura;

 

- nu fiţi un cancer pentru Pământ - lăsaţi loc şi naturii ”. Simplu de înțeles de cine au fost concepute, cioplite şi plantate ca „pietre îndrumătoare.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu