miercuri, 25 mai 2022

Ion Măldărescu - Marchizul de Sade ar fi invidios pe Monky Bill și Joe Alzheimer

 



Marchizul de Sade ar fi invidios pe Monky Bill și Joe Alzheimer

Ion Măldărescu

25 Mai 2022

 

Imediat după  declanșarea „războiul din Ucraina”, în februarie 2022, obloanele gogoșeriei „Covid-19” au căzut brusc şi fără vlagă, atenția omenirii îndreptându-se către refugiații din Ucraina (nu toți ucraineni), spre geamantanele doldora de bilețele verzulii ale unora dintre aceștia (geamantane deschise la graniță), spre controversatul masacru de la Bucha, spre realele laboratoare criminale de prin subteranele ucrainene, unde se fabricau arme biologice și alte „cadouri” din care nu lipsea vestita ebola...

 

Laboratoarele globaliste criminale nu mai sunt un secret (se spune că ar fi vreo 300 amplasate în 36 de țări), cum secretă nu mai este nici capturarea de către militarii ruși a doi generali (unul francez și altul canadian), zice-se, șefi peste unele dintre laboratoarele încriminate.

 

Prin 2014, în editorialul „Ucraina între Potomac și Piața Roșie”[2] mă întrebam ce caută americanii în coasta rușilor. Astăzi, în pofida strădaniilor de întreținere deliberată a tensiunii belicoase de către S.U.A.- N.A.T.O. față de Federația Rusă, prin alimentarea cu armament și carne vie în uniforme a „Batalionului Azov” (inclusiv de către România), se pare că până și resbelul acesta ciudat s-a cam veștejit de la atâtea dezinformări. Era nevoie de o reactivare a tensiunii şi fricii globale… și, hopa, a explodat ca o bombă fundul maimuţei printre oameni.

 

Să fie vorba de vreo moștenire de la extratereștrii scoși pe scena gogoșeriei de la Roswell - New Mexico în 1947? S-ar putea, dar fitilul legat de bombă a fost supradimensionat ca lungime de inteligenții „E.T.”. Drept consecință, bombei cu eticheta „variola maimuței” i-au trebuit 75 de ani ca să explodeze în Europa… prin teleportare. Dacă-i așa, contrar tuturor estimărilor, „E.T.”, aceşti reptilieni, crocodilieni, rechinieni cu șapte capete sau halebardieni, ce-or fi, par mai puțin intelligenți decât se spunea.

 

Poate că în secolul al XIX-lea lumea era mai bună decât azi și, deși vizionarul nostru „Luceafăr” nu a fost exeget al lui Nostradamus, a reușit ca nimeni altul să anticipeze drumul lung străbătut de variola maimuței de la Rosewell până în Europa: „La bomba care-a bubuit/ E-o cale-atât de lungă,/ Că zeci de ani i-au trebuit/ Roswell-ului s-ajungă”... (în Europa, desigur - n.a.).

 

Haideţi să dăm puţin timpul în urmă, şi vom vedea că piaza-rea a tuturor timpurilor, „Nostradamusul vaccinurilor și a relelor planetei” - nimeni altul decât reprezentantul maimuțelor demente,  Bill Gates, allias Monky-Bill declarase la Conferința pentru Securitate din 2017 de la München, că există amenințarea unei pandemii apocaliptice, asemănătoare cu epidemia de gripă din 1918, când aproximativ 50 de milioane de oameni au murit, că o astfel de criză ar putea să izbucnească în următorii 10-15 ani. Și a venit Covid-19… '22. Acelaşi Monky-Bill se întreba public şi evident, vinovat, cu un an în urmă, „ce-ar fi dacă, în aeroporturi ne-ar întîmpina o variolă a maimuţei.

 

Până acum au fost depistate cazuri de variola maimuței în Anglia, Germania, Grecia, Israel, Franţa Spania şi SUA. Fiindcă nici nu se putea altfel, după o meditație profundă sub vreo  „piatră îndrumătoare”, „inteligentul” senil de la casa văruită în alb, a eliminat recent alte ambiguități logoreice înainte de a se ridica în aer cu „Air Force One”: „ Focarul de variolă a maimuței este ceva «de care toată lumea ar trebui să fie îngrijorată» […] Lucrăm din greu să ne dăm seama ce să facem”. Și dus a fost… să elaboreze „din greu” alte tulburări de personalitate, tip Alzheimer, Borderline & Asociații.

 

În noiembrie 2021, același Monky-Bill a anunțat noi pandemii și atacuri biologice, cu virusul variolei[2]. Tot el a lansat și cererea înființării unei forțe de acțiune globală a Organizației Criminale a (Ne)Sănătății, botezată „Pandemic Task Force”, care să primească finanțări de zeci de miliarde de dolari. Știa maimuța malthusianistă ce știa! Așa a apărut și cedarea suveranității sănătății naționale a statelor Terrei, organizației criminal-globaliste O.M.S. Cu certitudine, sănătatea românilor se vrea adusă în stare de metastază, fapt pentru care până și Marchizul de Sade ar fi invidios pe Monky-Bill și GloboCap !

 

Aranjament grafic - I.M.

 

----------------------------------------

[1] https://www.art-emis.ro/editoriale/ucraina-intre-potomac-si-piata-rosie - 13 august 2014

[2] https://thecountersignal.com/governments-commit-to-who-pandemic-treaty/









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu