marți, 3 mai 2022

Redactia ART-EMIS - „Comisia Europeană se pregătește pentru « următoarea fază a pandemiei Covid-19 »”

 



„Comisia Europeană se pregătește pentru « următoarea fază a pandemiei Covid-19 »”

Redactia ART-EMIS

01 Mai 2022

 

După ce „penala” din fruntea U.E. - Ursula Von Der Leyen -, în calitate de fost Ministru al Apărării în Germania a comis fapte condamnabile, acum, nepedepsită, recidivează din poziția de lider U.E. Contractele Comisiei U.E. (o mafie autonumită în funcție fără votul Parlametului European) cu companiile farmaceutice sunt secretizate deși banii pe așa numitele vaccinuri sunt ai popoarelor din lagărul concentarționar al celor 12 stele (Redacția).

 

„Trebuie să intensificăm și mai mult vaccinarea și administrarea de doze de rapel” (Ursula Von Der Leyen, 27 aprilie 2022, AFP).

 

 

Într-un articol publicat pe 27 aprilie, Comisia Europeană solicită statelor sale membre să-și intensifice eforturile pentru a face față următoarei „faze” a pandemiei de Covid-19. În ciuda nivelurilor scăzute de infecție, Comisia dorește ca țările UE să ia măsuri „înainte de toamnă”. Luptând împotriva unei potențiale reluări a epidemiei, cuvintele sale de ordine sunt „pregătire” și „vigilență”… însoțite de un arsenal de măsuri. Va trebui să ne obișnuim din nou cu certificatul digital european Covid de la începutul următorului an școlar?

 

În ciuda exploziei efectelor secundare în mai multe țări, Comisia Europeană este încântată că a „salvat sute de mii de vieți datorită vaccinului” fără a menționa nici cel mai mic efect advers. În timp ce documentul raportează faptul că „mulți oameni încă mor de Covid în întreaga lume”, Ursula von der Leyen consideră că „este nevoie de a intensifica și mai mult vaccinarea și administrarea de doze de rapel, precum și testarea țintită”, deși, în S.U.A. efectele secundare au explodat[1].

 

Apărătorii fervenți ai vaccinării nu se mișcă: trei doze, sau chiar o a patra, ar „stimula sistemul imunitar” . Pentru a justifica interesul mai multor doze de vaccin anti-covid, Consiliul Științific susține în nota sa publicată pe 11 martie 2022 că „imunitatea protectoare împotriva infecției conferită de o a treia doză de rapel și/sau infectarea cu Omicron începe să scadă și va probabil să fie tranzitorie .

 

Comisia a implementat, de asemenea, o strategie reală de luptă împotriva „teoriilor conspirației” privind originea virusului, vaccinurile ARN, eficacitatea sau nu a măștilor și a izolărilor. Susținând că nu trebuie să te lași „păcăliți de roboți” și să raportezi „dezinformarea și dezinformarea pe platforme” , organizația spune că trebuie să știi și să „recunoaștem teoriile conspirației”, rămânând în același timp vigilenți în fața „escrocherilor online” . Motivul pentru care preluarea Twitter de către Elon Musk este dezbătută itens[2].

 

În plus, Comisia Europeană dorește să-și arate solidaritatea cu alte țări, datorită unei îmbunătățiri a „guvernanței globale”. Se adresează aici producătorilor de vaccinuri, preocupați să-și distribuie produsele în mod echitabil în întreaga lume? Cu toate acestea, vânzarea de vaccinuri ARN rămâne înainte de toate un comerț real, cu „o capacitate de producție echivalentă cu trei până la patru miliarde de vaccinuri pe an”, după cum a subliniat Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă. Fără un cuvânt despre fractura socio-economică a spitalelor, Comisia dorește să investească și în refacerea sistemelor de sănătate.

 

În plus, în timp ce starea psihologică a populației a fost pusă la încercare pe tot parcursul crizei de sănătate, Comisia dorește să lupte împotriva „formelor lungi de Covid și a poverii care cântăresc asupra sănătății mintale”, accelerând în același timp „digitizarea în sectorul sănătății”. Dezvoltând principiul „identității digitale europene”, Comisia Europeană evocă înființarea unor „sisteme de monitorizare” pentru a obține „estimări fiabile și reprezentative” ale cazurilor de Covid.

 

„Modul în care Covid-19 continuă să ne afecteze viețile în anii următori va depinde în mare măsură de deciziile pe care le luăm astăzi, atât în ​​UE, cât și pe scena globală”, adaugă Stella Kyriakides, comisarul UE pentru sănătate și siguranță alimentară.

 

Cu toate acestea, par să rămână niște manifestări ale rezistenței în Europa, pentru care vaccinarea în masă nu mai este prioritatea: Polonia nu mai vrea să plătească pentru livrările de vaccin, iar Danemarca și-a suspendat campania de vaccinare. Cum îi va convinge Uniunea Europeană pe cei reticenți? [3]

 

Aranjament grafic - I.M.

 

-------------------------

[1] https://www.francesoir.fr/societe-sante/explosion-des-effets-secondaires-lies-aux-vaccins-contre-le-covid-aux-etats-unis - 22 aprilie 2022

[2] https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/loligarchie-woke-depossedee-de-twitter-entre-en-panique - 27 aprilie 2022

[3] Sursa - https://www.francesoir.fr/societe-sante/commission-europeenne-prepare-prochaine-pandemie - 29 aprilie 2022







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu