marți, 25 mai 2021

Mariana - Viata dupa moarte

 



Viata dupa moarte

 

Buna dragilor,

aseara, la emisiunea Leilor, prezentata pe canalul RTL, a venit o persoana cu o idee excelenta.

Un vas de lut in care se pune cenusa decedatului si deasupra pamant si o planta mica care reprezinta un copac pe care cel decedat il admira cel mai mult in timpul vietii :  brad, stejar, mesteacan, plop, etc.

Aceasta urna se poate pune in gradina casei. In Germania, se gaseste in internet si costa 475€ o astfel de urna din lut, cu pamantul si planta dorita.

Un investitor Leu, a intrat in aceasta afacere cu 73.000€ si 33% din firma. Firma se numeste Evertree ( mereu verde).

Angel si cu mine consideram aceata optiune de a inmormanta o persoana draga, sau un animal de companie, extraordinar de frumoasa, sa creasca din cenusa ta un copac, iar intr-o zi urmasii sa imbratiseze trunchiul “tau”, sa te simta si sa stea de vorba cu tine, uauuuuu!

In unele landuri din Germania este interzis sa inmormantezi pe cineva in gradina casei, dar poti alege optiunea ca cenusa ta sa fie aruncata desupra unei mari si familia primeste o poza-radiografie cu longitudinea si latitudinea unde a fost aruncata din avion cenusa.

In Romania, in satele de la munte, nu este interzis sa inmormantezi pe cei din familia ta in curtea casei. Asa ca m-am gandit sa va arat aceasta posibilitate pe care noi am imbratisat-o imediat, mai ales ca la Bucuresti si Cluj Napoca exista crematoriu.

 

Sanatate multa si viata lunga!

Mariana








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu