FIECARE PERSOANĂ ARE VACCINUL
COVID-19 ACASĂ.
În timpul
celui de-al Doilea Război Mondial, întreaga floare a gândirii științifice
sovietice în medicină a fost mutata la Tașkent.
În primăvara anului 2020, la apogeul primului val al epidemiei, au publicat informații științifice solide și extrem de utile despre COVID-19 în întreaga lume.
Taşkent. 21.03.2020 Shukhrat KHALILOV (candidat la științe medicale)
Principalul
pericol al virusului COVID-19 este, mai presus de toate, afectează sistemul imunitar.
Și numai atunci, în al doilea rând afectează țesutul pulmonar.
Întârzierea
dintre aceste două valuri de atacuri este exact ceea ce numim „perioada de incubație”.
Folosim
adesea cuvinte precum imunitate „puternică” sau „slabă”. Cu toate acestea,
oamenii obișnuiți practic nu știu ce este. Mai mult, majoritatea medicilor nu
prea au idee despre structura sistemului imunitar și funcționalitatea părților
sale individuale.
Cu toate
acestea, acest text este foarte dificil pentru cititorul ne instruit. Voi
încerca să explic mecanismul efectului virusului COVID-19 asupra corpului uman
în forma cea mai simplificată și accesibilă într-un format de teză. 80% din
întregul sistem imunitar este concentrat în mucus și straturile submucoase ale intestinului
subțire sub formă de pete de țesut limfoid și depozite - Peyer. Țesutul limfoid
produce anticorpi (limfocitele T-, B-, G- etc.), precum și diverse tipuri de
imunoglobuline.
Prin
sistemul limfatic, anticorpii intră în vena cava inferioară, în inimă și după
traversarea circulației pulmonare, intră în circulația sistemică și este
transportat în tot corpul. Astfel, imunitatea tisulară este consolidată,
inclusiv imunitatea țesutului pulmonar propriu.
Amestecându-se
cu mâncarea în timpul meselor, COVID-19 intră în intestine și începe să distrugă
țesutul limfoid. Drept urmare, țesutul limfoid afectat încetează să mai producă
limfocite și imunoglobulină. Astfel, sistemul imunitar este distrus și, ca
urmare, imunitatea țesuturilor din plămâni este puternic slăbită.
Din acest
moment, începe a doua undă a atacului de coronavirus în țesutul pulmonar deja neprotejat,
care se manifestă în pneumonii severe, ducând la moarte.
În prezent,
toate măsurile anti-epidemice vizează prevenirea intrării coronavirusului în plămâni,
acest lucru este, în principiu, extrem de costisitor și practic ineficient. Și
toate măsurile terapeutice vizează numai combaterea complicațiilor, sub formă
de pneumonie.
Ar trebui
înțeles că COVID-19 a fost o amenințare de ani și decenii. Ceea ce avem astăzi
este doar primul val al unei epidemii. Și vor fi multe astfel de valuri. În
același timp, toate măsurile preventive și terapeutice sunt îndreptate către
coronavirus localizat în plămâni, Nu există niciun efect asupra coronavirusului
intestinal. Cu alte cuvinte, „căruța este așezată în fața calului”.
Există multe
produse naturale care pur și simplu nu au proprietăți bactericide, de asemenea,
afectează direct virușii și îi ucide. Cel mai eficient în această privință este
USTUROIUL.
Dacă beți
2/3 pahare de suc de usturoi pe zi, apoi imediat (!) intră în intestinul
subțire și începe să ucidă COVID-19 imediat (!)!
Aceasta are
următoarele efecte:
- COVID-19
„ucis” încetează să distrugă țesutul limfoid al intestinului subțire. Ca
rezultat, țesutul limfoid continuă să funcționeze corect, de exemplu. produce
anticorpi și imunoglobuline;
- Sistemul
imunitar deteriorat se vindecă rapid și devine mai puternic, acest lucru duce
la o creștere semnificativă a imunității tisulare în țesutul pulmonar. Se
creează o barieră impenetrabilă pentru COVID-19, dar și pentru germeni (stafilococi
etc.) și ciuperci. De asemenea, prezintă un pericol important în cazul
pneumoniei cu coronavirus;
- Sub influența
„sucului de usturoi”, se produce un lanț foarte interesant de evenimente în intestinul
subțire. COVID-19, „ucis” și atenuat de „sucul de usturoi”, nu este altceva
decât un vaccin natural, apare în mod natural în interiorul corpului uman.
După cum
știți, crearea unui vaccin artificial necesită munca unui laborator foarte
echipat și foarte scump și a unui personal înalt calificat. Crearea vaccinurilor
artificiale durează 6-9 luni, iar producția industrială este costisitoare și
consumă mult timp.
După
administrarea sucului de usturoi, se formează un vaccin natural în intestinul
subțire. În 30-40 de minute și complet gratuit; Vaccinul natural începe să
creeze activ imunitatea specifică împotriva COVID-19.
Astfel,
lanțul patologic distructiv al evenimentelor cauzate de COVID-19 în corpul uman
este întrerupt și distrus în primul rând și nu are nicio continuare. Corpul în
cel mai natural mod într-un mod planificat, ca să zic așa Luptă și învinge
COVID-19.
În același
timp, un mod imediat și stresant de luptă din corp este exclus, și
neutralizează virusul într-un mod planificat. Drept urmare, focarul se oprește
în câteva zile.
Luați „suc
de usturoi” la nivel național ca protocol anti-epidemic, acesta poate fi aplicat
în întreaga țară într-o zi, pentru întreaga populație. Substratul morfologic
patogen de bază va dispărea complet într-o zi sau două.
Metoda de
preparare a „sucului de usturoi” este extrem de simplă.
1. O bucată
(!) De usturoi curățat este tăiată pe jumătate în direcție transversală, plasată
întrun ceainic de porțelan de un litru și umplută cu apă la temperature camerei.
Acest lucru se face dimineața.
2. Spre
seară, „sucul de usturoi” este gata de utilizare. Ar trebui să consumați 2/3
din pahar la 3-4 ore după ultima masă, înainte de a merge la culcare noaptea.
3. A doua
zi, procedura de preparare a „sucului de usturoi” va trebui repetată cu un
cățel de usturoi proaspăt.
4.
Continuați să luați suc de usturoi timp de o lună.
Imunitatea
specifică la COVID-19 va fi creată în acest timp.
⠀⠀
R. M.
Khaitov, B. V. Pinegin.
Sursa: Prof. VALENTINA LUPU
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu