marți, 29 septembrie 2020

VIRGIL CIUCA - REACTIA DE PESTE OCEAN A DOMNULUI NICHOLAS DIMA!

 



REACTIA DE PESTE OCEAN A DOMNULUI NICHOLAS DIMA!

FRITZ - primar al Timisoarei - Autoportret - Dominic primarul ales al Timisoarei MEDIATIZATI! POATE VA TREZITI! M-AS MIRA!

VIRGIL CIUCA

 

Da aveti dreptate Simate Domnule Nicholas Dima, AVETI DREPTATE!

 IN COMENTARIUL MEU IGNORASEM ACEST ASPECT!

SE LUCREAZA INTENS SI PERFID LA  " DEZMEMBRAREA ROMANIEI"!

 

DE TRECUTUL COMUNIST SI POST COMUNIST NU NE PUTEM DEBARASA CACI PESTE SAPTE MILIOAMNE DIN POPULATIA ACTIVA -MATURA_ A ROMANIEI A PARTICIPAT CU SUFLET SI CARNET LA CONSOLIDAREA SOCIETATII SOCIALISTE MULTILATERAL DEZVOLTATE IAR ACUM TOT EI SI "PROGENITURILE" LOR CONTROLEAZA CU PERFIDIE CALEA SPRE UN VIITOR SUMBRU PENTRU TARA SI NEAM,  INCREZATORI CA VOR SCAPA DE PEDEAPSA ISTORIEI EI SI  TOT EI CARE AU ACUMULTA AVERI PRIN HOTIE SI POZITII SOCIAL POLITICE PRIN  TRADARE VOR SA DEZMEMBREZE TARA!

 

IATA INCA UN MOTIV PENTRU CARE  TREBUIE SA SUSTINEM INSTAURAREA DICTATURII MILITARE- FIRESTE FARA VECHEA GARDA DE GENERALI CARE IN DECEMBRIE 1989 AU TRADAT TARA <POPORUL SI COMANDANTUL SUPREM - PENTRU CEL PUTIN DOUA MANDATE PREZIDENTIALE!

 CELE TEI INSTITUTII PRIVATIZATE; ARMATA , ACADEMIA SI BISERICA TREGBUIE SA FIE PUSE SUB "CONTROLUL STRICT AL STATULUI ORI DESFIINTATE"SI INLOCUITE CU STRUCTURI DEVOTATE TARII SI NEAMULUI-  CACI NUMAI ASA PUTEM SALVA TARA SI SCAPA DE TRADATORII INTERNI!

 

TRADATORI DE TARA SI NEAM NU VA BUCURATI DE IZBANDA VOASTRA!

 

VIRGIL CIUCA

Bucuresti

28 septembrie 2020

 

CITITI SEMNALUL DE ALARMA DE MAI JOS VENIT DE PESTE OCEAN , CITITI, CITITI SI MEDIATIZATI!

 

 

    ... Alegerea unui "German" la primaria Timisoarei ar trebui sa ne puna pe ganduri. Pe de o parte, ea reprezinta dorinta disperata a alegattorilor de a se debarasa definitiv de trecutul comunist si post-comunist. Pe de alta insa, este un semnal grav ca vestul tarii tinde sa se redefinesca si sa se desprinda de estul Romaniei.

Nicolae Dima, USA

 

Foarte probabil un agent secret al serviciilor germane! ...ca multi altii de alte origini si pentru alte servicii secrete!

 

De ce la prins si pe  FRITZ asta "dragostea fata de  Romnia?  Daca este asa de destept de ce nu sa realizat in tara lui! ?

 

OARE DE CE NU VOR ROMANII CA  SA-SI ALEAGA PRIMARI SI CONDUCATORI  DE STAT PE UNII DE AI LOR - UN ROMAN SADEA  CA DEJ, CA CEAUSESCU, CA ANTONESCU, CA MIHAI VITEAZUL, CA ION CUZA, CA STEFAN CEL MARE ORI DECEBAL, ORI BUREBISTA! - SI NU VENETICI  precum au fost ultimii doi regi ai Romaniei niste  tradatori de tara si neam-

 

DE CE ROMANIA ESTE SIGURA TARA DIN LUME CARE-SI VINDE SI  PAMANTUL, SI BOGATIILE SI "FUNCTIILE STATULUI" STRAINILOR?!

 

DE CE NU MAI VOR ROMANII  CA TARA SI ORASELE SA FIE SI SA RAMANA PE VECIE ROMANESTI! si nicidecum europene?

 

CUM DE AU AJUNS ACTUALELE GENERATII DE ROMANII SA LE FIE RUSINE CA SUNT ROMANI?

 

 

Scopite mintal si imbecilizate religios actualele generatii de romani putin le mai pasa de TARA si NEAM  si se BULUCESC  ca oile sa cerseasca in OCCIDENT , ai dracului de mandrii ca au DEVENIT PESTE NOAPTE - CU PRETUL TRADARII DE TARA SI NEAM -"CERSETORI EUROPENI" CU DREPTURI DEPLINE si voteaza ca bovinele pe oricine nu este ROMAN?

LA DEVESELU AU VOTAT CHIAR UN UN MORT!- LA SECTORUL CINCI UN PUSCARIAS...PRESEDINTE DE TARA ESTE TOT UN NEAMT, PRIM MINISTRU TOT UN UNGUR, LA SERVICII SECRETE TOT UN EVREU...

 

De ce le este oare romanilor RUSINE sa-si aleaga "CONDUCATORI DE ORIGINE ROMANA CA SI EI!.. NU este si asta pe langa "TRADAREA DE TARA - DEVENITA SPORT NATIONAL- O ALTA DOVADA CA  ca-s scopiti mintal si "imbecilizati globalist"..

...caci frumoasa si fara "probleme" este viata de "CERSETOR EUROPEAN" ...a nu multi ci doar vre-o PATRU MILIOANE destul de  putin daca ne gandim ca inainte de LOVITURA in Romania erau  peste SAPTE MILIOANE DE ATEI; SECURISTI, PCR-isti, TURNATORI ba chiar si academicieni si popi mai TOTI DACA NU CHIAR TOTI  cu carnet de PCR ori UTC!...ca asa erau vremurile se  scuza ei cu IMBECIITATE ACADEMICA!...

 

CUM MAMA DRACULUI, NU-MI POT REPRIMA OBIDA,-singurii vinovati de greselile trecutului au fost doar DEJ si CEAUSESCU , si ANTONESCU,  iar ei PROFITORII, SUSTINATORII SI COLABORATORI LA FARADELEGI "BAZMA CURATA"?!.

..

 ...  numai ca in doasrul meu de urmarit al securitatii sunt vreo DOUAZECI SI OPT TURNATORI SI MAI TOTI CU STUDII SUPERIOARE...AZI CA SI IN TRECUT CU FUNCTII IMPORTANE - EVENTUAL CU  CU PENSII "BABANE" -  SI ODRASLEE LA STUDII IN OCCIDENT! asa cum PROSTANACUL lui Iliescu -vorbesc de Mircea Geoana- a ajunfs  "mare personalitate" la NATO  masura de siguranta ca ROMANIA SA RAMANA PE VECIE O COLONIE ...adio REINTREGIRE, ADIO SUVERANITATE, ADIO INDEPENDENTA, ADIO PROSPERITATE!  

 

Iohannis, si el TOT UN NEAMT CA SI PRIMARUL FRITZ, a zis "DECAT SCLAVI LA RUSI MAI BINE SCLAVI LA AMERICANI..si actualele generatii de romani- in imbecilitatea lor- se simt foarte fericiti ca au ajuns  "SCALVI PROTEJATI" DE CEA MAI PUTERNICA TARA DIN LUME!!

 

CELE TREI INSTITUTII DE BOLTA ALE UNEI TARI- INCLUSIV ALE ROMANIEI - SI ALE UNUI POPOR  S-AU PRIVATIZAT:

ARMATA PRIVATA-IN REALITATE DESFIINTATA SI DEZARMATA - ACADEMIA PRIVATA, BOR PRIVATA SI EA CARE ORICUM  TRADA TARA CHIAR CU MULT MAI INAINTE DE MAZILIREA LUI CUZA!

 

 

...SI MA TOT INTREBAM, TURMENTAT,  "EU CU CINE SA VOTEZ"!

 

eu  scriu, scriu si strig in pustiu!

 

Virgil Ciuca

Bucuresti

28 septembrie 2020

 

 

 

Autoportret

 

Sunt candidatul alianței USR-PLUS la Primăria Timișoara

 


Cine e Dominic Fritz, germanul care l-a învins pe Nicolae Robu la primăria Timișoarei

28-09-2020 09:31

Autor: Stirileprotv.ro

 

www.dominicprimar.ro/

Cine e Dominic Fritz, germanul care l-a învins pe Nicolae Robu la primăria Timișoarei

Una dintre cele mai mari surprize oferite de scrutinul de duminică a fost câștigarea alegerilor locale pentru Primăria Timișoarei de germanul Dominic Fritz, în dauna lui Nicolae Robu, care a condus destinele orașului timp de 8 ani.

 

Candidatul USR-PLUS la funcţia de primar al Timişoarei, Dominic Fritz, a fost declarat câștigător la alegerilor locale din 27 septembrie. Potrivit unor rezultate provizorii, Dominic Fritz ar fi primit peste 50% din voturile exprimate de timișoreni duminică.

 

 

Cine este Dominic Fritz, noul primar al Timișoarei

 

Dominic Fritz s-a născut în Germania și spune, despre el, că a crescut într-un sat aflat la sud de Pădurea Neagră din Germania. La 16 ani, a primit o bursă oferită de Parlamentul Germaniei, el trăind un an în Statele Unite ale Americii.

 

La 19 ani, Dominic Fritz a venit pentru prima dată în România, la Timișoara, unde a făcut un an de voluntariat la o casă de copii.

 

Citește și

Rezultate alegeri locale 2020 Timişoara. Robu își recunoaște înfrângerea. Cine este noul primar

El a studiat științe politice și administrative, ca bursier al Fundației Academice Naționale Germane, la Universitatea din Konstanz (Germania), la Sciences Po Paris (Franța) și la Universitatea din York (Anglia). Lucrarea mea de licență a fost despre politicile sociale din România. Lucrarea de masterat s-a axat pe capacitatea administrației publice în țări ieșite din război.

 

Din 2016-2019, Dominic Fritz a fost șeful de cabinet al fostului Președinte Köhler, fiind responsabil pentru planificarea strategică a activităților fostului președinte, conducerea echipei sale, comunicare politică și colaborarea cu diverse instituții naționale și internaționale, potrivit prezentării existente pe site-ul dominicprimar.ro.

 

În perioada 2009-2019, a fost membru al Partidului Verzilor (partid de centru, ecologist) din Germania. Între 2011-2012 a fost ales în biroul local Frankfurt am Main, unde printre altele a co-organizat campania pentru alegerile locale.

 

Dominic Fritz spune că a devenit politician fără să-și dea seama. “Fiind al treilea copil într-o familie cu 8 fraţi, copilăria mea a fost o negociere constantă între nevoile personale ale fiecăruia şi obiectivele micii comunităţi din care făceam parte - familia mea. Am învăţat să spun ceea ce cred, să caut aliați pentru ideile mele și să respect (cam greu, ce-i drept) faptul că nu totul merge după capul meu”, povestește Dominic Fritz.

 

În timpul său liber, Dominic Fritz susține că este preocupat de muzică (cântă la pian și la violoncel, compune, dirijează), citește și merge cu bicicleta. Dominic Fritz s-a ocupat în România de Proiectul Timisoara Gospel.

 


Dirijorul german Dominic Fritz revine la Timisoara. Astazi canta muzica ...

Stirileprotv.ro

 

Dirijorul german Dominic Fritz revine la Timisoara. Astazi canta muzica gospel impreuna cu publicul

 

În plan personal, Dominic Fritz are o relație cu o diplomată în cadrul ONU.

 

 

Dominic Fritz a sărbătorit victoria în Piaţa Victoriei din Timişoara

 

Candidatul USR la Primăria Timişoara, Dominic Fritz, s-a bucurat de victoria în alegerile locale în Piaţa Victoriei din Timişoara, alături de câteva sute de persoane.

 

“Ai spus că nu putem câştiga. Dar am încercat şi am reuşit. De azi ştergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timisioarei. De azi nu ne mai lăsăm paralizaţi de frică că suntem singuri acolo pentru că nu mai suntem. Dragi timişoreni, mulţumesc! Mulţumesc pentru votul vostru, pentru încrederea voastră, pentru energia voastră. Voi sunteţi inspiraţia care a făcut că această campanie să reuşească. Mulţumesc. Vreau de acum să şi mulţumesc şi delegaţilor care încă numără voturile în secţie, încă nu ştim rezultatul final. Timişoară astăzi a scris din nou istorie. Timişoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluţie. Astăzi Timişoara a încheiat, prin vot, definitiv perioada de tranziţie de 30 de ani. Şi e o onoare incredibil de mare pentru mine că m-aţi ales primarul vostru. Un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbeam niciun cuvânt în română. Pentru prima oara, România a ales un primar care nu s-a născut în România”, a declarat Dominic Fritz.

 

Candidatul USR a adăugat că Timişoara este şi va fi un oraş european.

 

”Timişorenii astăzi au spus foarte clar şi răspicat, Timişoara a fost, este şi va fi un oraş european. Şi Timişoara a scris nu doar istorie în România, ci în toată Europa. Astăzi, un oraş european a ales un primar european şi trimitem un semnal foarte clar că Timişoara şi Banatul aparţîn istoric şi cultural Europei. România aparţine Europei. Administraţia noastră va fi un model pentru toată România, un model pentru o administraţie deschisă şi transparenţă şi digitalzata, europeană. Asta datorită vouă”, a mai declarat Fritz.

 

Dominic Fritz a spus că va fi primarul tuturor timişorenilor.

 

”Vreau să spun foarte clar, voi fi primarul tuturor timişorenilor. Şi în acest sens vreau să mă adresez şi celor care nu m-au votat astăzi. O să mă lupt în fiecare zi să câştig şi încrederea voastră şi o să construim şi împreună cu voi această comunitate. Nu va fi uşor. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte şi simt o responsabilitate mare a aşteptărilor voastre pe umerii mei şi de aceea va rog să va implicaţi, să faceţi parte din această Timişoară europeană. Nu aşteptaţi că primarul să schimbe totul. Fiţi parte din schimbare. Vreau să fac acest apel tuturor timişorenilor, aici în Timişoara, dar şi celor plecaţi în ţară. Dacă aveţi idei, expertiză, ceva de contribuit, veţi găsi o uşa deschisă la noi, în Timişoara. Implicaţi-vă!”, a mai declarat Fritz.

 

 

ROMANIA SI ROMANII SECOLULUI 21

Prof Dr Nicholas Dima din USA Academicieni ori ba dati curs invitatiei Dlui Prof. Dima si MEDIATIZATI!

VIRGIL CIUCA

 

MEDIATIZATI! POATE VA TREZITI! M-AS MIRA!

 

    Domnule Ciuca, va trimit mai jos o scurta intervenie pe care am avut-o sambata la un cenaclu literar. Nu stiu daca v-am mai trimis-o. ND

ROMANIA SI ROMANII- SECOLUL 21 SI MAI DEPARTE

 

Prof. Dr. Nicholas Dima, USA

 

Prezentare sustinuta la intrunirea on-line a cenaclului literar MIrcea Eliade, Denver, Colorado, 26 Septembrie 2020.

 

          

            Prezentarea de fata este conceputa drept o simpla expunere de motive pentru un studiu amplu si un plan concret de actiune menite sa duca la intelegerea starii actuale a natiunii romane si la indrumarea ei spre afirmare si progres. Un asemenea studiu ar trebui elaborat de Academia Romana, dar deocamdata Academia are alte prioritati. Sa speram ca va aborda subiectul intr-un viitor apropiat.

 

            Motivele care ma determina sa recurg la aceasta prezentare gen provocare, atat pentru participanti cat si pentru toti Romanii constienti si cu simtul raspunderii nationale sunt: (1) Confuzia prin care trece tara noastra in prezent, si (2) Preocuparile si Ingrijorarile din ce in ce mai frecvente ale multor compatrioti cauzate de soarta si viitorul tarii.

 

            Premizele de la care pornesc sunt atat obiective cat si subiective. Carl Ritter, geograf German din secolul 19,  sustinea ca pamantul este locul in care oamenii avanseaza de la barbarism la civilizatie. Personal, adaug ca tarile reprezinta locurile pe care natiunile evolueaza de la cultura materiala si economie la emancipare intelectuala si spirituala.

 

In acest sens trebue re-definite si lamurite notiunile de: Tara, Natiune, si Stat. Noi Romanii avem o tara, o natiune si un stat, dar statul, ca expresie politica, este ciuntit teritorial, iar natiunea e fragmentata.

 

Cauze si Remedii-- Elemente care trebue studiate de specialisti.

 

Suntem o  natiune unitara si unita prin limba, cultura si prin sentimentul apartenentei la o soarta comuna. Ne aflam de la inceputul inceputului pe aceleasi meleaguri. Suntem sedentari si statornici pe pamantul pe care ne-am nascut si ne-am format. Din nefericire, am fost insa in calea invaziilor unor triburi si popoare straine si expansioniste care ne-au blocat evolutia si ne-au mutilat istoria. Am reusit sa supravietuim, dar personal am ajuns la o concluzie dura.

 

A supravietui nu e o virtute. A invinge este o virtute! Noi am supravietuit, dar nu am invins. Am reactionat, dar nu am avut multe initiative. Invingatorii au initiative. Ei au obiective pentru care lupta si se sacrifica. Ei nu reactioneaza. Ei actioneaza. Si noi Romanii trebue sa ne stabilim aspiratiile si obiectivele si sa trecem la actiune. Asa au facut Stefan Cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazul. Asa a facut Antonescu..! Cand ai curaj te respecta si dusmanii. Cand esti las sau oportunist nu te respecta nimeni.

 

Si care sunt remediile? In primul rand sa ne analizam trecutul cu mare atentie, cu onestitate si curaj.  Sa ne asumam defectele si sa ne recunoastem greselile. Sa intelegem cum si dece am ajuns in situatia precara de azi! Sa punem deci un diagnostic clar si sa aplicam un tratament adecvat! Nimeni nu ne ajuta daca nu ne ajutam mai intai singuri. Sa ne impunem prin atitudine, prin actiuni ferme, prin claritatea scopurilor.

 

 Iata obiectivele Romaniei in etapa actuala:

 

1)    Teritoriul dintre Prut si Nistru trebue unificat cu restul tarii. 

 

2)    Transilvania trebuie definitiv romanizata.

 

3)    Romanii si Macedo-Romanii de la sud de Dunare si din Balcani trebue cultivati ca sa simta ca nu au fost uitati de tara.

 

4)    Integrarea in Uniunea Europeana trebue facuta cu mult tact astfel incat sa fie pastrata identitatea si suveranitatea tarii.

 

5)    In plus, Romania are nevoie de un plan strategic prin care sa-si croiasca un loc propriu in actualul process de globalizare.

 

Aceste obiective trebue incluse in Constitutia Romaniei!

 

 

            In incheiere:  Astept colaborarea confratilor preocupati de soarta tarii si participarea lor la efortul de afirmare si implinire nationala.

 

Astept reactia forurilor competente din tara care altfel nu ne solicita decat daca ne supunem intereselor lor.

 

Astept ca milioanele de tineri Romani plecati in strainatate sa se inapoieze la vatra si sa declanseze schimbarea reala spre bine; schimbare deturnata in decembrie 1989. 

 

  …Intrebari, interventii, lamuriri, sugestii, discutii.

Nicholas Dima



COMENTARII

CONCLUZIE: ORI "MAJORITATEA" DIN SECTORUL 5 SUNT TOT "DELICVENTI" ORI PUR SI SIMPLU NU GANDESC! PAI DACA SUNT SCOPITI MINTAL>>>! CE MAI TURA VURA!

 

VIRGIL CIUCA

 

Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan

 

Evident, si noi l-am votat pe Nicusor Dan!

 

Sunt nervos pentru ceea ce s-a intamplat in sectorul 5....un puscarias condamnat la 9 ani de puscarie ales primar.....cine l-o fi votat? Ca nu era nici din sectorul 5, era din sectorul 4.....

 

OC

Noi avem si academicieni tradtori de tara ...oricum mai mult de jumatate dintre membrii Academiei Romane sunt "fosti" pcr-isti, securisti, turnatori ori  "popi! la fel de rau!

 

pe Basescu eu l-am votat de doua ori! Nu stiam ce javra este...ieri l-am votat si pe Nicusor Dan -nu stiam cine este- numai ca sa nu o votez pe Firea care a facut vizite la Ierusalim si a dat banii statului pentru Catedrala Imbecilizarii Neamului...sediul BOR o institutie PRIVATA cum PRIVATE- la cerere-au devenit si ARMATA si Academia Romana...Private sunt si PRIVATE vor sfarsi!

 

Virgil Ciuca

 

 

Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR PLUS  la funcția de primar al Capitalei, are o diplomă impresionantă.

Puțină lume știe că acesta are un doctorat în matematică susţinut la Universitatea Paris XII.

La momentul la care devenea absolvent al acestor cursuri avea 29 de ani.

Conform CV-ului, Nicușor Dan este un matematician de mare clasă, absolvent al unui masterat şi al unui doctorat la Paris !!




DECI DOMINIC FRITZ NU ESTE CETATEAN ROMAN!

TIMISORENIILOR LE ESTE RUSINE CA-S ROMANI!

-Dominic Fritz, primarul neamț al Timișoarei: “Vreau să aplic pentru cetățenia română”

 

VIRGIL CIUCA

 

PACAT DE "DECLARATIA DE LA TIMISOARA"...

 

PRESEDNTELE ROMANIEI UN NEAMT, PRIM MINISTRU UN UNGUR, SEFUL SERVICIILOR SECRETE UN EVREU, LA SECTORUL UNU SI AIUREA O FRANTUZOAICA _MULTI ALTII CU NUME ROMANIZATE PRIN MINISTERE SI PARLAMENT  IAR ROMANIA O COLONIE JEFUITA, DEZARMATA,  INDATORATA - peste o suta de miliarde de euroi-  DEPOPULATA - peste patru milioane de romani plecati in bejenie ,SI VANDUTA , vandute sunt si pamantul, si aurul  si gazele si Armata, si sarea, si Marea si Rosia Montana cu aurul- bogatie strategica - dar si cu simbolurile istorice  ale Poporului Roman ...

 

INTELECTUALITATEA TACE...zic si eu de parca Romania ar mai avea intelectuali patrioti!

 

BIZAR DAR TARA A FOST "VANDUTA" TOCMAI DE CEI MAI MULTI DIN CELE PESTE SAPTE MILIOANE DE FOSTI PCR_ISTI SI UTC-ISTI -SI DESIGUR  SI DE PROGENITURILE LOR -! DORNICI SA - SI MENTINA "PRIVELEGIILE" CHIAR SI  CU PRETUL TRADARII DE TARA SI NEAM!

 

IONANNIS A DECIS:I " DECAT SCLAVI LA RUSI MAI BINE SCLAV LA AMERICANI" IAR FRTZ  TOT  NEAMT A ZIS CA FACE DIN  TIMISOARA ORAS EUROPEAN!    EUROPEAN SI NU ORAS ROMANESC MODERN! BANUIESC CA IN CENTRU VA FI PROTEJATA  IN CONTINUARE "TIGANIADA"  ca asa-i in toata Europa!

 

DE CE VA ESTE RUSINE TIMISORENILOR CA SUNTETI ROMANI SI NU MAI VRETI SA FITI NICI CONDUSI SI NICI REPREZENTATI DE ROMANI!

 

VA ESTE RUSINE  CHIAR DE VOI SI DE STRAMOSII VOSTRII?

  PAI ATUNCI "RUSINE SA VA FIE"...si chiar nu ati gasit printre voi un roman de isprava ... de ce nu v-ati intrebat mai inainte de a vota daca FRITZ , neamtul, are CETATENIE ROMANA!?

 

PACAT DE "DECLARATIA DE LA TIMISOARA"

 

"POPOR BANATEAN" NU PUNE UMARUL LA DEZMEMBRAREA TARII CACI VEI FI JUDECAT PENTRU TRADARE DE TARA SI NEAM! 

 

ALEGEM IN PROSTIE  SA NE CONDUCA BA MORTI, BA PUSCARIASI,  BA VENETICI , DOAR PENTRU  DREPTUL DE A FI  "CERSETORI EUROPENI"  IN GOANA DUPA LIBERTATI SEXUALE SI RELIGIOASE!

 

AM DEVENIT BRUSC O NATIUNE CARE A ADOPTAT "TRADAREA DE TARA SI NEAM" CA SPORT NATIONAL, O NATIUNE CU ARMATA, ACADEMIA SI BOR - DEVENITE LA CERERE - institutii  PRIVATE!

 

NU NUMAI TRADATORII DE TARA SUNT "PERSOANE PRIVATE" , DAR  CHIAR INSTITUTIILE " DE BOLTA" ALE NATIUNII AU CERUT SA SE PRIVATIZEZE -TOTUS FINANTATE DE NATIUNEA CAREIA NU VOR SA SE SUBORDONEAZA , SI NICI SA O MAI  "SERVESCA"!....temator de interpretatri am folosit spre final o forma mai indulcita!

 

Atmosfera alegerilor din Romania a ramas "privatizat pestilentiala" ..in Capitala se mai numara inca voturile! ca asa-i in democratie impusa de occident! ...

 

Virgil Ciuca

Bucuresti

30 septembrue 2020




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu