vineri, 25 septembrie 2020

Virgil Ciuca - Romania....tineretzii noastre....

 Romania....tineretzii noastre....da,

dar nu eram

UN POPOR DE SCLAVI CA ACUM!

 

TOATE  POPOARELE LUMII AU TRECUT PRIN CRIZE ECONOMICE INCLUSIV CEAM MAI DEMOCRATA SI INARMATA TARA DIN LUME, DAR NICI UN  POPOR NU SI_A TRADAT TARA ASA CUM AU FACUT ACTUALELE GENERATII DE ROMANI IMBECILIZATE RELIGIOS SI SCOPITE MINTAL SI ASTA NU DE DRAGUL DEMOCRATIEI - DESI TRADAREA NU ARE  NICI JUSTIFICARE SI NICI PRET - CI DE DRAGUL LIBERTATILOR SEXUALE SI RELIGIOASE!

 

DA,  ACUM IN ROMANIA  DEZARMATA,  DEZORGANIZATA, JEFUITA SI ANTAGONIZATA NU MAI  SUNT "COZI" LA ALIMENTE DAR ARE DATORII DE PESTE O SUTA MILIARDE DE EURO SI MAI TOATE BOGATIILE SI PARTE DIN PAMANTUL TARII  SUNT VANDUTE ORI AMANETATE PENTRU "ETERNITATE!" IAR GENERATIILE CARE VIN SE VOR NASTE CA SCLAVI!

 

NU VA BUCURATI TRADATORI DE TARA SI NEAM! NU VA BUCURATI!

 

POPOARELE INROBITE AU LUPTAT SA SCAPE DE SCLAVIE RASARITEANA SAU APUSEANA IN TIMP CE  SINGURUL POPOR DIN LUME CARE IN 1989 NU MAI  AVEA NICI UN FEL DE DATORII  NICI CHIAR FATA DE "DUMNEZEU" SI-A TRADAT SI TARA SI NEAM CA SA DEVINA "POPOR DE SCLAVI"! SI ACUM PRIBEGESTE, CERSESTE, CERE MILA SI "FURA" IN TARI APUSENE....milioane, milioane, milioane de romani ...nu multe ci doar vreo patru!

 

RUSINE VOUA GENERATII SCOPITE MINTAL SI IMBECILIZATE RELIGIOS!  RUSINE VOUA!  VOI NU MAI AVETI DREPTUL SA VA NUMITI ROMANI CI "CERSETORI EUROPENI"  iar TARA, TARA este condusa de sarlatani spre pieire

 

 

Virgil Ciuca

Bucuresti

25 septembrie 2020


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu