miercuri, 30 septembrie 2020

VIRGIL CIUCA - CINE SUNT OARE CEI CARE VEGHEAZA LA RESPECTAREA CONSTITUTIEI TARII

 CINE SUNT OARE CEI CARE VEGHEAZA LA RESPECTAREA CONSTITUTIEI TARII

 

ATENTIE JURISTI, ATENTIE CURTE SUPREMA, ATENTIE AVOCAT AL POPORULUI, ATENTIE POPOR ROMAN CA INCALCI GRAV CONSTITUTIA!Fw: DECI DOMINIC FRITZ NU ESTE CETATEAN ROMAN! TIMISORENIILOR LE ESTE RUSINE CA-S ROMANI! -Dominic Fritz, primarul neamț al Timișoarei: “Vreau să aplic pentru cetățenia română”

 

VIRGIL CIUCA

 

FELICITARI DOAMNEI MIRELA ROZNOVEANU PENTRU SEMNALUL DE ALARMA CAND SI ACADEMIA SI CURTEA SUPREMA SI AVOCATUL POPORULUI DORM! SAU SUNT PLATITI SA DOARMA SI SA TRADEZE   CACI DACA ESTE ADEVARAT CE ZICE ARTICOLUL DOI DIN CONSTITUTIE SI PRESEDINTELE NEAMT AL ROMANIEI SI CCR SI ACADEMIA SI >>>SUNT "DOVEDITI" TRADATORI DE TARA!

 

CINE SUNT OARE CEI CARE VEGHEAZA LA RESPECTAREA CONSTITUTIEI TARII DACA NU EI!

 

CERETI SUSPENDAREA DIN FUNCTIE A NEAMTULUI KLAUS IOHANNIS CEL CARE A ZIS "DECAT SCLAVI LA RUSI MAI BINE SCLAVI LA AMERICANI " CAND NICI UN POPOR DIN LUME NU ACCEPTA SA FIE SCLAVII CUIVA!

 

ACADEMIE ROMANA! ACUM CU TINE VORBESC, PE TINE TE ACUZ! CUM SI PE TINE AVOCAT AL POPORULUI CARE LA FEL CA SI CURTEA SUPREMA TREBUIA SA VA AUTOSEZIZATI DIN OFICIU!  ORI SUNTETI MANDRII CA ATI AJUNS SCLAVII AMERICANILOR!

 

CHIAR SI TU CURTE SUPREMA CHIAR SI TU ACADEMIE ROMANA CHIAR SI VOI  SUNTETI TRADTOARE DE TARA SI NEAM!?

 

VOI PE CINE APARATI, VOI PE CINE REPREZENTATI!

 

CA ACTUALUL PRESEDINTE CA SI PREDECESORII LUI DE LA REVOLUTIE INCOACE SUNT TRADATORI DE TARA SI NEAM ESTE EVIDENT ...

 

deci conforma art 2 din CONSTITUTIE "cetatenii- DOAR CETATENII -romani pot fi alesi fie primari fie jandarmi fie ei si presedinti de tara! dar nu strainii indiferent de serviciile secrete care-i promoveaza pentru transformarea oraselor in "orase europene" si nu romanesti!

 

ATENTIE MARE TIMISORENI CA VETI FI JUDECATI PENTRU INALTA TRADARE DE TARA SI NEAM! VOTAND UN STRAIN  CA PRIMAR ATI INCALCAT GRAV - FOARTE GRAV - CONSTITUTIA TARII!...cum doar Doamna Mirela Roznoveanu a citit Constitutia!

 

 

LA STREANG CU TOTI TRADATORI DE TARA SI NEAM  FIE EI PRESEDINTI, JUDECATORI DE LA CURTEA SUPREMA JURISTI ORI ACADEMICIENI....mai toti cu studii in istoria si cuvantarile comuniste!

 

Felicuitari Doamna Mirela Roznoveanu, felicitari...caut si eu Constitutia dar am maine bilet de avion...si o voi reciti si pe cea americana!!

 

Virgil Ciuca

Bucuresti

30 septembrie 2020

 

  PS: CE AU FACUT COMISIILE DE VALIDARE A CANDIDATILOR!? CHIAR TOTI SUNT NISTE INCULTI , CHIAR TOTI JURISTII TARII AU ABSOLVIT DOAR "SPIRU HARET" ORI DOAR ACADEMIA STEFAMN GHOEORGHIU!

 

DA VOI ANALISTI POLITICI DE CE NU CITITI CONSTITUTIA!

 

DA TU BASESCULE CARE APARI ZILNIC PE ECRAN SI DAI CITATE DIN CONSTITUTIE  ARTICOLUL DOI NIU L-AI CITIT?COMENTARII:

Ai dreptate Mariana ,

 

Noroc ca inca mai traim si inca mai traiesc mlti dintre cei care a fost "candva" condamnati la moarte!

 

Datorita lasitatii si "oportunismului" actualelor generatii, pentru poporul roman vor veni vremuri de "restriste"

 

Oare cati dintre noi vom avea o moarte naturala?

 

Virgil

 

E, într-adevăr ilegal, dar e ”la fel de ilegal” să nu fii născut în țara în care ai fost 8 ani președinte - vorbesc de Obama - să minți că te-ai născut aici, în SUA și să recunoști că ai mințit abia după ce ai fost ales președinte. Pedeapsă? Nothing!

Așa că nu mă mai miră nimic...   Trăim vremuri foarte tulburi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu