duminică, 31 ianuarie 2021

Ligya Diaconescu - CONTEMPORARY WORLDWIDE ROMANIAN WRITERS ANTHOLOGY -

 



BUCURII !Distinși colaboratori, azi AM IEȘIT DIN EDITURA cu ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME - STARPRESS CANADA, 2021 / BUCURII !

Distinși colaboratori, azi AM IEȘIT DIN EDITURA cu ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME - STARPRESS CANADA, 2021 - CONTEMPORARY WORLDWIDEROMANIAN WRITERS ANTHOLOGY -- STARPRESS CANADA, 2021-

Mâine dimineață intrăm în tipografie, la Iași. Sper ca în 10, 14 zile să răsfoim cartea! Depinde cat de "aglomerată " va fi tipografia.

 

ligya Diaconescu

 

 

BUCURII !

 

Distinși colaboratori, azi AM IEȘIT DIN EDITURA cu

ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME

- STARPRESS CANADA, 2021 -

 

 

 

CONTEMPORARY WORLDWIDE ROMANIAN WRITERS ANTHOLOGY -

- STARPRESS  CANADA, 2021 -

 

Mâine dimineață intrăm în tipografie, la Iași.

Sper ca în 10, 14  zile să răsfoim cartea! Depinde cat de "aglomerată " va fi tipografia.

Vă vom comunica ziua în care veți primi antologiile, după ce domnul director al  tipografiei ne va comunica ziua în care se vor expedia antologiile pe adresele trimise de fiecare dintre domniile voastre , prin curieratul rapid, precum și ZIUA  ÎN CARE AJUNG LA ADRESELE MENȚIONATE!

 

(Vă vom  COMUNICA,  pentru domniile voastre precum si pentru a transmise personelor care vor primi cărțile pentru dumneavoastra!}

 

 

DOMNIILE VOASTRE SAU PERSOANELE  PE ADRESA  CĂRORA VOR  FI PRIMITE CARTILE - VOR TREBUI SĂ FIE ATENTE  LA MESAJ  ȘI LA TELEFON ÎN ZIUA INDICATĂ, pentru a răspunde curierului la telefon, în vederea primirii cărților, celor două exemplare ale Antologiei.

 

Dacă nu va sosi curierul în ziua indicată de tipografie , sigur, a doua zi veți fi căutați (depinde de firma de curierat – de obicei se primesc antologiile în ziua menționată, cel târziu – a două zi).

 

Firma de curierat vă va percepe 15-18,00 lei pentru transport, ca de fiecare dată.

 

Dacă însă nu veți fi găsit în ziua/ zilele menționate, curieratul va trimite cărțile din nou tipografiei și atunci va trebui să achitați încă o dată transport până la Iași și înapoi (18,00 lei x 3 drumuri).

 

Am avut astfel de întâmplări, tipografia trimite cărțile doar prin firma de curierat.

 

SĂ NE BUCURĂM ÎMPREUNĂ DE RODUL MUNICII NOASTRE! FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR!

 

Tot binele, mult success, Doamne, Ajută-ne!

 

Ligya Diaconescu / STARPRESS

 






2 comentarii:

  1. Multumiri infinite, felicitari nesfarsite, o realizare minunata ! Felicitari , Ligya Diaconescu, neobosita si inimoasa noastra scriitoare, locomotiva noastra, care ne stimuleaza si ne mobilizeaza , dar si scriitorilor si tuturor celo care au ajuns sa finalizeze acest proiect de valoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat! Felicitari doamna Diaconescu pentru daruirea si munca dumneavoastra de a aduna atatea creatiile literare in aceasta frumoasa antologie! Felicitari tuturor celor care au contribuit si au facut posibila aparitia antologiei intr-un timp record as spune! Din suflet BRAVOO!!!

    RăspundețiȘtergere