joi, 16 martie 2023

Ben Todică - OCUPAȚIE – eliberare de sub jug sau dreptul de a fi

 




OCUPAȚIE – eliberare de sub jug sau dreptul de a fi

 

Să ne ferească Dumnezeu de momentul în care academicii devin dumnezei. România este ultima țară care s-a eliberat. A ieșit de sub ocupația sovietică și a orânduirii comuniste.

Ne-am eliberat. Am crezut că va fi atât de simplu. Că-l vom schimba pe Ceaușescu cu un altul. Că am smuls copacul comunismului cu rădăcini cu tot și am plantat un nou copac, al democrației, însă acesta nu a avut rădăcini. În loc să fi altoit copacul vechi, noi l-am smuls din rădăcini. Am smuls istoria de mii de ani a acestui neam și desigur că, fiind FĂRĂ RĂDĂCINI, s-a uscat. N-a funcționat schimbarea. Europa ne-a primit în Europa, dar nu ca un părinte ocrotitor, ci ca unul vitreg. Un prefăcut. Ne privește și ne tratează ca pe orfani.

Noi suntem Europa. Nu trebuia să fim primiți în ce era al nostru dintodeauna. Sub această scuză de primire, orfanul a fost ȘANTAJAT, persecutat și furat. Am scăpat de un șef și ne-am dus la ei, adică ne-am predat unui nou șef. Ne-am eliberat, dar nu ne-am dezrobit. În continuare, Robi. Am descoperit adevărata față a vestului. Cum am intrat în familia lor, cum și-au dat garda jos și-au lăsat să li se vadă instinctul. Adevăratul instinct al câinelui hămesit de foamea capitalistă, a lupului lacom după oi. „Nu aveți nevoie de armată, nu aveți nevoie de industrie și agricultură și nici de educație și suveranitate că nu aveți de ce să vă fie frică.” Adică să nu lovim înapoi când vom fi răniți. Moneda care acum le este aplicată și lor de către americani. „Nu aveți nevoie de armată că vă apărăm noi împotriva rușilor.” Cât de puternică și suverană ar fi fost Europa cu toate armatele țărilor din blocul estic și înlocuirea blocului NATO cu armatele lor noi construite ale vestului. Europenii au crezut că îi vor șmecheri pe americani, însă s-au păcălit amarnic. Acum Europa a ajuns SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ din toate punctele de vedere, economic, politic, multicultural și biologic. A renunțat la credință și suflet cu atât de multă ușurință și s-a predat economiei și tehnocratiei. Au renunțat la Conștiință și Credință care le-a ridicat nivelul de Cultură și Civilizație. Au distrus educația și respectul pentru Divin și Spiritual și s-au scufundat în plăcerile hormonale bazate pe hoție și ciomag. Faci ce-ți zic, dacă nu te SANCȚIONEZ.

Au renunțat la om în schimbul inteligenței artificiale neînțelegând că ea nu poate naște Conștiință. Lumea în care trăim este artificială. Spațiul și Timpul sunt fundamentale trăirii noastre, deasemeni și materia. Înăuntrul ei, cred că există conștiință, însă noi nu o percepem. Bănuiesc că dacă ai o combinație echilibrată de forțe, de neuroni în creier și un program potrivit de educație artificială, atunci în mod misterios, această combinație dă naștere la Conștiință. Deci, prin educație, care ni s-a alterat de la căderea blocului comunist încoace atât în est cât și în vest, putem înțelege că un sistem format din informații integrate echilibrat în om dă naștere la conștiință, însă ea a cam dispărut în ultimii 30 de ani.

Pare simplu. Am să încerc să explic cum am înțeles eu - Conștiința se naște din ingrediente venite din subconștient. Fizicienii ne spun că acele ingrediente nu sunt vizibile dacă nu le percepem, nu le chemăm și, mai ales nu ni le asumăm. Ele nu pot naște conștiință dacă nu sunt reale.

Nu putem conștientiza existența Obiectelor fizice dacă nu le putem vedea, auzi, mirosi, pipăi, gusta, atinge etc. Și dacă nu sunt vizibile, atunci ele nu pot crea conștiință. Din acest punct de vedere inteligența artificială nu poate genera conștiință. Dacă te privesc prin ecranul telefonului, te văd ca imagine formată din punctele (pixelii) de pe ecran generate digital, luminițe colorate. Ele nu sunt conștiință, ele sunt semnale electrice plus sau zero. Însă, privindu-ți fața, imaginea ta îmi permite să intru în conștiința ta, (în tine) să înțeleg ce simți, să-ți citesc starea emoțională prin citirea feței.

Deci, pixelii nu îmi dau această informație. Cine mi-o dă? Sunt experiențele mele personale (interfață) cele care îmi dau intrări în tine. În Conștientul tău. Acestea sunt porțile de intrare. Intru citindu-ți limbajul feței și al corpului, al anatomiei tale, îți citesc gândurile de pe mimica feței. Același lucru se întâmplă și în relația noastră cu animalele din jur, cu microorganisme, bacterii și viruși în cazul bolilor, însă ne oprim la lucruri, la bolovan (materia solidă). În interiorul structurii atomice a bolovanului poate există sau sigur există conștiință, însă nu o percepem. Nu avem portițe de intrare în ele. Piatra rămâne un simbol al imaginii acelei forme. Dacă aflăm și înțelegem cum funcționează acele portițe de intrare în conștiința atomică atunci învățăm să construim porți de intrare în alte conștiințe din univers.

Distanța de mii de ani lumină sau zeci de milioane dintre stele și constelații nu poate fi parcursă de noi și chiar alte civilizații planetare și nu se poate scurta sau parcurge în starea noastră fizică în care trăim. Dacă nimic nu poate depăși viteza luminii, atunci trebuie să ne luăm adio de la a cunoaște o altă civilizație din univers. Însă, nu disperați!

Noi ca oameni creăm totuși conștiințe. Ele sunt copiii noștri și copiii copiilor noștri. Cineva propunea o navă planetă care să călătorească prin reproducere continuă a cosmonauților până ajung la destinație, însă după condițiile din spațiu, după o călătorie de un milion de ani aceștia nu vor mai arăta ca noi. Deci, uitați!

O altă cale de comunicare cu alte civilizații este Conștiința. De ce credeți că ființele visează când dorm? Ele sunt o punte de legătură suspendată într-o stare de comunicare cu lumea imaterială. Ne trebuie doar codul de intrare pentru a legaliza  această comunicare între conștiințe. Creierul este capabil de a deschide astfel de porțițe prin care să luăm legătura cu alte conștiințe din univers. Spuneam într-un alt articol că s-a descoperit că atomul este în același timp prezent în tot universul și ni se arată doar atunci când vrem să-l vedem. În momentul în care vom obține cheia de a comunica cu o anumită conștiință din univers, ea va apărea în conștientul nostru și vom dialoga cu ea. Când eram copil, visam să zbor ca Supermen și atunci, în vis, el mi-a spus că e ușor să zbori doar că el trebuie să fie prezent ca să-mi arate cum s-o fac. Și cred asta și azi.

O altă cale de a călători prin univers este Conștiința. Oare, cei care ne conduc azi vor să ne lase s-o facem? Nu. Desigur că nu, pentru că deviza lor este: dacă n-o putem „mulge”, taxa, nu ne interesează. Acesta a fost și răspunsul dat lui Nicola Tesla (când a oferit energie gratuită întregii planete) de către sponsorul său JP Morgan. Deci, Capitalistul de azi nu are nici un interes să lase Conștiința să se ridice la adevărata ei valoare. Vor apărea tot mai multe produse care vor promova inconștiența și vor fi premiate chiar în scopul dezumanizării speciei. Rolul Academiei ca paznic al societății este să țină lumea legată de sol. Ei nu vor să accepte sau nu au voie să accepte și alte idei.

Dacă în Comunism omul a fost asuprit și tratat ca o plantă acoperită mereu de o plasă de sârmă ghimpată și subjugată prin varii tertipuri, totuși ea a găsit loc și s-a strecurat prin ochiurile plasei spre lumină și univers - Divinitate.

Astăzi, în Democrație suntem scăpați de acea plasă și suntem acoperiți cu un geam transparent, să fim protejați de ploi, vânturi și alte intemperii fiind lăsați să privim spre munți, cer, stele și spre Dumnezeu prin această sticlă protectoare, dar izolați de afară. Lipsiți de experiența curenților de aer, a vântului, a intensității luminii și căldurii soarelui, ceea ce urmează și ce ni se promite prin mai multă protecție în viitor e că sticla va fi schimbată și înlocuită cu o oglindă.

Vom fi toți acoperiți cu această oglindă și ne vom privi doar pe noi, reflecția noastră și a lucrurilor din jur. Adică, bunurile noastre materiale la care am tânjit și le-am acaparat din lăcomie și ne vom spune că suntem fericiți. Fără să mai fim conștienți că afară există un cer albastru și plin de stele, uitând astfel de existența Sufletului și a Divinității.

Asta ni se promite. Ferme de animale, crescătorii de oameni. Se vor mândri la piață cu noi ca de bovine, vânzându-ne. E de datoria noastră să ne ascultăm instinctul, să ne trezim, să înflorim și să luptăm pentru eliberarea de sub tirania ideologică - a unora și altora. Să identificăm porțile pentru care am fost creați, să le deschidem și să trăim după propria Conștiință.

Pace și Fericire! Lumină. Demnitate. Justiție. Și IUBIRE! Doamne ajută!!!

 

Ben Todică

 

 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu