duminică, 5 martie 2023

Maria Diana Popescu - Planul diabolic, moşit de o reţea de organizaţii malefice

 




Planul diabolic, moşit de o reţea de organizaţii malefice

Maria Diana Popescu

05 Martie 2023

 

Nu mai e un secret! Viitorul aparţine Războiului în formă continuată! Pacea a devenit un subiect perimat, la fel ca expedierea unei scrisori cu tolba poştaşului. „Si vis pacem, para bellum” (Dacă vrei pace pregăteşte-te de război) - aceasta e declaraţia oficială a SUA. Se vorbeşte tot mai deschis despre noile arme de top ale New World Order, un plan diabolic, moşit de o reţea de organizaţii malefice, instituţii şi societăţi secrete mondiale, o caracatiţă cu tentaculele întinse şi peste România. Condusă de indivizi lipsiţi de scrupule din rîndul bogaţilor lumii, reţeaua are misiuni „neortodoxe”, care urmăresc preluarea controlului total asupra omenirii şi dominarea ei pe principii de forţă.

 

Ceea ce înseamnă politica internă a statelor lumii, nivel de trai, economie, comerţ, trafic de droguri, de arme, sistem de sănătate, sistem social şi de învăţămînt, sistem bancar şi de asigurări, natalitate, mortalitate, absolut totul este monitorizat şi ghidat conform intereselor acestei grupări, care regizează şi pune în scenă evenimente, catastrofe, războaie şi crime în masă, fără să dea seama nimănui pentru deciziile luate, sfidînd legile scrise sau universal acceptate, pentru că tot această grupare controlează sistemul legislativ şi judiciar al statelor. Încă din  prin 1969, Raymond Ruyer, în studiul „Gnoza de la Princeton”, susţinea că cercetătorii instituţiei de la Princeton vin cu argumente solide în anularea rolului naţiunilor, deschizînd mascat drumul globalizării: „naţiunile reprezintă mai mult nişte manifestări ale progresului biologic, nu al celui universal, iar planeta nu se învîrteşte nicidecum în jurul puterii statului, ci al puterilor lumii”.

 

Frunzărind nişte ziare pe fir de pe meridiane am descoperit cîteva informaţii uluitoare: cutremurele din ultimii ani (mă refer la Indonezia, Haiti, Chile, Japonia şi Turcia) ar fi fost provocate de arme geodezice, aflate în stăpînirea celor care controlează lumea. Statele puse sub o astfel de tragică incidenţă artificială au fost silite să cerşească mila Fondului Monetar Internaţional, de sorginte globalistă, a cărui fostă şefă, Christine Lagarde a emis, cu ceva vreme în urmă, o frază care sugerează eutanasierea: „bătrânii trăiesc prea mult şi este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva”. Desigur, declaraţia a fost făcută la ordin, iar slugile mioritice au reacţionat prompt prin majorarea vîrstei de pensionare, degradarea continuă a vieţii, degradarea sistemului de sănătate. A urmat crima în masă Covid-19, coroborată cu coruperea multor medici. Consecinţe? Decimarea populaţiei şi, implicit, reducerea costurilor cu asistenţa socială.

 

Îndurarea acestui organism-vampir numit FMI faţă de ţările afectate a constat în îndatorarea lor pentru viitorii 50-100 de ani (aici intră şi România, chiar dacă am avut parte doar de cutremure economice şi sociale). Nu se ştie ce vremuri crîncene vor veni la noi după ce SUA va construi în Delta Dunării - așa cum se spune - o bază militară care să funcţioneze în tandem cu baza militară de la Kogălniceanu, cu cea de la Deveselu şi cu cea de la Câmpia Turzii. Această bază, anunţă Ziuanews, ar urma să fie dotată cu arme de ultimă generație, inclusiv rachete nucleare care să controleze noul front ce se va deschide în Transnistria. Lumea întreagă este manipulată de organizaţii malefice care trag sforile şi decid soarta cetăţenilor planetari, inclusiv a guvernelor. Vînzătorii de palavre tipărite sau difuzate pe calea undelor au făcut afaceri înfloritoare! Prezentatorii de programe şi dezbateri televizate menite să manipuleze au primit şi încă primesc retribuţii cu greutate! Industriile de armament şi marile companii farmaceutice încasează cifre astronomice. Mii de anal-lişti, speculanţi şi profitori au acumulat sume uriaşe din isteriile colective provocate! 

 

Dar iată că au ieşit la iveală detalii cutremurătoare despre moartea programată a omenirii în poligonul Covid. Tot mai mulţi premieri şi miniştri ai sănătăţii au fost puşi sub acuzare în state ale lumii. Verdictul procurorilor: „au infectat voit oamenii - omor multiplu în rîndul populaţiilor”. Numai la noi, în ţară au fost ucişi peste 60 de mii de oameni!  Cînd îi vom judeca şi lega fedeleş pe criminali pentru uciderea fraţilor români? Sistemul actual nu mai este în stare să domine epoca, să furnizeze o grilă a ordonării economice şi sociale. Mai mult, nu se mai poate recupera, redescoperi, nu mai are rezerve pentru un alt plan de apărare, pasul îi cedează confruntat cu avalanşa de evenimente tragice, concrete. În tot mai multe părţi ale lumii oamenii au început proteste masive împotriva măsurilor criminale, impuse din exterior, care nu au ca scop eficientizarea economiei, ci au risipit prosperitatea economică şi financiară a multora dintre state. Între brutalitatea unui sistem acaparator şi rezistenţa noastră la brutalitatea acestuia sîntem neputincioşi şi neajutoraţi la fel ca un copac în faţa tăietorului de lemne.

 

Societatea deturnată de la sensul normal şi moral e tîrîtă spre prăpastie, făcînd loc unui haos imposibil de controlat. Ideologii sistemului de piaţă, în frunte cu SUA, au speculat marele gol creat, s-au folosit de seducţiile globalismului şi au creat nişe de acaparare a unor importante ramuri economice şi bogăţii naturale ale statelor. Oricum ar sta lucrurile, SUA n-au venit să lucreze pentru noi, românii, nici să ne înveţe limba şi tradiţia, nici să ne salveze economia de la dezastru. Au venit să ne aducă războiul generator de profit pentru industria de armament americană, ştiut fiind că 80% din economia SUA o reprezintă industria de armament. Dacă SUA ar produce arme pe stoc, fără războaie s-ar prăbuşi în neant!

 

E ştiut că atunci cînd seacă un rîu, rămîn în albia lui cîteva băltoace în care se înghesuie peştii ca să mai supravieţuiască. În ochiurile de apă rămase după asanarea economiei româneşti s-au înghesuit, alături de peşti, rechini autohtoni şi crocodili străini, care stau la pîndă să jefuiască şi să se devoreze între ei. În bălţile româneşti are loc un adevărat măcel. În condiţiile menţionate, „serviciile” îi hrănesc lui Iohannis orgoliul şi impresia că ar ţine bine frîiele în mînă, iar acest individ, preş în faţa străinilor, asasinează mersul şi interesul naţional cu o dezinvoltură de neînchipuit! Mai urmează, ca acest anti-român cu comportament de tip nazi „Volksgruppe in Rumänien”, să încheie discursurile sale insipide, scrise de alţii, cu „Slava Ukraina!” (ca să „nu-i certăm pe ucraineni”) şi, de ce nu, chiar cu un „ Sieg Heil… Viena!”.

 

Aranjament grafic – I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu