duminică, 20 septembrie 2020

Anusca-Doglan Elena - "SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI"

 



# BE  ACTIVE, program Erasmus+

"SAPTAMANA  EUROPEANA A SPORTULUI"

si

"ZIUA EUROPEANA A SPORTULUI SCOLAR",

editia 2020

 

Dragi colegi, dragi prieteni, iubitori ai sportului,

A devenit o traditie ca in perioada 23-30 septembrie a fiecarui an sa se organizeze la nivel european prin programul Erasmus+, proiectul “Saptamana Europeana a Sportului” (European Week of Sport - #BEACTIVE)  si in ultima zi de vineri a lunii septembrie sa se organizeze “Ziua Europeana a Sportului Scolar” (25 sept. 2020).

 

Initiator/cofinantator Comisia Europeana, partener in Romania, Ministerul Tineretului si Sportului, coordonator la nivel national, Federatia Romana Sportul Pentru Toti si in judetul Vaslui, Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti.

 

Si anul acesta, pentru a avea continuitate si a nu ne lasa “infranti” de Covid-19, care a cuprins planeta, in conditii foarte grele, vom organiza activitati sportive, cu respectarea regulilor in vigoare .

 

La nivelul unitatii de invatamant, se pot organiza activitati sportive (crosuri, stafete, parcursuri aplicative si dans, gimnastica, tenis de masa, tenis de camp, badminton, concursuri de role, bibiclete) , jocuri sportive (doar elemente tehnico-tactice fara minge).

 

Pentru ZESS/2020 ( Ziua Europeană a Sportului Școlar | Școli în mișcare), unitatile de invatamant inscrise online, vor “incarca” direct pe site raportul si poze/filmulete (cu rugamintea sa anuntati si AJSPT Vaslui, pentru a va fi de ajutor daca va fi cazul).

 

 

Ziua Europeană a Sportului Școlar | Școli în mișcare

 

 

Pentru SES/2020, ca si in anii trecuti, respectuos va rugam luati legatura cu Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Vaslui, unde o sa predati tabelele nominale de participare la SES/2020 si CD-ul cu imagini/poze de la activitati.

 

Tuturor, mult succes!

Presedinte AJSPT Vaslui,

Prof. Anusca-Doglan Elena.















Un comentariu:

  1. Stimate domnule Ben Todica, va multumim pentru totala dumneavoastra implicare in promovarea activitatilor pe care le desfasuram "acasa", la Vaslui-Romania, cu atat mai pretioasa in aceasta perioada grea prin care trece intreaga omenire.
    Luptam sa iesim invingatori. Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne ajute tuturor. Cu aleasa consideratie, prof. Anusca-Doglan Elena.

    RăspundețiȘtergere