miercuri, 15 decembrie 2021

ALIANTA FAMILIILOR - IN VREME DE PANDEMIE SECULARISMUL SE REAZAMA PE DICTATURA

 IN VREME DE PANDEMIE SECULARISMUL SE REAZAMA PE DICTATURA

Decembrie 17, 2021

 

În vreme de pandemie secularismul se reazămă pe dictatură

 

Părinții noștri au luptat veacuri la rând să asigure libertatea celor care trăim astăzi, dar în ultimii doi ani secularismul a fost inamicul public numărul unu care a luptat din răsputeri să impună tirania peste noi. Secularismul este pentru vremuri bune, când economia merge bine, sunt bani gârlă și de risipit și viața e prosperă. Seculariamul, însă, nu este pentru vremurile apocaliptice în care trăim și nu poate merge pe propriile picioare în vremea încercărilor cu care ne confruntăm. Se reazamă pe tiranie pentru a supraviețui.

 

Acestea sunt unele din concluziile inevitabile care vin în minte citind ultimele știri privind măsurile la care recurg autoritățile occidentale pentru a pune capăt pandemiei Covid 19. UE discută tot mai serios impunerea de restricții drastice și uniforme la nivel unional pentru combaterea pandemiei. E vorba de impunere prin diktat, nu de adoptarea de măsuri prin dezbateri democratice și supunerea lor la vot, spre bine ori spre rău, la nivel național. Nerăbdarea Ursulei von der Leyen cu procesul democratic este o pată tot mai vizibilă și greu mirositoare a întregii UE. It stinks!

 

Pare ireal și extrem de îngrijorător să avem în fruntea UE politicieni care disprețuiesc democrația, procesul democratic și cetățeanul de rând. Legitimitatea politică decurge din voința cetățenilor de rând, nu din voința elitei nealese care stăpânește peste noi din turnul de fildeș care se numește Bruxelles.

 

Mai scandalos este turneul desemnat să instituie tirania la nivel european a lui Thierry Breton. Ajuns în România la mijlocul lui noiembrie, comisarul european pentru Piața internă rușinează românii pentru că nu adoptă certificatele verzi. [Link: https://revista22.ro/.../comisia-europeana-critica...]

 

Insolența acestui birocrat neales este perversă. Conform presei din România, el punea presiune pe politicienii țării să adopte certificatele verzi, afirmând, asemenea unui tiran, că "e nevoie de curaj politic pentru adoptarea certificatului verde".

 

Dl Breton a vorbit off topic. E treaba procesului democratic normal să adopte sau să impună ori nu certificatele verzi sau obligativitatea vaccinării. Constituția e legea supremă a țării, pe vreme de pandemie ori nu.

 

Comentariile iresponsabile ale Ursulei si ale lui Thierry denotă nerăbdarea celor doi cu procesul democratic. Cei doi sunt campioni la aruncatul sulițelor și acuzelor împotriva Ungariei și Poloniei pe care le acuză de iliberalism, și se cred fără reproș când ei propun măsuri care în mod vădit subminează procesul democratic. Cum să mai aibă omul de rând încredere în procesul democratic dacă elita îl disprețuiește și acceptă procesul democratic doar în mod selectiv?

 

Elita nealeasă a Europei strânge belciugul în jurul gâtului cetățenilor. Se propun amenzi exorbitante pentru cei care refuză vaccinarea, izolarea lor în casă, interdicția de a ieși în spațiul public, obligativitatea vaccinării pentru fiecare ființă umană care trăiește în UE. Ideile acestea înspăimântătoare sunt și aplicate în unele țări. Grecia impune o amendă lunara de 100 de euro pentru persoanele care nu se vaccinează, numită "health fee / taxa pentru sănătate". În Austria, amenzile pentru cei care ies în spațiul public fără a fi vaccinați (în anumite regiuni greu afectate de covid) sunt de 3.600 euro.

 

În Germania, coaliția de guvernare tocmai formată propune adoptarea unei legi care să forțeze toți cetățenii să se vaccineze. Franța deja a devenit o tiranie. Angajații publici trebuie să se vaccineze ori își pierd locurile de muncă. Fără pașaportul verde accesul în spațiul public este interzis. Italia și ea a devenit o tiranie verde.

 

Dincolo de Ocean, dl Biden deschide săptămâna aceasta un forum internațional privind democrația. Va rușina țări precum China și Iran pentru încălcarea drepturilor omului. Ne va spune că democrația e amenințată de dreapta politică, în speță de conservatorii care refuză obligativitatea vaccinării și preferă moartea în locul robiei, supunerii față de statul secular și tiraniei. Din fericire pentru americani, zelul nesăbuit cu care dl Biden se aruncă împotriva cetățeanului de rând a fost stopat prin intervenția recentă a tribunalelor federale din Texas, Louisiana și Missouri. [Link: https://ago.mo.gov/.../press-releases/cms-injunction.pdf...]

 

Vor urma alegeri în câțiva ani. Pseudo-politicienii actuali de la conducere, semi-docții, politicienii anti-democrație și anti-stat de drept care ne conduc astăzi ne vor cere voturile, după ce ne-au făcut viața mizerabilă pe durata pandemiei și au șubrezit democrația și statul de drept. Nu uitați aceste răni imense și usturătoare impuse democrației române.

 

PROTEST IN SPRIJINUL FAMILIEI FURDUI LA BUCURESTI

 

Alianta Familiilor din Romania organizeaza o manifestatie publica in sprijinul Familiei Furdui. Manifestatia este programata pentru Simbata 18 decembrie la Bucuresti in Piata Victoriei si va incepe la orele 12. Va rugam sa veniti in numar cit mai mare. La protest sunt asteptate personalitati proeminente din AFR cit si din intreaga miscare pro-familie si pro-viata din Romania.

 

Va asteptam cu drag!

 

SOLICITAM VOLUNTARI PENTRU SUSTINEREA FAMILIEI FURDUI

 

Miscarea pentru familie din Romania intentioneaza sa continuie sa se mobilizeze in urmatoarele saptamini si luni pentru a sprijini eforturile deja facute si care vor mai fi facute pentru a convinge autoritatile germane sa intoarca copii Familiei Petru si Camelia Furdui la parinti. Luati de acasa de la parinti in aprilie cu forta si fara justificare reala, copiii simt lipsa parintilor. Din nefericire, actiunea ilegala a autoritatilor germane continua acest cosmar la care familia a fost supusa de aproape opt (8) luni.

 

AFR doreste sa-si faca contributia la reintregirea cit mai grabnica a familiei. In acest sens, AFR intentioneaza sa demareze proiecte publice cit de curind, atit in Romania cit si in diaspora.

 

Avem nevoie de ajutorul dvs. Cei care doriti sa ne ajutati sunteti rugati sa raspundeti acestui email, si sa ne dati numele dvs intreg, un numar de telefon unde puteti fi contactati, si sa ne spuneti in ce oras locuiti.

 

Avem nevoie de persoane care se pricep la grafica, IT, design, media sociala, FB, websites, persoane care doresc sa se implice in pregatirea si derularea proiectelor, sa scrie si sa mobilizeze.Este deasemenea nevoie de persoane care doresc sa faca picketing in fata consulatelor si ambasadelor Germaniei din Europa si America de Nord pentru eliberarea copiilor.

 

Va multumim.

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu