duminică, 19 decembrie 2021

Ion Măldărescu - Moartea zombificată, noua „normalitate” în „Țara lui Babaluba”?

 



Moartea zombificată, noua „normalitate” în „Țara lui Babaluba”?

Ion Măldărescu

19 Decembrie 2021

 

Circulă pe internet un clip video din anul 2010, gen „haz de necaz”, care se înscrie cât se poate de potrivit în străvechea tactică a înfruntării realității în Țara lui Papură Vodă, numită cu tâlc de unul dintre „monștrii sacri” ai scenei românești Tribul lui Babaluba.

 

Fapt public confirmat recent, un „mare preot” al cacealmalei pandemice americane și globale, hiper-mătrăguna toxică - pre numele ei extras din dosarele stării civile americane  Anthony S. Fauci - director al „National Institute of Allergy and Infectious Diseases” (N.I.A.I.D.) din S.U.A. - joacă la șapte capete. „Nimic nou pe Fontul de Vest” veți spune dumneavoastră. Da, dar acum scăldatul numitului în ape cu temperaturi și componente chimice comune ale A.R.N. si A.D.N. cum ar fi: radicalul fosforic și bazele azotate citozina, guanina și adenina l-au determinat pe respectivul  infecționist să elimine prin trompetă altceva decât a revărsat în valuri repetate încă de la debutul circotecii planetare Covid până în prezent... chestia cu gardu' și leopardu')

 

Deși „Experții în sănătate publică” din Colonia Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) numită încă România: Arafat, Rafila, Gheorghiță, Streinu Cercel & Co. (fără a-l omite pe marele șef de trib schior-biciclist-navetist ) ne citesc de pe prompter că „vaccinurile” ar fi „100% sigure și eficiente”, că unica soluție ar fi vaccinarea obligatorie totală „asortată” cu „Nazi-Pass” în varianta actualizată „Certificatul « verde »” (de ce-o fi verde și nu violet doar ei știu), tot obligatoriu.

 

Anthony S. Fauci demolează surogatele improvizate și para-mediatizate până acum declarând recent o opinie despre vaccinurile ARNm nefinalizate experimental: „Nu ar fi prima dată, dacă s-ar întâmpla, ca un vaccin care arăta bine în siguranța inițială să le faca mai mult rău oamenilor […] vaccinurile Covid ar putea de fapt să înrăutățească « pandemia », că ele măresc posibilitatea ca un vaccinat să fie mult mai ușor reinfectat decât un nevaccinat cu imunitate naturală”[1]. Alo!, M.A.I, Alo!,  Departamentul pentru Situații de Urgență? Alo! Palatele Cotroceni și Victoria, se aude?

 

Dacă tot a venit vorba despre D.S.U. și - sine die -, despre Arafat, se pare că aceste din urmă a fost o piesă prea tare pentru dinții lui Sică Mandolină și pentru măselele  lupului moralist O.M.S.-ist. Și unul și celălalt s-au rățoit la balaur, dar i-au domolit ordinele externe. Ajuns Ministru al Sănătații, lupul rafilo-moralist a vrut să se dea mare, însă după câteva zile de la arătarea cu degetu' către „comandantu' acțiunii” cum că acesta s-ar fi băgat unde nu-i fierbe oala, a revenit slugarnic supraevaluând ulterior cum că Arafat ar fi un profesionist fără pereche. Nu-l contrazic, „profesionist” o fi, dar în ce? În criminalitate și terorism anti-românesc?

 

Chiar dacă „oracolele ministeriale” comunică periodic pe căi neștiute cu agentul patogen e tare greu de acceptat că oracolele cioclilor din Babaluba cunosc cu exactitate ziua când noul agent patogen va sosi în România cu nu știu care val, cu nu știu care tulpină și cu nu știu care avion. Probabil că ei comunică printr-un telefon special mai „roșu” decât cel al lui Putin, al lui Biden sau al mă-ciucii de la Victoria. În acest context, „mărturisirile” controversate ale unei asistente de la un spital din Babaluba au întors pe dos terorismul mediatic plătit gras de „guvernele mele” și de cel din umbră.

 

Zilele trecute o înregistrare „scandaloasă” scăpat de sub control producând cutremur. Un soi de interviu mai aprte conține afirmații înspăimântătoare care îi acuză pe cei care susțin că ar conduce sistemul medico-sanitar din România - „de la cel cu barbă sură pân'la cel cu tâța-n gură”: „« Remdesivir și Kaletra au omorât sute de oameni », aruncam Dexametazona în coș, aruncam Kaletra […]  Tu știi câtă Kaletra am aruncat eu în veceu doar să nu-i am (pe pacienți - n.r.) pe conștiință. […] Sforile se trag la un nivel mult mai mare, la care noi aștia mici nici măcar nu putem să ne gândim. Venea de la București, de la Arafat ăsta e protocolul, un protocol sanitar care trebuie respectat” […] « Ăia trebuie să ne rărească. Suntem prea mulți. Trebuie rărită lumea. OMS-ul a dat directiva. Orice sistem medical se ghidează după OMS », […] Tedros ăla sau cum îi zice. Azi zice una, mâine zice nu am zis asta, ați înțeles greșit. Asta denotă câtă încredere poți să ai în el. […] cele spuse nu sunt povești, sunt experiențe personale trăite”[2].

 

Adăugați celor relatate de asistenta Maria T.P. imaginile pacienților legați de paturi, abandonați și arși de vii în incendiile spitalelor, lipsa absolut condamnabilă a medicamentelor adecvate pentru tratarea bolnavilor, netratarea bolilor cronice (cancer, diabet, ocluzii, A.V.C., infarct etc.), aruncarea în saci a decedaților pe ale căror certificate de deces scria Covid, duși la cimitir „pe șest”, sub pază și atitudinea condamnabilă a Ministerului Sănătății, a Parlamentului României, a întregii conduceri a statului român C.C.O.M.S. Tabloul prinde contur și întrece „evadările” psihiatrice din „realitatea” lui Van Gogh. Indiferent de reacția spitalului în cauză, tot românul știe că „până nu faci foc nu iese fum” și că e ceva tare putred în Țara lui Babaluba”!

 

Vineri 18 decembrie, Ministerul (ne)Sănătății avertiza: „Conform datelor existente la nivelul C.N.C.C.I. la data de 18 decembrie 2021, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate … de cazuri de persoane pozitive cu SARS-Cov-2 (nu se specifică tulpina, sau rădăcina - n.a.) De asemenea, au fost raportate  decese…”. Pe acest fond conexiunea cu misiunile aeriene ale avioanelor ocupanților militari („parteneri strategici” sau N.A.T.O. lasă dâre pronunțate pe cerul mioritic. Întrebați orice pilot român și vă va confirma că dârele cu gaze de condens ale avioanelor cu reacție se disipează pe o durată de ordinul minutelor. „Dârele” de care scriu acum au cu totul altă evoluție: Cresc în câteva minute cât altele în câteva ore, seumflă văzând cu ochii, își lărgesc dimensiune, iar după cca 15-20 de minute acoperă toată bolta cerească de deasupa noastră cu vălătuci suspecți (se văd în imaginea atașată). Probabil că neprețuiții și grijulii aliați (în nici un caz ai românilor) de la Deveselu, Arad, Kogălniceanu, Brașov, Cuca Măcăii și Marea Neagră vor să facă „umbrele” originale cu tulpini patogene. Despre ce este vorba? „Mănăstire-ntrun picior,/ Ghici, ciupercă, ce-i?” grăiește o înțeleptă zicală din Țara lui Babaluba!

 

Aranjament grafic - I.M.

 

---------------------------------

[1] https://www.madpatriotnews.com/fauci-admits- vaccines-may-actually-make-people-worse/ - 16 decembrie 2021

[2] Înregistrare - https://rumble.com/vqmzrd-asta-a-facut-arafat-remdesivir-i-kaletra-au-omorat-sute-de-oameni.-dezvluir.html - decembrie 2021 și https://www.bihon.ro/stirile-judetului-bihor/declaratii-controversate-ale-unei-asistente-de-la-spitalul-alesd-asta-e-protocolul-sanitar-de-la-arafat-astia-se-joaca-de-a-dumnezeu-reactia-spitalului-3870874/ - 10 decembrie 2021








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu