duminică, 26 decembrie 2021

ALIANTA FAMILIILOR - SEMNATI PETITIA CONTRA CERTIFICATELOR VERZI

 



SEMNATI PETITIA CONTRA CERTIFICATELOR VERZI

Decembrie 27, 2021

 

Alianta Familiilor din Romania este si o miscare pentru democratie si libertati fundamentale, inclusiv libertatea de a alege. In anii pandemiei ne-am pozitionat consistent impotriva restrictiilor neconstitutionale iar acum impotriva incercarilor tot neconstitutionale ale clasei politice de a impune in Romania certificatele verzi. Certificatele verzi sunt discriminatorii, impart cetatenii in clase artificiale si sunt desemnate sa constringa cetatenii sa actioneze impotriva vointei lor. Subminarea autonomiei personale in materie medicala este o incalcare grosolana a libertatii de constiinta, a libertatii religioase, a libertatii de a ne duce viata in conformitate cu propriile convingeri. Ca atare suntem de acord cu petitia recent lansata Fara Certificat. Cei care doriti, o puteti semna. Daca sunteti ingrijorati de masurile anticonstitutionale deja luate ori care sunt programate pentru a fi puse la vot in Parlament, va rugam sa semnati petitia: https://faracertificat.ro/

 

Semnind Petitia semnati pentru libertate. Semnind Petitia semnati pentru democratie si stat de drept. Semnind Petitia semnati pentru atentionarea clasei politice ca noi, cetatenii, suntem sursa de legitimitate a tuturor deciziilor politice si a legilor tarii. Noi, nu ei!

 

Va rugam semnati: https://faracertificat.ro/

 

Va multumim.

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu