duminică, 19 decembrie 2021

Ben Todică - Scrisoare de multumire Palatului Copiilor Vaslui

 



Mulțumesc pentru invitație, distinsă doamnă profesor și sora în Duh, Elena Anușca-Doglan, prof. Mirela Nistoroschi si prof. Cristin Ciubotaru!

 

Am simțit Binecuvântarea Domnului și SCĂLDAREA ÎN SÂNUL FAMILIEI de care am fost despărțit de soartă. De câte ori dialoghez sau recit cuvintele în limba părinților mei, primesc o altă încărcătură și mă simt sfâșiat și abia îmi stăpânesc lacrimile, exact ca fiul rupt de mamă.

 

Mulțumesc pentru șansa de a vă colinda! Copiii au fost minunați și programul extraordinar de bogat în care se vede dorința de apropiere și întregire a neamului în care importăm cu ușurință motivele propuse de vremuri dinafară. Dovadă că suntem un popor iubitor de neamuri și sărmani, lipsit de apucături discriminatorii, destrămare sau teamă de invazii străine. Mă refer la cultură și artă. Tinerii au dat dovadă de un entuziasm strălucitor și un nesecat izvor de energie. Am fost conectați pentru aproape 3 ore și nimeni nu voia să plece. A fost MINUNAT, programul artistic a fost asemenea unui pom de iarnă plin de globuri strălucitoare, baloane și cadouri la cruce.

 

Încă o dată, FELICITĂRI dumneavoastră, organizatorilor, colaboratorilor, sponsorilor, instructorilor, și cu dragoste nețărmurită, frumoșilor și dedicaților copii.

 

MEREU - COPLEȘIT MULȚUMITOR ȘI ABISAL RECUNOSCĂTOR VASLUIULUI!!!

 

Sărbători binecuvântate! Nașterea Domnului să vă fie prilej de bucurie și multă, multă sănătate, TUTUROR!

 

Cu, mereu, aceeași admirativă prețuire și caldă prietenie, Frăție întru Duh, recunoscătoare salutări, de la Iezereanul Ben Todică din îndepărtata Australie. Vă îmbrățișez, cu toată dragostea!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu