duminică, 5 decembrie 2021

Maria Diana Popescu - Trăim coşmarul emis de I. V. Stalin

 



Trăim coşmarul emis de I. V. Stalin

Maria Diana Popescu

05 Decembrie 2021

 

Decembrie ne-a surprins polarizaţi de restricţiile extreme, mereu prezente, mereu păgubitoare şi de anomia generalizată la nivelul guvernării şi instituţiilor statului. Cu un preşedinte inerţial, interesat doar de foloasele de moment, cele mai interesante lucruri din lume se întîmplă în România. Ideologiile partidelor, lipsite de valoare, realism şi aplicabilitate, se întrepătrund într-una singură: voinţa lui Iohannis. Gîndind logic şi obiectiv, o cireadă de vaci politice nu poate fi condusă decît de un văcar, ţinut pe fotoliu, în cin înalt, de gangsterii americani şi europeni. Uşor, uşor, americanii şi-au instalat la noi trupe şi armament cum nici în Irak n-au avut! Probabil îi apără de furia poporului pe Iohannis şi trupa lui de comando, pe Cîţu şi Orban pentru împrumuturile uriaşe, fără număr, pe Cioloş pentru falsa chetă şi supraevaluarea „Cuminţeniei Pământului”, pe Orban, Lazăr, Portocală, Koveşi, Barna et caetera. Ăştia mi-au venit în minte acum, din lungul pomelnic al criminalilor care au sugrumat România, de cînd avem un antiromân la Cotroceni.

 

Sătui de măsurile abominabile, nevaccinaţii cu spirit treaz au luat cu asalt străzile ţării şi ale marilor oraşe ale globului. Lor li se alătură şi cei înşelaţi cu promisiuni fără acoperire, cum ar fi „revenire la normalitate”, dacă se lasă înţepaţi. Tot mai mulţi cetăţeni români şi planetari, care s-au oferit din spirit civic să fie traşi în ţeapă, se trezesc din somnul naivităţii sau oportunismului. Rîndurile persoanelor care nu mai cred în propaganda televizată şi în dictatura medicală s-au îngroşat masiv. Sub capac fierb mocnit alte revolte. Făcătorii de aşa-zise vaccinuri, realizate cu un pas înaintea apariţiei noilor „tulpini”, s-au auto-înzestrat cu darul profeţiei, altfel nu poate fi explicată premoniţia cu exactitate a fiecărui „val”, înainte ca primul caz să fi fost depistat. Ceea ce s-a văzut pe străzile Europei şi ale lumii e doar un antrenament, o încălzire faţă de „valurile” reale de proteste care vor lovi şi devasta sistemele politice, sanitare şi dictatoriale ale lumii, care vor să schimbe radical şi iremediabil faţa lumii.

 

Doar ipohondrii şi panicarzii vaccinaţii ai Europei se gîndesc, într-o tihnă, dinaintea furtunii, la sărbătorile de iarnă, crezînd, în capul lor, că înţepătura de seringă a îmblînzit mutaţiile planificate, ignorînd abuzurile la care sînt supuse masele, odată cu restrîngerea sau chiar anularea unor drepturi cetăţeneşti fundamentale. Cînd, însă, recesiunea economică, financiară şi foametea vor exploda peste tot în lume şi, evident, mai asurzitor, la noi, urmare a măsurilor politice dictatoriale, certificatul verde, Omicronul şi viitorii fraţi de lamelă vor deveni nişte glume proaste. Tot mai des aud că oamenii nu mai deschid televizoarele, că ignoră avalanşa de ştiri alarmante, de minciuni, manipulări şi restricţii aberante, menite să inoculeze frica.

 

De cînd e lumea şi pămîntul „elitele” întunericului au batjocorit turmele şi comunităţile prin înşelătorii de tot felul, menite să le supună şi dreseze. Un virus există! Numai că el este folosit politic de guvernele statelor pentru a opera măsuri dictatoriale, care nu puteau fi puse în aplicare în condiţii de normalitate. Primele noutăţi ale resetării interne au venit odată cu restricţiile din tîrgurile de Crăciun. Obligativitatea certificatului, la pachet cu biletul de intrare - 7 lei pe cap de vaccinat, dar şi cu Moş-Crăciunii lui Iohannis, instalaţi recent la Palatul Victoria. În tîrg pot intra simultan 1.000 de persoane, numărate, probabil, cu degetul arătător. Să fim totuşi îngăduitori! Înainte de a rîde de vaccinaţii care cred în sacul Moş-Crăciunilor iluminaţi, încărcat cu vaccinuri şi tichete spre mirificul ţintirim, să ne amintim că au fost mulţi români care au crezut în Santa Klaus, iar acum şi-au rupt operele de două parale, dedicate acestuia, şi-l înjură spectaculos.

 

Probabil, va veni vremea cînd Iohannis şi ciuma galbenă vor scoate de la naftalină vestitele izolete ale morţii pe care au cheltuit munţi de bani şi le vor vinde la licitaţie, cum se vînd astăzi, tablourile lui Nicolae Ceauşescu în Europa. Tot felul de tulpini străine au fost aruncate peste noi, dar nu vor reuşi cu niciun chip să dezrădăcineze arborii milenari ai românismului. Poporul, credinţa, tradiţia, patriotismul nu vor fi nişte frunze luate de vînt. Nevaccinaţii trebuie să fie atenţi la tulpina autohtonă - Klaus Werner Iohannis - şi la noile tehnologii militare de supraveghere şi supunere. Pentru că, asta ne aşteaptă în ţara pe care Iohannis vrea s-o transforme într-o planetă a maimuţelor.

 

Cît priveşte nou-profeţitul Omicron, potrivit dex-ului este a cincisprezecea literă a alfabetului grecesc. Fără prefixul „o”, micronul este o unitate de măsură pentru lungime, egală cu a mia parte dintr-un milimetru. Asta să însemne că a mia parte din populaţia unui stat va mai rezista pe valurile timpului? Nu pot fi prea bine înţelese raţiunile de botez practicate de iluminaţi, dar mă întreb de ce aceştia preferă alfabetul unei ţări ortodoxe, în speţă, Grecia. Noua variantă descoperită prima dată în Bostwana şi apoi în focare din Africa de Sud a primit denumirea unei litere din alfabetul grecesc ca şi cele anterioare: Alfa, în Marea Britanie, Beta, în Africa de Sud, Gamma, în Brazilia şi  Delta, în India. Ce mai contează denumirea, cînd în laboratoarele secrete, monştrii sacri ai diabolicului au pe lamela microscopului coşmarul emis de I. V. Stalin: „Moartea unui om este o tragedie. Moartea a milioane este doar statistică”.

 

Vaccinat sau nu, românul este prezent la cea mai „tare” piesă dramatică a democraţiei româneşti, după modelul comediei de salon sau tăieturii franceze, teatrului absurd, á la Eugen Ionesco, cu personaje caricaturale, situaţii penibile şi vervă prostească, bulevardieră, cu tunuri, trădări şi vînzări, unde distingem stirpea cunoscută a virusului original de parvenitism şi corupţie. Numai la atîta pare a se mărgini spectacolul, al cărui bilet îi costă scump pe români. Chiar, viaţa lor. Orice titlu ar purta această piesă de teatru, actorii ei - Iohannis şi trupa sa de saltimbanci - sînt cazuri patologice de corupţie, impostură şi de sublimă vînzare de popor şi ţară: Realitatea dramatică pe care o trăim poate fi înţeleasă ca proiecţie a comportamentului lor dictatorial, imoral, balcanic, globalist şi devastator.

 

Aranjament grafic - I.M.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu