duminică, 5 decembrie 2021

Redactia ART-EMIS - Bestia și Prostănacu'. „Unde sunt românii când le e ucisă Țara?”

 



Bestia și Prostănacu'. „Unde sunt românii când le e ucisă Țara?”

Redactia ART-EMIS

05 Decembrie 2021

 

Vă supunem atenției un text preluat din publicația „Ziua”[21]. Lăsăm la libera alegere a fiecăruia să selecteze „grâul de neghină” și să tragă concluziile trecute prin filtrul rațiunii și al adevărului (Redacția ART-EMIS).

 

Bătălia O.M.S.-N.A.T.O. se poartă în România! Raed Arafat e „adjunctul” lui Mircea Geoană în Guvernul Paralel care instituie dictatura medico-militară pe filiera „Aspen Institute”

 

Pe nesimțite, România pandemică e în ghearele unei dictaturi para-militare, care acționează într-un război de tip hibrid, cu girul structurilor militare oficiale din țară, dar și mai grav, cu aprobare de la partenerul nord-atlantic american. O să vedeți cum mai întâi s-a insinuat gruparea satelitara militară, prin șefi de organizații, asociații, jurnaliști etc., mai apoi s-a structurat latura oficial-militară (șef campanie vaccinare - Valeriu Gheorghiță etc. -, coordonator D.S.U. de la Interne - Raed Arafat - care a dorit să și militarizeze oficial campania, cu 90.000 de „combatanți”, inclusiv armament, printr-un proiect de Ordonanță de urgență - etc.)[1],  culminând cu prim-ministru militar - Nicolae Ciucă -, fost șef al ministerului Apărării, fost șef al Statului Major,  agreat și impus de „Pentagon”[2] .

 

Pe lângă aceste structuri, conlucrarea e de la serviciile de informații (S.R.I., D.G.I.A. și D.G.I.P.I.) prin firmele acoperite ale acestor instituții cu drept de operațiuni financiare, ale căror venituri au explodat în achizițiile „strategice” din timpul pandemiei, protejate de legăturile reluate la D.N.A., care a revenit la rolul de „instrument de presiune” (vezi și retragerea „incapatanatului” Florin Cîțu în favoarea lui Nicolae Ciucă după ce „anti-corupția” a amenințat cu cercetarea achiziționării vaccinurilor, solicitând documente inclusiv de la Finanțe).

 

Legăturile externe - validate de S.I.E. - se petrec pe linia secretarului general adjunct al NATO - Mircea Geoană, prin „Aspen Institute Romania” (al cărei șef este încă fostul candidat prezidențial și fost șef al P.S.D.), filială a „Aspen Institute” (A.I.) din S.U.A., o pepinieră a liderilor mondiali care sunt „aleși” în funcții cheie. Geoană - despre care se spune că va candida în 2024 la președinția României - a „absolvit” „A.I.” în S.U.A. alături de mai multe personalități internaționale care pot fi văzute pe  situl oficial[3].

 

În plus, „structura” din jurul „Aspen Institute România” (linkuri pe numele protagoniștilor ce apar în continuare în text, mulți implicați în „Dialogurile « A.I. »”)[4], condusă direct de Raed Arafat de la D.S.U. - care nu este membru oficial al „A.I. România”, dar e indirect implicat (se va vedea mai departe), cu ramificațîi la Adriana Pistol  șefa de la I.N.S.P. - care aplică metodologia deceselor Covid[5] -, cu reprezentanți de presă, înregimentați efectiv precum Radu Tudor  de la „Antena 3” (analist militar, intrat în presă pe linia „de foc” a Armatei, membru al boardului Fundației S.M.U.R.D.[6] - alături de generalul Vladimir Secară, fost șef al I.G.S.U., trimis în judecată pentru fraude [7] - și Adrian Diță, fost la A.N.C.O.M., axat pe achizițîi), sau alți ziariști care au derulat și mai derulează afaceri cu M.Ap.N. (pe care ii vom dezvălui în episoadele viitoare, unele anchete au apărut deja în presă, spunem acum doar că ii vedeți foarte des la TV fiind apostoli ai măsurilor restrictive așa-zis anti-pandemice, jurnaliști care fac apologia limitării drepturilor și libertăților cetățenilor prin impunerea „certificatului verde” - puteți face o prima legătură și din poză de mai jos cu una din „săgețile” patronului unui site cunoscut ultra-finanțat de la buget în „campania de comunicare Covid”). Intersanta în această „ecuație” e și construcția Asociației „True Story Project”, care ne conduce tot la Aspen Institute al lui Mircea Geoană și care închide „cercul”. Scandalul e „cât casa” și are și o latură despre care și N.A.T.O. ar trebui să dea explicații[8]).

 

Faptul că Arafat e „ierarhic superior” tuturor acestora ne-o relevă cea mai importantă informație din audierea lui Alexandru Rafila  (și el membru al „A.I. România”, dar și reprezentant la O.M.S.)[9] de către comisia reunită de Sănătate din Parlament pentru validarea să în funcția de ministru în guvernul Nicolae Ciucă  (premier care e și el în „panoplia” „A.I.”).

 

Răfuială pentru supremație după înlăturarea lui Florin Cîțu a fost cea referitoare la relația cu Raed Arafat, șeful D.S.U. Rafila a afirmat că Arafat conduce o „structura supra-ministerială" care impune regulile în gestionarea pandemiei, nu numai referitoare la restricții, pe care „le dictează”, ci și la „capitolul comunicare". Acesta a mai spus că e anormal că întrega strategie „să nu fie la Ministerul Sănătății", ci să fie la un organism care nu e nici măcar „inter-ministerial”, ci e deasupra ministerelor de Interne, al Sănătății, al Finanțelor etc., care se ocupă de achizițîi  [10]  fără să întrebe pe nimeni și care „are specialiști din alte domenii decât sănătatea”. Practic, ce a spus Alexandru Rafila a fost o bombă care ar fi trebuit să explodeze în presă, dar care a fost mușamalizata de ziariștii de casă ai D.S.U., plătiți din fondurile puse la dispoziție  de campania anti-pandemică[11]  pe de-o parte și cea de informare pro-vaccinare pe de altă parte [12].

 

Bani foarte mulți, de ordinul câtorva milioane de euro pentru publicații online aservite, până la zeci de milioane de euro pentru televiziunile înregimentate. Să mai zicem aici că pe lista partenerilor „Aspen Institute Romania” se află German Marshall Fund și S.N.S.P.A., iar „în suveică” la Eurocomunicare.ro[13] (unde tot Radu Tudor e jupân, care se ocupă oficial, pe zeci de milioane de euro de la guvern[14], de campania antifake), unul din partenerii „strategici” e chiar N.A.T.O. [15]) care a finanțat,  în perioada 2015-2020 un proiect  în care era implicat direct Raed Arafat[16].

 

Declarația completă a lui Rafila, care ar fi trebuit să fie în atenția organelor statului întrucât semnalează un atentat la siguranță națională, care ne arată că avem de-a face cu un Guvern Paralel (din umbră): „Nu se poate că aceste măsuri care sunt cu impact pe sănătatea publică să fie aprobate de o altă instituţie, iar M.S. eventual să răspundă de implementarea acestor măsuri şi de împlinirea sau nu a acestor măsuri. Deci aici este o poziţie extrem de clară şi aşa cum îl respect pe domnul doctor Arafat şi apreciez ce a făcut dânsul, în mod evident voi avea o discuţie la nivelul Guvernului cu domnul premier şi cu ministrul M.A.I. şi cu domnul Arafat încât acest mecanism să fie schimbat şi, în mod evident, Ministerul Sănătăţii trebuie să aibă toate pârghiile la dispoziţie, inclusiv informaţiile legate de situaţia asistenţei medicale din ţară în timp real, la sediul M.S. Pentru că nu putem să lucrăm că un soi de anexă a unei structuri, supra-ministeriale dacă vreţi, dar care în mod evident este controlată de oameni care nu sunt din sănătate, ci din alte domenii, care sunt respectabile, dar în mod evident trebuie să ne întoarcem la profesionişti şi la profesionalizarea sănătăţii publice. Eu nu am discutat cu domnul doctor Arafat, nu am avut ocazia, dânsul a fost destul de mult plecat din țară în ultima perioadă, dar după ce noul Guven se va instala voi avea discuții în primul rând cu primul-ministu și cu ministrul Administrației și Internelor și, bineînțeles, și cu domnul Arafat pentru că acest mecanism prin care deciziile de sănătate publică sunt luate de persoane care nu au legătură directă cu sănătatea publică nu sunt în regulă. Chiar și dacă C.N.S.U., care trebuie să ia decizii în orice fel de situație, nu numai cele legate de sănătate, și înțelegem necesitatea și rolul lui, trebuie totuși Ministerul Sănătății, într-o criză de sănătate, să aibă rolul hotărâtor în recomandarea deciziilor care sunt ulterior aprobate”. Mai spunem că după ce a făcut dezvăluirea, Rafila „s-a speriat” de amploarea ei și s-a retras, iar Arafat a revenit în prim plan[17], care Arafat, apropo, a fost și consultant O.M.S. la Biroul Regional pentru Europa!

 

Câteva date interesante:

 

Asociația „True Story Project”. Număr înregistrare Registrul Național O.N.G.: 63/A/2020. Adresa: Ilfov, comună Ciolpani, sat Izvorani, str. Complex Olimpic ()fosă pacea, numărul 6B. Membru fondator și Președinte: Radu Tudor. Pe site-ul asociației sunt multe dezbateri video la care invitat e Radu Tudor fără a se preciza că este de fapt președinte, ci doar analist militar și jurnalist. Moderatoarea dezbaterilor de pe „Trujeproject Story” este Alina Inayeh. Soțul ei este iordanian (că și Arafat) și se numește Khalid Yousef Subhi Ibrahim. Este refugiat în România și-a croit în presă o poveste, de asemenea, de succes [18].

 

Khalid Yousef Subhi Ibrahim este de profesie arhitect și are și el o asociație și o firma (care face afaceri cu statul), ambele au sediul social în același loc unde e și Asociația condusă de Radu Tudor. Alina Inayeh, care este și ea pe siteul „A.I. România” [19] al lui Mircea Geoană, a fost director al Bucharest office la German Marshall Fund - partener „Aspen Institute România”. A mai „activat” în Ucraina la „Freedom House” și la „Național Democratic Institute" - Director Moscow office. Are studii la „Princeton University” (M.P.P. Internațional Development).

 

Audierea și continuarea anchetei lui Alexandru Rafila[20].

 

Aranjament grafic – I.M.

 

----------------------------------------

 

[1] https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/dezvaluiri-uria-e-despre-dictatura-militaro-medical-care-se-va-institui-sub-comanda-lui-raed-arafat-cu-o-armata-de-90-000-de-combatanti-1565694 - „4 septembrie 2021

[2] https://www.digi24.ro/stiri/seful-pentagonului-la-bucuresti-oficialul-sua-s-a-intalnit-cu-ministrul-nicolae-ciuca-si-urmeaza-sa-fie-primit-de-klaus-iohannis-1706597 - 20 octombrie 2021.

[3] https://www.aspeninstitute.org

[4] https://aspeninstitute.ro/event/aspen-dialogues-importanta-comunicarii-si-informarii-in-pandemia-sars-cov-2/

[5] https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/insp-permite-cu-acte-ca-numarul-deceselor-de-covid-sa-fie-umflat-institutul-incurajeaza-ca-medicii-sa-infecteze-pacientii-cronici-cu-sars-cov-2-1566509 - 28 octombrie 2021.

[6] https://fundatiapentrusmurd.ro/despre/consiliul-director/

[7] https://www.b1tv.ro/eveniment/fostul-sef-al-igsu-vladimir-secara-si-alti-11-ofiteri-trimisi-in-judecata-pentru-fraude-la-concursuri-97025.html  - 28 noiembrie 2021.

[8] https://inpolitics.ro/geoana-baut-la-volan-un-scandal-cu-bataie-mai-lunga-decit-pare_18449691.html - 4 august 2021

[9] https://aspeninstitute.ro/people/alexandru-rafila/

[10] http://universul-stirilor.ro/2021/03/17/licitatiile-pentru-achizitii-smurd-cu-dedicatie-pentru-prietenul-lui-arafat/ -17 martie 2021.

[11] https://www.g4media.ro/lista-completa-a-publicatiilor-si-televiziunilor-care-s-au-inscris-pentru-bani-de-la-guvern.html - 27 mai 2020.

[12] https://m.ziuanews.ro/politica/pandemita-ucide-g-ndirea-obiectiv-mituirea-presei-n-regimul-iohannis-1566356 - 16 octombrie 2021.

[13] https://www.eurocomunicare.ro

[14] https://m.ziuanews.ro/editorial/raed-arafat-radu-tudor-o-combina-ie-toxic-1567011 - 30 noiembrie 2021.

[15]

[16] https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_168039.htm - 15 mai 2020 și https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/comandantul-raed-arafat-i-cooperativa-de-presa-de-la-eurocomunicare-pot-fi-anchetati-de-parchetul-european-si-oficiul-de-lupta-anti-fraud-1567021 - 1 decembrie 2021.

[17] https://www.cristoiublog.ro/un-guvern-de-cacaciosi-2/

[18] https://life.ro/khalid-inayeh-arhitectul-nascut-intr-o-tabara-de-refugiati-din-iordania-care-a-creat-mesteshukar-butiq-in-romania/

[19] https://aspeninstitute.ro/people/alina-inayeh/

[20] https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1609627892756558 și https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/comandantul-raed-arafat-i-cooperativa-de-presa-de-la-eurocomunicare-pot-fi-anchetati-de-parchetul-european-si-oficiul-de-lupta-anti-fraud-1567021. 

[21] Sursa - https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/batalia-oms-nato-se-poarta-in-romania-raed-arafat-e-adjunctul-lui-mircea-geoana-in-guvernului-paralel-care-instituie-dictatura-medico-militara-pe-filiera-aspen-institute-1567010 - 30 noiembrie 2021.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu