joi, 23 iunie 2022

Ion Măldărescu - Perspective fără perspectivă

 



Perspective fără perspectivă

Ion Măldărescu

22 Iunie 2022

 

Centrul „Terminatorilor” Terrei, Davos a dat cu bâta-n baltă și a răsturnat Marea Resetare. Țările africane au predat Occidentului o lecție de demnitate.

 

O serie de țări ai căror conducători reprezintă cu adevărat interesele popoarelor lor au dejucat Marea Crimă a Umanității care cerea cedarea suveranității Sănătății tuturor statelor lumii către O.M.S. – a se citi Organizația Mondială  Criminală a (Ne)Sănătății populației planetare. Desigur, România s-a aliniat cerințelor prin opțiunea personală a celui care se crede șeful statului… dar e doar oficial, nu și de facto.

 

În plină criză energetică, Guvernul Romîniei distruge termocentralele construite înainte de 1989… acum „nu se mai poartă!”.

 

În plină criză energetică, Guvernul Romîniei scoate la vânzare „Hidroelectrica” cu cea mai ieftină sursă de producere a energiei electrice și toate hidrocentralele construite în ceaușism… acum „nu se mai poartă!”.

 

În plină criză energetică, Guvernul Romîniei oprește termocentralele, le distruge, în timp ce Germania le repune în funcție.

 

În plină criză mondială, când organismele economice internaționale anunță foamete generală, Guvernul României face împrumuturi de zeci de miliarde despre a căror folosire nimeni nu scoate o vorbă.

 

În plină criză mondială, când organismele economice internaționale anunță foamete generală, Guvernul României interzice creșterea în gospodării a porcilor.

 

În plină criză mondială, când organismele economice internaționale anunță foamete generală, Guvernul României interzice creșterea în gospodării a găinilor, rațelor, gâștelor… de creșterea struților încă nu s-a vorbit.

 

Idei preluate din „codul” gândirii profunde au și șefii unor instituții publice precum Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică care a descoperit soluția pentru oprirea declinului demografic din România printr-o politică pro-natalitate și importul de emigranți, variantă „care poate duce la o redresare și chiar la o întinerire a populației” - zice el. Nimic despre crearea de condiții favorabile revenirii în țară a românilor rămași fără locuri de muncă.

 

Președintele României, în loc să privească și să inițieze măsuri de redesare a situației dezastruoase din propria ogradă, trece în zbor deasupra „cuibului de cuci” și declară despre criza economică: „Nu este cazul să aruncăm vina asupra Guvernului, Parlamentului, clasei politice. Vinovat este Putin care a declanșat război împotriva Ucrainei”. Apoi face o vizită la Kiev unde nimeni nu-l bagă în seamă… și mai trec o zi, o săptămână, o lună…








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu