vineri, 17 iunie 2022

Jianu Liviu-Florian - Eliberarea in toiul Orgasmului de Putere

 



Eliberarea in toiul Orgasmului de Putere

 

 

~*~

 

O civilizatie si spiritualiatate extraterestra ar spune, dupa ce ar fi epuizat toate mijloacele sa tina la distanta o asemenea Molima:

-           Vino, Putin!

Esti asteptata cu ciurda ta de Putere! Cu flori! Cu ovatii! Cu toate beneficiile tale istorice! Cu toata … dragostea! Cu care ti-ai impartit in stanga si-n dreapta vietile, si mortile!  Cu toate parlirile!  Cu toate orgoliile! Marimirile! Istorice! Si puterile! Si nu ti-ai incaput nici macar patratica! Creierului ! Ci ti-ai facut-o  inchisoarea, temnita, si camera de exterminare a  mintilor si trupurilor altora! Vino cu toata credinta! Credintele! Vino, sa iei ce ti se cuvine!

Si – bineinteles – putin, cand s-ar fi oprit?!

Cand s-ar fi oprit matriosca din matriosca din matriosca de putere hegemona?!

Atat de putina?!

Care nu a domnit, niciodata, cu adevarat – pe Planeta!

Impreuna cu toti hegemonii ei?

Pe care si i-a dorit – tarandu-se in juirul ei – si impartindu-le favorurile?! Dupa credinta cu care l-au slujit?! Si toate terorile?! Si cruzimile? Dupa curajul de a I se fi impotrivit?!

 

Si Putin – victorios – ar fi venit!

 

Si atunci, in culmea Orgamsului de putere, in culmea gloriei, in culmea victoriei, in culmea zambetului si aplauzelor tuturo clonelor si mastilor istorice, hegemone, in acest sir de parazi, demonstratii, de forta, de perpetuari, de noi stalciri, programari, noi ordini, marsaluri si felicitari, succese, omagii., glorificari, inchinari pline de devotiune, pana la fanatism,

Acea civilizatie, sau mai multe, in acelasi timp – din Univers – simultan, sua pe rand – ar fi declansat cate un minuscule mechanism de bombe neutronice.

Septice.

Fara suferinta.

Fara a distruge nimic.

Decat – unul cate unul – sau laolalta, mai multe – aceste imbalosate Imperii hegemone ale boalei, ale alienarii mintale, ale setei de putere, ale ravagiilor fiinite umane, ajunse in ultimul ei hal de decadere, in ultima expresie a vointei de a-si bate joc de altii, de a-i aneantiza, minti, manipula, sterge creierele, schimba capetele, turna in ele dupa pofta puterii, de cei care nu sunt de aceeasi parere, care nu I se supun, care vor libertatea care le-a fost de atatea ori confiscate, si calcata in picioare, si bagata in gura plina de sange, sa fie bagata in pamant, iertata, blagoslovita, si deasupra ei sa se ridice crucea mantuitoare a lui putin pe pamant.

 

Si, cine stie?

Poate, din fericire, din prea fericire, acea civilizatie, si spiritualitate – exista.

Si va face sa dispara – aceasta rasa putina.

Cu toti cei care ii seamana, dupa chip, si cuvant, si fapta, pe pamant.

Indiferent cat avem de asteptat.

Si indiferent in care stare.

 

Asa sa ne ajute, daca exista,  Dumnezeu!

Daca nu, asa sa ne ajute – alegand intre bine si rau – cel ce este cel care este. Si cei ce sunt, cei care sunt.

 

Si daca nu ne ajuta nimeni, departe de aceasta molima, oricand, in infinit, in transcendent, daca exista. Si de cei care ii sunt ocupantii, teroristii, violatorii, lacheii,  trimisii, misitii, calaii, judecatorii, gurile aurite mancatoare de kakart si blesteme, si laude, si Imperiul Satanei lui, pe pamant, si unde o vrea sa mai ajunga!

 

 

*

18 iunie 2022

 

~*~

Cdr,

Jianu Liviu-Florian








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu