marți, 28 iunie 2022

VALENTINA LUPU - Globaliștii sunt acum în stare de Orice

 



Marea Resetare se află într-un moment de Totul sau Nimic –

Globaliștii sunt acum în stare de Orice

 

Globaliștii sunt speriați că lumea este pe punctul de a se trezi și realiza tirania la care sunt supuși. De aceea, globaliștii sunt acum capabili de orice.

Concluzia aceasta îi aparține lui Alex Newman, un cunoscut journalist american conservator, cu premii internaționale la activ și autorul unui best-seller: Deep State (Statul Paralel).

Newman, care a fost recent invitatul lui Greg Hunter de la USA Watchdog, a afirmat că situația nu este prea roz pentru promotorii Marii Resetări.

„Statul Paralel este în prezent într-un moment de «totul sau nimic»”, a explicat Newman.

„Ele, elitele sau pătura de prădători, își dau seama că se află într-o capcană fără ieșire. Nu au loc de retragere. Oamenii se trezesc într-un ritm atât de rapid încât (globaliștii) se află într-o asemenea situație încât fie joacă totul pe o carte și cu orice risc, fie ajung într-o mare belea.”

Și Newman adaugă:

„Vor fi aduși în fața justiției. Chiar în acest moment există discuții în acest sens, în birourile procurorilor generali din toată țara (SUA), iar asta este o mare problemă. Oamenii cer să fie judecați.”

Mai departe:

„Chiar acum, elitele sau pătura de prădători realizează că dacă nu se mișcă foarte repede pot pierde totul. Pot sfârși prin a fi trași la răspundere pentru toate.”

De aceea, Newman avertizează:

„Cred că ne aflăm acum într-o situație foarte periculoasă. Când oamenii ajung într-o situație ca asta nu prea mai au de ales. Fie anulează alegerile, fie fură ca în codru, fie fac să se prăbușească totul. Ce se petrece acum, cu inflația scăpată de sub control, criza alimentară și foametea care sunt la doi pași și pe care ei le-au fabricat, și cu variola maimuței și cu gripa aviară… Au toate crizele aliniate.”

Și ziaristul conchide:

„Observi că încă mai au multe cărți de jucat. Bănuiesc că vor avea loc niște desfășurări de evenimente foarte interesante de acum și până la alegerile de la jumătatea mandatului (noiembrie). Dacă am avea alegeri corecte ar fi terminați. Și ei știu asta.”

Newman crede că următoarea mișcare a Statului Paralel va fi o combinație de crize care vor include colapsul puterii de cumpărare a dolarului și o criză alimentară. Acestea vor deveni realități în viitorul apropiat.

Ziaristul avertizează și în legătură cu riscul unei escaladări a războiului:

„Fără să mai vorbim de ce se petrece în Rusia și Ucraina. Există o perspectivă reală a extinderii crizei.”

Și explică:

„Oamenii disperați fac lucruri disperate. Sunt ca niște fiare înghesuite într-un colț. Când aduci un animal în situația asta, nu îi mai rămân prea multe opțiuni în afară de a ataca sau face ceva periculos, și cred că acum ne aflăm într-o astfel de situație. Își dau seama că au nevoie de crize pentru a-și duce planul mai departe. Trebuie să îngrozească populația.”

Dar:

„Trebuie să facă asta în așa fel încât să nu lase urme. Altminteri, oamenii, în loc să se sfâșie unii pe alții, se vor întoarce împotriva lor.”

Concluzia lui Newman e de un optimism moderat:

„Această țară poate fi readusă pe calea cea bună și trebuie readusă. Însă, e nevoie de mari eforturi… și poate de intervenția lui Dumnezeu.”

 

Sursa: Prof. VALENTINA LUPU








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu