luni, 26 septembrie 2022

Anusca-Doglan Elena - SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI, 2022 - DESCHIDERE FESTIVA LA SCOALA GIMNAZIALA “VASILE PARVAN” BÂRLAD.

 




#SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI, 2022 – DESCHIDERE FESTIVA LA SCOALA GIMNAZIALA “VASILE PARVAN” BÂRLAD.




#SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI, 2022 – DESCHIDERE FESTIVA LA SCOALA GIMNAZIALA “VASILE PARVAN” BÂRLAD

 

A devenit traditie ca in perioada 23-30 septembrie a fiecarui an, incepand din 2015 si pana in prezent, sa se desfasoare  #SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI, proiect Erasmus+ initiat de Comisia Europeana. Semnatar din partea Romaniei a fost si doamna europarlamentar din judetul Vaslui, prof. Cretu Gabriela care este  si membru fondator al A.J.S.P.T. Vaslui. In ziua de 25.09.2022, Scoala Gimnaziala "Vasile Parvan", a gazduit deschiderea festiva a evenimentului la nivel judetean, la care au participat aproximativ 300 de copii din invatamantul preuniversitar barladean, copii din Ucraina, parinti, cadre didactice, voluntari, membri fondatori ai AJSPT Vaslui, profesorii: Ianul Ioana, Dohotaru Iulia, Nistoroschi Mirela, Luminita Varlan – inspector scolar, Mustatea Monica – inspector scolar, copii de la Cercul de Dans Modern si Contemporan – Palatul Copiilor Vaslui: Leon Maria cu parintii si fratii, Lupu Daria cu parintii, Steoboranu Andreea cu parintii. Conducerea scolii, domnul director, prof. Stefanica Daniel si doamna prof. Muntenasu Mariana, au adresat tuturor un cald "Bun venit" la  #Saptamana Europeana a Sportului, editia aVIII-a , au prezentat invitatii si au adresat  participantilor  audierea   Imnului de Stat al Romaniei si Uniunii Europene. S-a dat cuvantul pentru alocutiune  doamnei senator, prof. Gabriela Cretu care a indemnat copiii sa faca sport pentru sanatatea si starea lor de bine. Doamna inspector scolar, prof. Luminita Vȋrlan, le-a urat tuturor succes si rezultate foarte bune pe toate planurile. In ochii copiilor, parintilor, organizatorilor, indrumatorilor si invitatilor se citea bucuria  revederii si bucuria de a fi impreuna in “familia” Sportul Pentru Toti. Razele blande ale soarelui de toamna au stimulat exprimarea calitatilor fizice si artistice, frumusetea si expresivitatea, eleganta, indemanarea si curajul copiilor care sub indrumarea  profesionista a distinsilor lor dascali, au facut demonstratii de dans, arte martiale, karting, baschet, stafete si parcursuri aplicative. Multumiri parintilor,  bunilor nostri colegi si prieteni care au fost alaturi de copii, instruindu-i, incurajandu-i sa faca miscare pentru sanatate (Monica Moraru, Bleoju Viorel, Dumitrascu Ionel, Jora Bogdan, Rotaru Alexandru, Căuea Gelu,Oasenegre Viorel,  Florescu Mariana, Sȋrbu Vlad, Gâmbuţă Marius, Bighiu Carmen, Ştefănică Maria, Dulgheru-Mariana Munteanu, Merlan Larisa, Chiosa Nicoleta, Petrovici Luminita, Stan Ana-Maria, Ivan Gabriela, Juverdeanu Aurelia, Arteni Liliana, Artene Andra, Ichim Matias, Anuşca-Doglan Gheorghe s.a. 

 

In aceasta perioada, se desfasoara  o paleta bogata de activitati  si in centrele/zonele: Negresti, Husi, Berezeni, Falciu, Vaslui. 

 

 De mentionat ca  intre anii  2015-2021, #SAPTAMANA  EUROPEANA A SPORTULUI a fost coordonata cu profesionalism  la nivel national  de Federatia Romana Sportul Pentru Toti, in prim plan aflandu-se ca manager de proiect domnisoara Flavia Epureanu si staful său. Din acest an, #SAPTAMANA  EUROPEANA A SPORTULUI  este coordonata de Ministerul Sportului. care isi propune  sa acorde atentie deosebita  sportului de masa asa cum mentiona dl ministru Carol Eduard Novac  in comunicatul de deschidere a evenimentului.

 

Inalta recunostinta partenerilor AJSPT Vaslui, organizatorilor, Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui,  distinsilor nostri colegi care ii pregatesc pe copii, tuturor sustinatorilor activitatilor acestora si mult succes in  continuare  in #SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI!

 

Presedinte A.J.S.P.T. Vaslui,

 

Prof. Anusca-Doglan Elena.

 

 

















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu