miercuri, 28 septembrie 2022

Ion Măldărescu - Pericol de Rabie la Bruxelles și lovitura de măciucă O.N.U.

 




Pericol de Rabie la Bruxelles și lovitura de măciucă O.N.U.

Ion Măldărescu

28 Septembrie 2022

 

De când cu gândacii, lăcustele și greierii  a explodat și teoria chibritului: mai nou, se pedalează pe „drepturile animalelor”, după ce asasinii economici au ucis milioane de păsări de curte motivând o așa-zisă „gripă aviară”.

 

În spiritul aceleiași „pandemii a absurdului”, ministrul mediului din țara lui Papură - scuze - Sparanghel Vodă - a dat liber la împușcarea ciocârliilor, privighetorilor, lynx-ilor din pădurile românești rase după model austriac. Ăstea da, „drepturi” ale viețuitoarelor!

 

Pe timpul când circula gogoașa cu „pesta porcină” pe care n-a văzut-o nimeni decât în statisticile dezinformatoare oficiale (cu zeci de mii de porci uciși sau îngropați de vii, la comandă), a fost „scăpată” chestia cu Covid-19 (nu se știe precis dacă de la Wuhan, de la Kiev sau din vreun alt biolaborator clandestin dintre cele peste 300 ale „partenerului strategic”), dar, privind harta, România e la o asvârlitură de băț de Ucraina pe când China… Au urmat decese puse oficial în cârca Covid-19 (fără permiterea efectuării autopsiilor obligatorii și identificării cauzei deceselor), arderea pe rug a pacienților condamnați și imobilizați pe paturiile spitalelor și aruncarea în gropi a sacilor negri. „Discret” controlată, cu mențiunea legată de piciorul defunctului „Mortu-i vinovat!”.

 

După strofocări fără succes ale așa zișilor producători de vacs-cu-efecte-„subite” gen Bill-nebunu', s-a găsit însă Putin cu războiul lui care a spart toate performanțele. Rezultatul cert: în 24 de ore „pandemia” din România a sucombat „subit”, așa că nu-i de mirare că cineva a emis propunerea ca Președintele Federației Ruse să primească „Nobelul” pentru Medicină.

 

Ursula și vaccinul

 

Revenind la „boala vacii nebune”, ceea ce se întâmplă cu terorismul european al U.E. se pare că nu deranjează nici pe Papa Francisc, nici Crislamul de la Abu Ahabi. Pe noi, europenii, DA!  Nu nu este vorba de vaccinarea obligatorie a cetățenilor U.E. (deocamdată), nu este vorba de repunerea în circulație a Nazi-Pas (deocamdată) și nici de Geschäft-urile Ursulei cu vacs Covid via „Pfizer” de care Cucuveaua Mov nu are timp de investigare. Dacă o fi sau nu de vină „boala vacii nebune” nu se știe încă, dar  se pare că la Bruxelles și-a făcut simțită prezența acea maladie infecțioasă virală periculoasă provocată de un virus neurotrop, identificată ca meningoencefalită difuză. Netratată prompt, „poate dăuna grav sănătății”… mintale.

 

„Frau Ursula!” a luat-o razna!

 

Dacă în urmă cu două săptămâni Frau Ursula îndrepta cetățenii europeni cu facturi gonflate până la suprasaturație către Putin (de parcă el le-a umflat, nu „sancțiunile” cu auto-recul impuse Rusiei), în perioada votului din Peninsula Iberică, Ursula C.E. - care nu a înteles nici câte, nici care îi sunt atribuțiile - dar nimeni nu o trimite la colivia cu zăbrele sau măcar la un control psihiatric. Totuși, Ursula și-a permis să declare public, iresponsabil, că dacă dreapta va câștiga alegerile, Italiei i se vor taia „fondurile europene”. „S-avem pardon! Curat Rabie, Frau Ursula!”.

 

Frau Ursula nu are dreptul să condiționeze alocarea „fondurilor europene” (fonduri colectate de la statelor componente ale lagărului concentraționar U.E., deci banii acestor state) de funcționarea statului de drept. Frau Ursula are obligația să respecte votul cetățenilor statelor! Frau Ursula nu are dreptul să amenințe cetățenii Italiei mai ales în perioada votului!  Se pare că de data asta i se trag unele simptome suspecte: febră, durere de cap, furnicaturi, mâncărimea limbii, greaţă, senzație de vomă, agitaţie, anxietate, confuzie, dificultate la înghițire, salivație excesivă frica de apă, halucinații, insomnie… anxietate sau neliniște, hiperactivitate, simptome care se accentuează și pot evolua spre agitație extremă cu consecințe grave pentru cetățenii europeni. Cauza pare a fi maladia numită rabie, deci se impune urgent izolarea pacientei  - cu legarea de pat - și tratament medical adecvat. Dacă posibilitățile de la Bruxelles sunt depășite, prim-ministrul (Mă)Ciucă și domn ministru Rafila vor fi de acord să fie adusă la „Matei Balș” unde doctoru' Streinu se va ocupa personal de rabia ei… Nu de alta, dar se pare că maladia de la Bruxelles cam bântuie și pe la Cotroceni, Victoria și Casa Poporului, iar după ce veți cunoaște și prevederile Cartei O.N.U. e posibil să atingă și alte coordonate geografice.

 

Lovitura de măciucă: „Operațiunea specială” a Federației Ruse în Ucraina are baza legală

 

Am lăsat pentru final „lovitura de măciucă” și„bomboana de pe colivă: n-ar fi de mirare ca rabia să se răspândească; senilul de la Washington D.C. are deja un stol de păsărele, dar să vedem pe unde vor scoate cămașa alde Klaus Schwab, Emmanuel Macron, Olaf Scholz, Lizz Truss, Justin Trudeau și celelalte păpuși-gloabe ale schizofreniei globale.

 

„Articolele 106 și 107 din Carta O.N.U. acordă Rusiei, în calitate de succesor legal al învingătorului celui de-Al Doilea Război Mondial, dreptul de a lua toate măsurile, inclusiv măsuri militare, împotriva Germaniei, Ungariei, Austriei, României, Bulgariei, Finlandei, Croației, Sloveniei, Republicii Cehia, Letonia, Estonia, Lituania și Ucraina pentru încercările de a resuscita nazismul. Secretarul general al O.N.U. […] Există un articol în carta O.N.U. care permite desfășurarea unei operațiuni speciale rusești în Ucraina. Rusia are dreptul de a pedepsi naziștii de pretutindeni (conform cartei O.N.U.) tribunalul de la Nürnberg a condamnat la răspundere penală pe toți cei care au luptat împotriva națiunilor unite și au comis genocid.

 

[…] Carta O.N.U., art. 106 și 107, acordate învingătorilor celui de-Al Doilea Război Mondial, U.R.S.S., S.U.A., Marea Britanie și China au dreptul de a întreprinde orice acțiune împotriva țărilor care au luptat împotriva lor pentru a preveni acțiunile care vizează revizuirea rezultatelor celui de-Al Doilea Război Mondial. Este permisă folosirea forței militare împotriva acestor țări. Pentru aceasta este suficient să anunți celelalte trei țări câștigătoare, dar nu să obții aprobarea acestora. Rusia, fiind succesorul legal al U.R.S.S., poate folosi forța și împotriva statelor care doresc să revizuiască sistemul Yalta-Potsdam din Europa” […][1].

 

Carta Națiunilor Unite, capitolul XVII, Art. 106-107

 

„Articolul 106 - Până la intrarea în vigoare a acordurilor speciale prevăzute la articolul 43, care, în opinia Consiliului de Securitate, îi permit să exercite atribuțiile prevăzute la articolul 42, părțile la Declarația celor Patru Puteri semnată la Moscova la 30 octombrie 1943. , și Franța, în conformitate cu prevederile paragrafului 5 din declarația respectivă, vor purta consultări între ele și, atunci când este necesar, cu alți membri ai Organizației, pentru a conveni asupra acțiunii comune necesare pentru menținerea păcii și securității internaționale.

 

Articolul 107 - Niciuna dintre prevederile prezentei Carte nu va invalida sau împiedica orice acțiune întreprinsă sau autorizată ca urmare a celui de-Al Doilea Război Mondial cu privire la un stat inamic al oricăruia dintre semnatarii prezentei Carte în timpul războiului menționat, de către guvernele responsabile pentru o astfel de acțiune”[2].

 


Notă - Prezentul text este un pamflet. Asemănarea cu persoane din realitate este simplă coincidență.

Aranjament grafic - I.M.

------------------------------------

[1] Carta O.N.U., art.106 și 107 https://www.un.org/es/about-us/un-charter/chapter-17

[2] Idem, Op. cit.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu