luni, 26 septembrie 2022

Pedro Baños - Nu este o boală, este un test de inteligență și cel mai rău urmează să vină

 
Nu este o boală, este un test de inteligență și cel mai rău urmează să vină

Colonel (r) Pedro Baños, Spania

25 Septembrie 2022

 

Dacă nu ne dăm seama că ni se spală creierul, înseamnă că au reușit deja. Și este evident faptul că, din păcate, cu marea majoritate deja au reușit acest lucru. Cu excepția câtorva țări pe care elitele le-au declarat „laborator de experimentare”, precum Austria, Italia și Australia, în multe altele, inclusiv la noi, încep să se audă semne ale sfârșitului pandemiei. Nimeni să nu creadă că acesta este sfârșitul problemei.

 

Sfârșitul prevăzut al romanului va veni abia atunci când elitele vor constitui Guvernul Mondial și vor avea întreaga umanitate - pe care o lasă în viață, ceea ce nu va fi mult, așa cum era menționat pe „Georgia Guidestones” - convertită în automate biologice perfect controlate.

 

Plandemia nu este altceva decât o „repetiție generală cu de toate”, pentru a vedea cât și cum  înghite populația. Și în acest sens a fost un succes răsunător. Planul este de modă veche și este la câteva episoade de finalizare, incluzând, cu o certitudine absolută, farsa schimbărilor climatice antropogenice, un război la mare scară, o prăbușire economică și, cel mai probabil, o întrerupere electrică și un atac OVNI simulat, proiectul „Blue beam”.

 

Cine nu-i crede capabili de toate acestea și multe altele, nu știe că atacul de la 11 septembrie a fost planificat de CIA, că 11-M a fost planificat de NATO, că marea majoritate a drogurilor ilegale călătoresc în avioane militare și că toate războaiele și crizele au fost planificate de „EI”.

 

Banii care au permis armatei bolșevice să-l învingă pe țar, și cei care i-au permis lui Hitler să ajungă la putere și să reînarmeze Germania, paradoxal au ieșit (pentru cei care nu știu cum funcționează lumea) din aceleași bănci anglo-saxone, ai caror moștenitori sunt astăzi Blackrock și Vanguard.

 

Odată cu schimbările climatice antropogenice, ne sug creierul de mulți ani. Dar nimeni nu ne explică că acum 2.000 de ani (în timpul Imperiului Roman) clima era mai caldă decât este acum și că în secolele al XII-lea și al XIII-lea era și mai caldă, în ceea ce se cunoaște „optimul climatic” (notați că se spune „optim”, nu „prost”), în care Groenlanda era locuită și producea recolte (ce problemă!), iar nivelul mării nu era substanțial diferit de cel de astăzi.

 

În niciun caz, ființa umană nu producea acel CO2 „extrem de periculos”. Nici nu ne spun că „Mica Eră de gheață” (secolele al XIV-XIX-lea) a coincis cu ceea ce este cunoscut în astronomie ca „minimul Maunder”, adică o perioadă în care Soarele nostru nu a produs aproape nicio furtună solară, ceea ce indică cea mai mare activitate a sa.  Cu alte cuvinte, clima Pământului este determinată de Soare (ce noutate!), iar ființa umană aspiră, cel mult, să o modifice la nivel local și la scară foarte mică, prin geoinginerie. Cu alte cuvinte, toate eforturile care ni se vor cere pentru a ne „salva” de încălzirea globală vor servi doar la sărăcirea și controlul nostru.

 

Războiul se pregătește de câțiva ani. Ucraina este punctul fierbinte. Aproximativ 13.000 cetățeni de origine rusă sunt deja uciși acolo, pentru a-l provoca pe Putin. Deși puțini o știu, în 1939, în Polonia, cetățeni de origine germană au fost uciși și deportați pentru a-l provoca pe Hitler, cu rezultatul pe care îl cunoaștem. Istoria se repeta.

 

Cele două războaie mondiale au fost scuza pentru a zdrobi milioane de persoane și a crea embrionul Guvernului Mondial (Liga Națiunilor, mai întâi, și ONU, mai târziu). Orice problemă „globală” este organizată de „ei” ca o scuză pentru a le cere o soluție globală - guvernul mondial. Sistemul deja vechi de Problemă-reacție-soluție.

 

Și atâta timp cât nu o vedem, vom continua să mușcăm momeala. Din fericire, plandemia a fost o farsă atât de nerușinată, încât un procent, deși mic, semnificativ, s-a trezit și le va fi foarte greu să ne înșele din nou atât de ușor.

 

Notă - Colonel Pedro Baños este specialist în geostrategie, apărare, securitate, terorism jihadust și informații.

 

-----------------------

Sursa: https://www.alertadigital.com/2022/01/25/no-es-una-enfermedad-es-un-test-de-inteligencia-y-lo-peor-esta-por-llegar/

Partea superioară a machetei

 

Partea inferioară a machetei
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu