duminică, 11 septembrie 2022

Ion Măldărescu - Dacă la Bruxelles plouă, la Cotroceni, Victoria și Casa Poporului se deschid umbrelele!

 



Dacă la Bruxelles plouă, la Cotroceni, Victoria și Casa Poporului se deschid umbrelele!

Ion Măldărescu

11 Septembrie 2022

 

„Luni, 5 septembrie 2022 o doamnă (foto) a făcut senzație în politica U.E.! Numele ei este Segolene Royal. Mulți ani a lucrat în funcții ministeriale în guvernul francez, reprezentând Partidul Socialist, este soția lui François Hollande, fostul președinte al Franței, care a semnat Acordurile de la Minsk.

 

Pentru prima dată în U.E. la acest nivel de politică s-a spus „Zelensky este un mincinos, povestea maternității din Mariupol și «tragedia» Bușa sunt false și e timpul să punem capăt propagandei militare ucrainene care este o minciună completă”. Trebuie să fii incredibil de curajos să spui asta public sub actuala dictatură europeană anti-rusă. O vor persecuta, e de înțeles, dar că aceste cuvinte îi vor găsi pe cei care îi vor susține este un fapt de necontestat” (Pavel Krajči Emilovči).

 

Vătafii U.E. din colonia România sunt trădători ai poporului român

 

Încălcând toate tratatele internaționale, capetele patrate de la Bruxelles impun țărilor din lagărul concentraționar numit Uniunea Europeană o politică distructivă pentru țările arhipelagului Gulag - versiunea secolului al XXI-lea.

 

Groparul surselor energetice ale României, vânzător (la ordin) al Termocentralei Mintia în plină criză energetică, actualul Ministru al Energiei, Virgil Popescu, a participat, vineri, 9 septembrie 2022  la reuniunea Extraordinară a Consiliului Energiei, organizată la Bruxelles în contextul discuţiilor la nivel european privind preţurile ridicate la energie şi pregătirea pentru iarnă de unde a venit cu „indicații prețioase”. Consecința: pentru români urmează era întunericului, a frigului și a privațiunilor.

 

Solidaritate sau trădarea intereselor naționale ?

 

Se spune că mister N. (Mă)Ciucă, mare performer campion ar fi jucat „la simultan” trei „meciuri” imposibile:

- mercenar în trupele românești locate în Afganistan (de unde acestea au plecat pe coadă de mătură și au defilat sub Arcul de Triumf din București, de parcă ar fi cucerit Planeta Marte);

- studii militare superioare în S.U.A.;

- doctorat în Ştiinţe militare, cu lucrarea „Dimensiunea angajării armatei României în operaţiuni întrunite multinaţionale” (2003) contestată și reclamată ca fiind lucrare plagiată. De reținut: „Chiar și fără conținutul plagiat identificat, teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă nu are nicio relevanță academică. Nu are o metodologie de cercetare și nici o parte de cercetare, elemente obligatorii pentru o teză de doctorat”[2].

 

După sesizarea depusă de curajoasa jurnalistă Emilia Șercan (foto) la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, pentru că așa se procedează în „democrația (Mă)Ciucii”, repercursiunile asupra ei nu au întârziat să apară… Așa se respectă legile și se reprimă adevărul în „România educată” !

 

„Dacă-i ordin, cu plăcere!”

 

Personajul în cauză cu epoleții plini de stele căzătoare (dacă România ar fi fost angajată într-un război real, probabil acum ar fi purtat însemnele și bastonul celui de- al patrulea Mare-Șal al României), după ce a ascultat indicațiile prețioase ale Bruxelles-ului transmise prin  groparul V.P. execută ordinele fără să pună întrebări, anunţând că „în România vor fi impuse restricţii pentru reducerea consumului și că, din solidaritate cu Uniunea Europeană, «România trebuie să stingă lumina la orele de vârf»”. Motivul? Economie de curent. „Dacă-i ordin, cu plăcere!” , dar, întreb eu: sew justifică o astfel de procedură de dragul U.E.?

 

Cu alte cuvinte, putem spune fără riscul de a greși că atât de obedienți față de  de Diktatorii Lagărului Concentraționar au ajuns  Președintele, Guvernul și Parlamentul mâinilor dâmbovițene ridicate, încât Dacă Ursula spune că la Bruxelles plouă, la Cotroceni, Victoria și Casa Poporului slugile deschid umbrelele!

 

Pentru a întregi imaginea realității occidentale a cărei sclavă jefuită este România, vă propun să parcurgeți declarația jurnalistului belgian Michel Collon:

 

„- Occidentul este doar o civilizație a hoților!

 

- Dacă Spania și Franța în 17 secole s-au îmbogățit, a fost pentru că au furat aur și argint din America Latină și au ucis indienii fără să plătească nimic.

- Franța, Anglia și SUA s-au îmbogățit atât de mult datorită sclaviei și furtului de ființe umane din Africa fără să plătească nimic.

- La fel, Belgia și Olanda sunt de 19 secole foarte bogate pentru că au furat materii prime din Africa și Asia.

- În ultimii 500 de ani societățile noastre occidentale au jefuit averea lumii a treia fără să plătească.

- Putem face grafice pentru toate țările sărace din Africa și să arătăm cine le-a jefuit și cum.

- Pe scurt, suntem - sau mai degrabă - unii dintre noi sunt, hoți, și deci am devenit țări bogate pe seama altora”![3]

Acesta este Adevărul!

 

Aranjament grafic - I.M.

 

--------------------------------------

[1] https://4media.info/comunisul-era-parfum-premierul-ciuca-anunta-ca-romania-stinge-lumina-la-orele-de-varf-din-solidaritate-cu-ue/ - 9 septembrie 2022.

[2] https://pressone.ro/premierul-nicolae-ciuca-a-plagiat-in-teza-de-doctorat-printre-sursele-copiate-se-numara-alte-doua-teze-de-doctorat - 18 ianuarie 2022.

[3] https://www.facebook.com/100000763146151/posts/pfbid0CBGWxnWG43V8JLvw3FnDDHapmtUmyKnDETMgzQhNLHjmSgbbUg9Sj4qQcqWApbsNl/










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu