duminică, 13 noiembrie 2016

Alegerile din SUA, Romania si Germania






Alegerile din SUA, Romania si Germania


Patriarhatul a castigat alegerile din SUA. Main Street a invins Wall Street-ul. Establishment-ul, plutocratia voia sa impuna cu orice pret, cu o presa agresiva, mincinoasa, politic corecta, dupa un om de culoare, o femeie. Dar fondatorii America, heterosexualii albi, 2/3 din barbatii si peste 50% femei, ale caror expectativa de viata e in scadere, s-au opus, au votat pentru Donald Trump.

Anglia nu vrea sa renunte la granite si tratate, care forteaza o invazie afro-asiatica islamica, idolatra in UE si finanteaza falimentul Greciei, asa ca a parasit UE - Brexit. Pentru a frana renasterea Europei Centrale, Germaniei, ocupantii anglo-saxonii au impus in cadrul reeducarii, ideologia dupa care femeia, handicapatul, lesbiena, homosexualul, oamenul de culoare, imigrantul etc. trebuie favorizat, discriminat pozitiv. Asa a aparut matriarhatul d-nei cancelar Angela Merkel. Cu Trump's movement, pe linia lui Brexit, marginalizatii matriarhatului nu se vor mai bucura de privilegii.

Alegerile din Romania sunt de asemenea influentate de Brexit, de Trump's movement, de o noua abordare a NATO/UE, dar mai ales de intalegerea cu Rusia, similara cu cea de dupa razboiul mondial, care a garantat o lunga perioada de bunastare si pace in Europa. Acum ruso-pravoslavnici si anglo-mozaici vor trata Chestiunea Orientala, din care ortodocsii moldo-valahii fac parte din 1774 si Romania Mare din 1918, fara handicapul noii ideologiei toxice politic corecte.

Brexit-ul si Trump's movement schimba paradigmele politicii internationale in sensul dorit de presedintele Vladimir Putin, care este iritat de ideologia politic corecta a maginalizatilor lumii occidentale, care seama din ce in ce mai mult cu ultima faza a Imperiului Roman de Apus. Rusia are nevoie de parteneri realisti, ca Anglia lui May si SUA lui Trump, ceea ce o marginalizeaza pe Angela Merkel si indiferent, daca va candida sau nu pentru un nou mandat, era ei s-a incheiat. Presedintele SUA, Trump o vede, dupa deschiderea granitelor si invazia araba in Europa, ca pe cea mai periculoasa femeie din lume. Iar cancelara federala Angela Merkel colaboreaza cu presedintele Trump numai daca acesta indeplineste un catalog de conditii.


http://www.amosnews.ro/alegerile-din-sua-romania-si-germania-2016-11-10
Link: http://www.clipa.com/a19530-PAPA-FRANCISC-206-N-ROM194-NIA-SI-CHESTIUNEA-ORIENTALA.aspx
http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Napoleon-Hitler-Merkel-VR-Agero-2016.htm
http://www.marianagurza.ro/blog/2016/10/21/prof-dr-viorel-roman-%e2%80%93-platforma-romania100/
http://bentodica.blogspot.de/2016/10/alegerile-din-sua-si-romania.html
http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Formula-moldo-valaha-a-statului-a-esuat-Viorel-Roman-Agero.htm
http://www.cartesiarte.ro/portaleu/articol.php?id_articol=1084&nr=1&an=2013&pagina=2#content
http://www.revistasingur.ro/eseu/9041-viorel-roman-viziuni-ortodoxe?q=eseu/9041-viorel-roman-viziuni-ortodoxe
http://confluente.ro/Orizonturi-Opinii/Viorel_roman_viziuni_ortodoxe_viorel_roman_1358833598.html
www.viorel-roman.ro
viorel-roman-bremen.over-blog.de
Bremen la 9 noembrie 2016

Universitaet Bremen










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu