miercuri, 16 noiembrie 2016

Iniţiaţi cu forţa







Iniţiaţi cu forţa în ritualuri oculte
Maria Diana Popescu
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 18:55

N-aş avea nimic cu Occidentul „binevoitor", nici cu argaţii autohtoni, dacă ne-ar lăsa în pace valorile religioase, morale, istorice şi culturale. Oculta mondială a considerat că România este rămasă în urmă şi trebuie civilizată cu forţa. Şi-a luat ca aliat statul român, mass-media, a pus stăpînire pe sistemul de învăţămînt (grădiniţe, şcoli, licee, universităţi) şi ne obligă să iniţiem copiii în ritualuri oculte şi sărbători păgîne. Ne obligă să înghiţim mizerii de o vulgaritate excesivă, iar presa mercenară, care fals îşi zice presă naţională, ea fiind aservită unor patroni din acelaşi aluat, modelează, la comandă, generaţii de viitori pierduţi mintal. Subliniez infantilismul celor extaziaţi în faţa gunoaielor străine ce-şi fac loc, tot mai agresiv, mai insistent şi mai revoltător, în spaţiul public românesc, dar şi mîrlănismul maimuţele autohtone, ca metodă de copiere şi imitare. Nu vă grăbiţi să mă judecaţi. Cred doar că am bun-simţ, dragoste pentru valorile spirituale şi culturale ale Neamului, dar şi sensibilitatea care nu trebuie să-i lipsească nici unui cetăţean al ţării, indiferent de profesie. Bietului popor român, ţinut în sărăcie şi tensiune permanentă, i se organizează tot felul de petreceri păgîne! Plini de obidă, românii „abia aşteaptă" Halloween şi alte „sărbători" sataniste, oferite cu teatrală cumsecădenie de preafericitul Occident, chitit să arunce peste bord credinţa milenară, cultura şi tradiţia poporului nostru. (Aici, parafrazîndu-l cu durere pe cronicarul Ion Neculce, putem spune şi noi: "O săraca ţară România, ce nenorocire de stăpîni ca aceştia a avut").


Vor să păgînizeze România!

Dezgustătoare şi înfricoşătoare sînt imaginile cu măşti însîngerate şi vampiri gata de atac, dar şi mai oripilanţi sînt cei care le poartă şi savurează inconştienţi un astfel de circ macabru. Horror, farse deplasate, costume de spiriduşi, fantome, schelete umane, diavoli, vrăjitoare, zombie, vampiri, monştri, sperietori de ciori, toate au îngrozit şi păgînizat România zilelor trecute. Cei mai mulţi nu ştiu că Halloween-ul - o „ceremonie" a întunericului - este noaptea invocării morţilor, a duhurilor rele, vrăjitoriei, necromanţiei, magiei, sacrificiul ritualic al unor vieţuitoare şi a altor practici păgîne (pe care creştinii nu trebuie să le imite nici măcar în glumă), cînd demonicul capătă potenţial. La originea Halloween-ului stă zeul morţii Samhain, celebrat de celţi, care credeau că la baza vieţii se află moartea. „Pentru celţi existau doar două anotimpuri, vara şi iarna, iar 1 noiembrie coincidea cu începutul sezonului rece, mai exact cu întunericul. Astfel, în seara de 31 octombrie spre 1 noiembrie, celţii sărbătoreau Noul An, o sărbătoare închinată Zeului Morţii, Samhain, prilej cu care pe un deal era aprins un foc care trebuia să primească ofrandele aduse zeului morţii - nu numai roade ale pământului, ci şi sacrificii de animale şi chiar oameni". (Familia Ortodoxă)


Să ne amintim de Halloween-ul tragic de la Colectiv

Parada înfricoşătoare a veşmintelor şi măştilor macabre de Haloween, într-o inconştienţă cu totul şi cu totul condamnabilă, îi extaziază la culme pe iubitorii morţii, ai întunericului şi dezmăţului, aducînd profituri substanţiale comercianţilor lipsiţi de scrupule şi făcînd găuri mari în buzunarele „prostimii", adusă premeditat la o stare de ignoranţă periculoasă. Aceste spectacole groteşti nu-i fac pe români să uite de foame, nici de corupţia care a cangrenat Puterea de la Bucureşti! Să ne amintim de Halloween-ul tragic de la Colectiv, unde tinerii, aduşi şi seduşi într-un iad al groazei, ispitiţi cu ierburile diavolului, în acompaniamentul unor sunete stridente ce depăşesc pragul admis al decibelilor, specifice muzicii metal-rock, au murit ca nişte prizonieri ai iluziilor satanice, moarte prevestită de piesa „The Day We Die" (Ziua în care murim). Dumnezeu să-i ierte pe toţi tinerii care au murit în numele multiculturalismului impus de „licuricii" N.W.O.! Tinerii sacrificaţi de Halloween la ritualul unei petreceri păgîne! Ca să se nască „guvernului meu", la acel Halloween, sacrificiile umane nu s-au făcut prin sabie sau cuţit, ca în ritualurile celtice, ci modern, prin incinerare de vii...! Vă rog, nu-mi judecaţi cu asprime cuvintele! Regret nespus moartea lor, dar aceste sacrificii umane sînt consecinţă şi ofrandă pe altarul satanic importat din Occident. Rămîne să trageţi învăţămintele necesare din tragedia de Halloween, de la Colectiv, şi să înţelegeţi că, în mîinile unor astfel de practici satanice sînteţi doar o marfă pe care se fac bani frumoşi! Asta se va întîmpla întotdeauna cu cei care îl vor schimba pe Dumnezeu cu Talpa Iadului! Asta se va întîmpla întotdeauna cînd părinţii îşi vor lăsa copiii să se joace fără Dumnezeu printre coarnele lui Scaraoţchi.


„Civilizatorii" au invadat grădiniţele şi şcolile româneşti

Feriţi-vă de Halloween! E o marfă macabră, sosită în sicriul integrării europene, împreună cu decibelii lui Christian Death, Killing Joke, Necrophagia sau metal-rock. Încetaţi să mai luaţi pe gratis, dar cu urmări care vă pot costa viaţa, marfă ispititoare şi letală din afară! Halloween, Valentine's Day, Thanksgiving Day, ne înghiontesc cu demonismul lor, ne ucid tinerii şi ne aruncă peste bord de la credinţă, hore pînă la filosofie şi costume naţionale, iar noi mergem şchiopătînd la noi, acasă, subjugaţi de globalismul agresiv şi controlaţi total de un Big Brother! Hallowen-ul e un dezmăţ macabru, o foto-copie imbecilă a unui obicei străin, instalat în calendarul laic românesc cu tot comandamentul de marcheting şi publicitate, de către strategii hedonişti ale globalizării, care nu ne vor binele! Turmele există din cele mai vechi timpuri, afacerea a prins şi la noi! Copiind imoralitatea din afară, am căzut în mrejele unei periculoase maimuţăreli de consum. Maimuţele imită oamenii, dar tot maimuţe rămîn. Acceptarea iluziilor este şi nocivă şi degradantă! „Civilizatorii" au trecut la falsificarea identităţii româneşti, la distrugerea statului religios, istoric, economic şi tradiţional. Vedeţi demonica tehnică a alienării? Au pornit de jos, de la sufletele tinere, sensibile şi uşor influenţabile. Au invadat grădiniţele şi şcolile româneşti, iar „lecţiile" oferite tinerilor ţin de falsificarea identităţii de neam. Cum să înveţe generaţiile tinere despre bun simţ, morală şi cunoaştere, dacă mass-media şi Ministerul Educaţiei le servesc „halloween" pe pîine?!


Acest gen de educatori trebui sancţionaţi şi eliminaţi din învăţămînt!

În unele şcoli din ţară se predau lecţii tematice despre Halloween şi Valentine's Day. Ceea ce e absolut inadmisibil. condamnabil, ceva de groază! Clasele sînt decorate cu lumînări, dovleci, lilieci şi păianjeni, iar în bănci stau elevi „dotaţi" cu colţi de vampir şi coarne satanice. O mămică spunea că „dacă te împotriveşti solicitării doamnei educatoare sau doamnei învăţătoare să-ţi îmbraci copilul în cadavru umblător, în vampir, în fantomă sau militant Ku-Klux-Klan, în ceva cît mai înfricoşător, dacă refuzi să-ţi trimiţi copilul la şcoală cu diavolul, eşti duşman al multiculturalismului, retrograd, habotnic, un ăla care nu înţelege modernismul şi faptul că am intrat în Europa, iar copilul tău va avea de suferit la şcoală". Acest gen de educatori care au facilitat, ba chiar impun, pătrunderea satanismului şi mişcărilor L.G.B.T. în şcoli sînt extrem de nocivi şi periculoşi, ei trebuind sancţionaţi drastic şi eliminaţi din sistemul de învăţămînt, care trebuie să rămînă curat, românesc, educativ. În locul lor trebuie să avem dascali dedicaţi cu tot sufletul pentru educaţia cu adevărat a tinerei noastre generaţii. Adică pentru păstrarea şi perpetuarea filonului sănătos al naţiei române. Prin intermediul unor astfel de "educatori degeneraţi", tineretul nostru va fi transformat într-o turmă silită să se îndrepte doar în direcţia stabilită de miliţienii planetari, o turmă docilă care va gîndi doar prin modul imbecilizant şi consumist al ipocritului Occident. O turmă silită să se formeze în direcţia aberantelor cerinţe integraţioniste, o turmă avertizată că orice tentativă de a părăsi ruta, va fi aspru sancţionată.



http://www.art-emis.ro/editoriale/3837-initiere-in-ritualuri-oculte.html










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu