miercuri, 22 mai 2019

ALAIN DELON "- Oameni, fiți vigilenți, vi se trage presul de sub picioare!"

Alain Delon, " cu cuvintele marelui Hasek  - Oameni, fiți vigilenți, vi se trage presul de sub picioare, vi se ia si ultimul drept la a fi natură umană indumnezeita! - doar nu am/ati inebunit chiar cu toții, ca sa "luăm lumină" tocmai din SUA, țară a lui Antihrist, căzută ireversibil in hăul corectitudinii politice si a relativismului moral".  O spune cu demnitate si mare tristete un mare artist  al Umanitatii de la raspantia asta de milenii...

ALAIN DELON

"Academia Franceză de Film intenționează sa-i acorde lui Alain Delon premiul Palme D'or pentru întreaga carieră, nominalizandu-l in acest sens.
O petitie, pornită din SUA (de unde altundeva?!?) cere Academiei la modul imperativ și agresiv să nu-i acorde premiul, afirmând că actorul ar fi fost de-a lungul întregii sale vieți "rasist, sexist si antiprogresist".
Intervievat de Rai 3 în legătură cu acest subiect, Alain Delon declara:

"Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, am avut o viață lungă și extraordinar de frumoasă, într-o lume care măcar pretindea că e normala la cap. Am avut femei frumoase, mâncare bună, prieteni de calitate. Si slava cât cuprinde, nu ca mi-o doream neapărat, dar asta mi-a adus dragostea si prețuirea oamenilor, care nu poate fi cuantificata. În consecință, transmit Academiei ca poate sa dea curs petitiei, acest trofeu ma intereseaza foarte puțin spre deloc.
Ma intereseaza însă, chiar ma îngrijorează enorm, încotro se rostogolește această lume scrantita, sărită de pe axul firescului și Normalității.
Aceasta țară (Franța, n.m.) a generat si a cunoscut pe propria piele ororile unui iacobinism robesperian, practic atunci francezii au încetat să mai fie o națiune măreață, pe placul lui Dumnezeu.
Chiar si amicul meu, Gerard (Depardieu – n.m.), a tulit-o in Rusia din doua motive:
a. Sa nu-i mai ia fiscul globalist din banii castigati cu atata truda, cu eforturi anti-bahice considerabile si sudoarea “nasului” sau celebru (rade zgomotos).
si
b. Nu mai putea cu “corectii”! Ajunsese la un moment dat sa se planga ca in toata echipa de filmare nu mai are decat 2 francezi, si aia pe la cabluri si lumini. Cum naiba, - ma intreba – sa faci filme despre celti si galii antici cu Hamid si Abdullah?
M-as fi dus si eu dupa el, sincer, dar nu-mi prieste clima, eu sunt mai sensibil la frig ca el…
Deci, să ia premiul cine vrea, dar va rog, cu cuvintele marelui Hasek  - Oameni, fiți vigilenți, vi se trage presul de sub picioare, vi se ia si ultimul drept la a fi natură umană indumnezeita! - doar nu am/ati inebunit chiar cu toții, ca sa "luăm lumină" tocmai din SUA, țară lui Antihrist, căzută ireversibil in hăul corectitudinii politice si a relativismului moral".

Superb!
Sursa: Marian IlieNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu