miercuri, 7 septembrie 2022

Dan Cristian Ionescu - Promovarea femeilor în politică este esențială pentru programul de distrugere a omenirii

 




Promovarea femeilor în politică este esențială pentru programul de distrugere a omenirii

Av. Dan Cristian Ionescu

07 Septembrie 2022

 

Am scris, chiar mult, despre calitățile și meritele femeilor, dar și despre limitele și defectele lor. Dacă femeile pot aduce pe lume copii iar bărbații nu, este evident că între cele două sexe (care înțeleg că acum se numesc genuri, ca în gramatică) există diferențe. Am scris că feminismul este cel mai mare dușman al feminității, că Dumnezeu (în care eu cred) a dat femeii calități legate de migală, de răbdare, de sensibilitate iar nu de crimă. Am scris că femeia nu este făcută pentru a deveni anchetator (lipsindu-i prin natura ei însușirile necesare), de ministru de război, de interne sau de externe.

 

În „Codul lui Lucifer” (în ediția a V-a se află la pag. 114-115) scriam: „Educaţia creştină s-a format în primul rînd în familie, de către mame, şi doar apoi la biserică ori şcoală. Rupeţi mamele de copiii lor - sprijiniţi sufragetele, sprijiniţi organizaţiile feministe, vorbiţi de egalitatea şanselor între femei şi bărbaţi. Insuflaţi femeilor dorinţa de promovare socială ori chiar politică, determinaţi-le să-şi uite casa şi familia pentru o carieră sau pur şi simplu pentru plăceri găsite în afara casei. Astfel, femeile nu vor mai avea timp nici să citească Biblia şi nici să-şi crească copiii în spiritul creştinismului, care le va ajunge străin în primul rînd lor. Mai mult decît atît: în dorinţa de promovare, vor uita de soţi şi vor preacurvi cu toată convingerea, convinse că este dreptul lor. Să uite ce li s-a spus în scripturi (p.44).

 

Lăsaţi fetiţele să nască la 10-12 ani; vor abandona copiii în grija mamelor lor, care, la rîndul lor, şi ele au născut la 15-16 ani şi, neştiind să-şi crească copiii, i-au lăsat în grija propriilor mame. Astfel, în scurt timp, în cel mult două generaţii, nimeni nu va mai şti să crească şi să educe copiii - aceştia vor fi cu toţii ai mei. Tinerele care nu au o familie care să le crească pruncii îi vor vinde ori îi vor abandona, îi vor ucide ori vor avorta înaintea naşterii - prin aceste păcate, vor fi cîştigate de mine. Vedeţi că mai sînt cîteva ţări catolice care nu permit avortul - mişcările voastre pentru drepturile omului să protesteze public, presa voastră să le sprijine, parlamentarii puşi de voi să legalizeze acest păcat (p.45)

 

Dacă totuşi se vor naşte, găsiţi pretexte să smulgeţi copiii de mici din familiile lor şi daţi-i în grija instituţiilor de stat, în care nimeni nu se va ocupa de educaţia lor.”

 

Iar în nota de subsol 44 scriam:

 

„P. 44. Timotei I, 2.11-12: „Femeia să înveţe în linişte, cu toată ascultarea. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpînească pe bărbat, ci să stea liniştită”. Privind femeile care au ajuns în vîrful politicii în lume făcînd să se vorbească despre ele, acestea, aidoma femeilor din Vechiul Testament, s-au remarcat în special prin crime, prin corupţie sau, în cazul României ultimelor decenii (şi nu numai României), prin multă prostie.

 

Dacă Dumnezeu i-a dat bărbatului să-şi apere familia şi să-i asigure cele necesare traiului, femeii i-a hărăzit în schimb cel mai important rol din lume: să dea naştere copiilor, să-i crească şi să-i educe. A înzestrat-o cu sensibilitate şi gingăşie, i-a lăsat treburi care necesită migală, răbdare şi îndemînare. Dar Lucifer le face pe multe dintre ele să renunţe la toate aceste haruri în schimbul trufiei de a conduce lumea. Şi am ajuns să trăim timpurile în care, în ţări creştine, avem femei ministru de război!

 

Feminismul a ajuns cel mai mare duşman al feminităţii.

 

Prima femeie din lume ministru de război a fost, în 1960, în Ceylon (actualmente Sri Lanka) Sirimavo Bandaranaike (care era şi prim-ministru), dar exemplul a fost preluat imediat de ţările creştine, iar după 1990 efectiv a explodat. În cea mai recentă statistică pe care am făcut-o (în anul 2017), scriam: „...în prezent există pe toate continentele 57 de state în care au ocupat (sau ocupă şi în prezent) acest fotoliu 82 de femei cu un total de 90 de mandate. Înainte de 1990, au fost doar patru astfel de state (trei în Asia şi unul în America centrală), dar după 1990, o dată cu impunerea feminismului, a egalităţii de şanse, a egalităţii de gen, etc. s-au alăturat acestora alte 53 (dintre care 20 în Europa).

 

Astăzi, în 16 ţări, ministru de război în exerciţiu este cîte o femeie. Halucinant pare (cel puţin pentru mine) situaţia fostei ministru de război din Germania între 2013-2019, în prezent preşedinta Comisiei Europene, Ursula Gertrud von der Leyen (ns. 1958, fiica unui proeminent politician german şi european, nepoata unui prosper om de afaceri).

 

Halucinant pe de-o parte pentru că această doamnă, care are pregătire de medic (adică teoretic pregătită pentru a salva vieţi) şi care a adus pe lume 7 copii, astăzi îşi trimite armata să ucidă musulmani în ţările pe care Israelul le consideră inamice şi pe care, ca atare S.U.A. şi O.T.A.N. le invadează sub pretexte tot mai puerile. Dar mai halucinant este modul în care persoane fără nici o pregătire de specialitate ajung miniştri în statele U.E.: Ursula von der Leyen urmează între anii 1977-1987 cursurile a patru instituţii de învăţămînt superior economic şi medical, între anii 1987-1999 dă naştere la 7 copii pe care se presupune că i-a crescut şi educat, după ultima naştere intră în politică şi, dintr-odată, în anul 2003, devine ministru! Iar de atunci este numai ministru, conducînd succesiv p0atru ministere dintre care ultimul, din anul 2013, ministerul de război!

 

O situaţie asemănătoare întîlnim şi la ministerele de interne. La acelaşi moment, situaţia era următoarea: „Prima a fost în China, în 1959. Apoi fenomenul s-a repetat în avalanşă, ca şi în cazul precedent. Femei care să conducă poliţia au ajuns ministru în 69 de ţări (77 de femei ministru cu un total de 81 de mandate). În prezent, în 20 de state, femeile sînt ministru de interne în exerciţiu. 18 ţări europene (inclusiv România) s-au conformat noii directive”.

 

Nu m-au preocupat originile feminismului, dar verificînd diferite biografii, am constatat că de pildă, în Belgia, promotorul acestui curent, a fost ... un bărbat - evreul Louis Frank (1864-1917)!

 

Lucifer are nevoie astăzi de cît mai multe femei care să conducă lumea - de ce? Pentru că prin firea lor mult mai sensibilă şi, de ce să nu recunoaştem, mult mai naivă, pot fi uşor manipulate. Slugile satanei susţin că o reală democraţie presupune ca în parlamente şi în guverne femeile să fie reprezentate proporţional, conform ponderii lor în cadrul populaţiei fiecărei ţări, adică mai mult de jumătate. Dar mă întreb eu, atunci de ce nu cer să fie reprezentate proporţional şi în subteranul minelor, ca docher sau hamal sau ambulanţier la morgă? Niciodată şi nicăieri nu veţi găsi în subteranul minelor femeie miner, dar nici evreu miner. Acolo, este într-adevăr muncă grea şi riscantă.”

 

În 2016 publicam articolul „Drumul european spre matriarhat”[1] iar în 2017 un număr de 4 episoade sub titlul „Hai, înjurați-mă !”[2]   precum și, în 2019, articolul „Nu sunt misogiin !”[3]. Am scris, am repetat și repet în continuare - pentru a-și realize programul de distrugere a omenirii, Lucifer are nevoie de cît mai multe femei în conducerea statelor creștine. Fiindcă sînt influențabile, naive și bune executante ale ordinelor primite.

 

Trăim timpuri decisive în războiul dintre bine și rău (iar binele nu, nu este reprezentat de N.A.T.O.), timpuri în care este posibil un război nuclear. Și cine agită cel mai mult cîinii războiului?

 

În S.U.A., senilul Joe Biden (fiul său cel mare, răposatul Beau, a fost căsătorit cu evreica Hallie Oliver care după decesul soțului s-a încurcat un timp cu următorul fiu, Hunter, coruptul și perversul familiei, care este în prezent căsătorit cu evreica Melissa Cohen iar fiica Ashley este căsătorită cu evreul Howard David Krein[4] - vicepreședinta Kamala Devi Harris, pe care nu numai presa trumpistă o acuză de imbecilitate, este soția evreului Douglas Craig Emhoff și secretarul de stat, evreul Anthony Blinken.

 

Un rol la fel de important, dar și mai murdar (prin serviciile de informații și prin presă) în susținerea nazismului ucrainean, urmărind declanșarea războiului nuclear, îl are Marea Britanie. Boris Johnson (are un sînge foarte amestecat, inclusiv de evrei ruși) a fost permanent un partizan al războiului și un adversar al pacii în Ucraina. S-ar putea ca în urma recentelor alegeri care urmează, locul său să fie luat de Mary Elizabeth (Liz) Truss, ministru de externe, o femeie de o prostie incredibilă. Eu, ca om simplu și fără răspunderi, mi-aș fi putut permite gafa geografică pe care a făcut-o la Moscova, dar ea, ca ministru de externe, nu-și putea permite. Iar în ultima săptămînă, pe lîngă faptul că nu știe dacă Macron îi este aliat sau nu, a declarat că ea ar apăsa butonul nuclear, adică ar declanșa războiul atomic!

 

Al treilea stat mare dușman al Rusiei este Polonia - în cazul ei, nu este vorba nici de influență a evreilor și nici a femeilor. Este vorba de suferințe îndelungate suferite timp de secole de polonezi din partea țarismului sau a bolșevicilor, așa că nu are rost să comentez.

 

În timp ce Olaf Scholzare o poziție relativ rezervată, ministreasa germană de externe, Annalena Baerbock, tocmai ce a anunțat: „Sprijinim militar și financiar Ucraina cât timp va fi nevoie. Punct.”

 

Două femei, Eva Magdalena Andersson (prim ministru al Suediei) și Sanna Mirella Marin (prim ministru al Finlandei, tînăra amatoare de chefuri, dans și băuturi alcoolice – nimic condamnabil dacă nu ar fi vrut să intre și în politică), “speriate de bombe”, s-au grăbit să ceară aderarea (fără nici un referendum) țărilor lor la NATO. Eu sînt absolut sigur că în nici un moment Rusia nu s-ar fi gîndit să le atace, nu avea nici un motiv. Dar cei care le-au pus în fruntea guvernelor, le-au convins că sînt în pericol și ele, în naivitatea lor, au și crezut.

 

Trei prim ministrese (aceeași Sanna Mirella Marin, Kaja Kallas a Estoniei, Ingrida Simonyte a Lituaniei) și un „fătălău” (Arturs Krisjanis Karin al Letoniei - nu stau să explic de ce l-am caracterizat așa, dar ca simț politic nu pare bărbat) au cerut un abuz incredibil: pretinsa lume democrată să refuze vizele de intrare în țară pentru toți cetățenii ruși! Fiind foarte multe de comentat, voi reveni cu un articol pe această temă. După cum vedeți, partizanii războiului sînt evrei sau femei.

 

Naivitatea femeilor impuse la conducere, împinge la distrugerea omenirii.

 

Ieri, Republica Moldova aniversa 31 de ani de independență. Serba în anul în care Maia Sandu, tot fără referendum, renunța la independență și cerea aderarea la unealta diavolului, U.E. Maia Sandu a făcut studii în S.U.A. Degeaba atrag atenția, nu repetați greșelile trecutului, nu puneți în fruntea țării oameni cu studii în Occident, fiindcă se întorc racolați de serviciile străine, așa cum se întorceau racolați de K.G.B. românii trimiși la studii la Moscova.

 

Degeaba scriu. Cărțile mele sînt refuzate de edituri, cele tipărite în regie proprie sînt refuzate de librării, articolele mele nu mai sînt publicate. Dar eu continui să scriu, strîngîndu-mi articolele în cărți pe care le postez - desigur, cînd mă voi stinge, vor fi șterse, așa cum s-a întîmplat deja cu unele cărți ale lui Garaudy.

 

-----------------------------------

 

[1] https://ioncoja.ro/femeia-mama-femeia/ - 4 ianuarie 2016.             

[2] https://www.justitiarul.ro/femeia-de-la-mama-datatoare-de-viata-la-ministru-de-razboi-iv/ - 1 decembrie 2017.

[3] https://www.justitiarul.ro/nu-sint-misogin/ - 2 august 2019.

[4] https://www.thejc.com/news/world/joe-biden-s-very-jewish-family-1.508420 - 9 noiembrie 2020.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu