luni, 19 septembrie 2022

Întâlnire cu doamna Melania Rusu Caragioiu

 




Mutt Distinsă și Iubită Doamnă Președintă, Dr. Ala Mindicanu,

Vă mulțumesc nespus de mult pentru această DIPLOMĂ de SUFLET, pe care o voi pune  în loc de cinstire cu celorlalte diplome primite și de DIPLOMA DE GRATITUDINE de la Dl. Președinte Al. Florin Țene.

 Întâlnirea a fost de excepție datorită regizării ,,din umbră” și factic, a Domniei voastre.

A fost tot ce poate fi mai frumos pentru  mine și pentru cei de față

Primiți, vă rog, din nou Mulțumiri, dar în primul rând BINECUVÂNTĂRI de la DOMNUL și de la mine și Familia mea,  atât Domnia voastră cât și dragii colaboratori și binevoitori- (precum m-a învățat să  le zic spre mulțumire lui Dumnezeu și lor, neuitata Ligya Diaconescu, Învățăcel de la Mănăstiri și de la Athos)

 Cu deosebită stimă și îmbrățișări,

 Melania Rusu Caragioiu

 

 


Placerea a fost de partea noastra. Am adus un omagiu binemeritat dnei Melania Rusu-Caragioiu care si-a dedicat intreaga viata creatiei si slujirii unor valori perene, precum Bunatatea, Daruirea, Talentul, Prietenia . Sanatate, scumpa Doamna, bucurii de la cei dragi si dragoste din partea celor din jur.

 

Ala Mindicanu, PhD,

Montréal, Canada

www.moldovaquebec.ca

(+1) 438 937 3608

video

ttps://youtu.be/GK50b6TSeAQ










Un comentariu:

  1. E un frumos de suflet nepretențios, dar sățios și luminos a unui om artist modest altruist care tot timpul m-a încurajat dezinteresat,în demersul meu de,că scriitor de viitor,de fapt m-a apreciat ca Ion Miclău,Ben Todică că părinți spirituali ce-mi sunt asemeni neasemuitului și fără egallui acadimicianu Gerge AncaDumnezeu îl ierte și odihnească,fie-i memoria binecuvântată,cu în veci pomenirea lui,în lumea celor drepți și sfinți că marele Mihai Eminescu !

    RăspundețiȘtergere