duminică, 4 septembrie 2022

Ion Măldărescu - Insectarul depopulării prin imbecilizare și teroare instituționalizată

 




Insectarul depopulării prin imbecilizare și teroare instituționalizată

Ion Măldărescu

04 Septembrie 2022

 

Excursionistul navetist-profesionist - care, conform prevederilor Articolului 91 din Constituției României ar trebui să să reprezinte interesele poporului român -  chiriaș temporar la Cotroceni semnează, promulgă,  parafează, orice-i ordonă secretariatul insectarului globalist fără să întrebe poporul român. Pârâtul nu este altceva decât un hibrid toxic care cumulează tot răul altor marionete precum: Emmanuel Macron (Franța), Johnson (UK), Justin Trudeau (Canada), Anthony Albanese (Australia), Jacinda Ardewn (Noua Zeelandă)…

 

Forumul Economic Mondial, prin insecta sa preferată, Klaus Schwab nu constituie altceva decât un „think tank” de suprafață, „Executivul” se află într-un plan invizivil și foarte discret. Reprezentanți ai Consiliului pentru Capitalism Inclusiv au efectuat o în vizită la Vatican, gazda fiind una dintre insectele mușuroiului, Lynn Forester de Rothschild simțindu-se confortabil alături de Papa Francisc pe post de gândac de bucătărie pe frunzele Vaticanului.

 

Componenții actualului Guvern al României - cu excepții „excepționale” au devenit nu slujitorii Națiunii, ci groparii ei, „performerii” acestei categorii detașându-se vizibil: Ministrul Energiei, Ministrul Educației, Ministrul Apărării Naționale, Prim-ministrul Guvernului și neromânii anti-români cățărați prin impunere la butoanele de comandă ale destinelor cetățenilor români rămași în țară.

 

Țara vecină și deloc prietenă României își face mendrele pe teritoriul național, iar șeful statului (rog a se citi Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină numită încă România) și șeful guvernului  tac. Dar conducătorii „țării vecine și (ne)prietene au demnitate națională și luptă pentru interesele poporului lor. Ai noștri… nu-i iera, Doamne, că știu ce fac!

 

Ei, vătafii insectelor globaliste ne-au transformat țara în țintă pentru rachetele rusești. Și nu rușii sunt de vină, ci ei, vătafii, slugile unor organizații teroriste de tip US-Army, N.A.T.O., U.E. și, desigur, noi toți.

 

Am suportat tăcuți și speriați „gripa aviară”, când au fost ucise milioane de găini sănătoase pentru a importa găinile „lor” îndopate cu antibiotice. Acum ne interzic creșterea păsărilor de curte.

 

Am suportat tăcuți și speriați „pesta porcină” când au fost masacrați sute de mii de porci sănătoși, pentru a importa carne de porc fără gust, îmbibată cu fel de fel de substanțe dăunătoare sănătății. Acum ne interzic creșterea porcilor în gospodării.

 

Am suportat tăcuți și speriați „boala vacii nebune” apărută de niciunde și de nicăieri pentru ca acum, multe mii de vite să ia calea abatoarelor pentru că micii fermieri nu mai pot rezista crizei economice deliberat creată, și întreținută.

 

Am suportat tăcuți și supuși cănd insectele globaliste au plantat Covid-19, iar în spitale - așa cum spum martorii oculari - nu au fost administrate pacienților legați de paturi și arși de vii medicamente, ci alte „ingrediente” care i-au transformat în cadavre.

 

Am suportat supuși când  alde șeful statului, Arafat, Gheorghiță, Tătaru, Vela, Bode, Ciucă, Cîțu & Co. au debusolat, isterizat, terorizat, terorizează și duc la dezastru România. Și tăcem!

 

Am suportat tăcuți și supuși când șeful statului s-a bătut în piept precum gorilele lui Tarzan țipând din toți rărunchii: România oferă cale de alimentare cu armament occidental către Ucraina, în timp ce Ungaria a spus „Határozottan, Nem!” (Categoric, Nu!). Așa ni i-am făcut dușmani pe ruși și am susținut Kievul „cu arme și bagaje”. Recent, Ambasada Federației Ruse la București a spus-o de la obraz vătafilor oficiali… și unii dintre noi, tot spre ruși arată cu degetul.

 

Am suportat supuși când șeful statului, prim ministrul și un alt rătăcit s-au deplasat la Kiev să facă plecăciuni în fața clovnului Zelenski și să promită că România va participa la „Reconstrucția Ucrainei” - zice-se proprietate a familiei Rothschild. Ba, a doua zi a apărut și stafia Cîțu, sosit acolo numai așa, de-al dracu', ca să ne facem de râsul curcilor. Și am tăcut!

 

Am suportat supuși când șeful statului și gașca lui de gropari i-au ridicat în slăvi pe ucraineni care țin sub ocupație pământuri românești străbune! Da, pe uicraineni care sunt mai mari dușmani ai românilor decât rușii. Și am tăcut!Și tăcem încă!

 

Am suportat, suportăm și ne supunem dictaturii Gestapo-N.K.V.D.-iste a I.N.S.H.R.-„E.W.” aflat oficial în directa subordonare a prim-ministrului și - sine die - cu încuviințarea acestuia care ne interzice să ne cinstim valorile naționale. Condamnabil, am tăcut și tăcem.

 

Am suportat, suportăm și ne supunem ordinelor senilului șef al SUA care nu e în stare nici să se îmbrace singur, iar șeful statului dâmbovițean și gașca lui de gropari execută porunci păgubitoare și distructive intereselor naționale

 

Am suportat supuși împreună cu șeful statului și al guvernului ordinele scorpiei de la Bruxelles venită la București pentru a ne sfida și a ne umili. A zâmbit și a plecat mulțumită. Noi am tăcut!

 

Suportăm umili propaganda criminală a „hranei viitorului” - gândacii și alte insecte incompatibile cu noțiunea de hrană pentru oameni. Singurul oficial care a îndrăznit să opună rezistență imbecilismului UE-ist-nevertebrato-hexapodo-globalist (și pe care, sigur, nu-l va mai apuca iarna ca ministru) este Petre Daea, care a declarat public: „Eu, ca inginer agronom combat gândacii, nu-i mănănc! […] Eu am spus un lucru foarte clar: lăsaţi greierii să cânte. […] Noi trebuie să consumăm ceea ce ne produce pământul, ceea ce fac oamenii aceştia folosind hrana pe care o cunoaştem şi avem un patrimoniu gastronomic extrem de important pe care nu trebuie să-l neglijăm. Vă îndemn să faceţi ca mine: să mâncaţi româneşte! Noi mâncăm sarmale, mămăligă și cârnați, nu greieri, gândaci și lăcuste!”.

 

Am mai spus-o și o repet: deși deosebit de dificilă, unica soluție a salvării naționale este unică: RoExit din UE! Polonia o va pune curând în aplicare; aruncați, vă rog, o privire spre Praga… Lumea se trezește. Târziu, dar poate nu prea târziu!)

La care nu greșim adăugând:

RoExit din NATO!

RoExit din criminalul „Parteneriat strategic cu SUA!

Vom fi săraci, dar liberi!

La final vă reamintesc cuvintele de aur a doi mari patrioți români:

 

„În capul statului român nu se cade să vedem aproape esclusiv numai oameni străini, incapabili de-a pricepe geniul poporului nostru și incapabili de a-l iubi și de a-l cruța. Nu escroci și tâmpiți în demnitățile statului!”. (Mihai Eminescu, 3 septembrie 1881)

 

„Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi; şi vinovaţi suntem cu toţii: unii, pentru că am tăcut; alţii, pentru că am greşit; cu toţii, pentru că am suportat”. (Ion Antonescu, 1 decembrie 1940).

 

 

Aranjament grafic - I.M.

Sursa foto - ActiveNews

P.S. Vreți să vedeți ce vă pregătesc psihopații criminali ai planetei? Azi la Milano, mâine în întreaga lume:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu