duminică, 16 octombrie 2022

Ion Măldărescu - C.C.O.M.S. - Vespasianul manciurian '22

 




C.C.O.M.S. - Vespasianul manciurian '22

Ion Măldărescu

16 Octombrie 2022

 

Mocirla în care se scaldă Colonia Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) - România,  „Statul eșuat” prin eforturile președinților-vespasieni (în special cel actual - cel mai antiromân dintre toți), ale unui parlament-vespasian și ale guvernelor-mele-vespasiane emană de 33 de ani duhori pestilențiale extrem de toxice și agresive care, îndreptate spre nord-estul României ar putea anihila orice conflict militar din zonă prin alungarea combatanților de la „locul faptei” și împrăștierea lor în cele patru zări. Drept urmare, România - actualmente, teritoriu vespasian nedeclarat -  ar putea primi „Premiul Nobel pentru Pace” fără efort. Numai prin „contribuția” ticăloșilor cocoțați în funcții oficiale.

 

În timp ce obediența auresciană recidivează, Țara arde-n foc, iar Guvernul (Mă)Ciucă se piaptănă…

 

Incompetența, ipocrizia, ticăloșia și obediența circarilor „dâmbovițeni” față de Casa Văruită a „partenerulu strategic” locuită temporar și nefiresc de senilul căutător repetativ de entități inexistente și Turnul Babel condus prin simulare dirijată de marioneta Ursula von den Betrug susținută și apărată de GloboCapii planetei nu au limite.

 

Suspecta poziție pro-ucrainenă în dauna intereselor C.C.O.M.S a aurescului. - cazul „Canalului Bâstroe” - nu poate fi negată. Demonstrativ, apelând la Istorie, putem afirma că în contextul actual atitudinea și logoreea slugilor din C.C.O.M.S.- România , (trădarea M.A.E.) poate fi asemuite cu acțiunea de sabotaj organizată de către personalul militar japonez ca pretext pentru invazia nord-estului Chinei (Manciuria) în 1931 (cunoscută și sub denumirea „Incidentul Mukden). In cazul de față prin leprozeria Ministerului de Externe al României, Operațiunea „Vespasian '22” este direcționată cu efect de bumerang chiar împotriva statului pe care îl reprezintă și ale cărui interese ar trebui să le apere:

 

„Vom continua să ne implicăm în efortul colectiv, fără precedent, de a face dreptate victimelor celor mai grave crime comise în Ucraina. Cei responsabili de ele trebuie să plătească, iar eforturile noastre colective trebuie să fie eficiente în acest domeniu, deoarece Ucraina vrea dreptatea pe care o merită […] Mesajul României a fost cât se poate de clar şi a fost aliniat cu viziunea lui Vespasian Pella - acela că trebuie să ne asigurăm că este făcută dreptate şi că cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere. Nu putem permite ca dreptul internaţional bazat pe reguli să fie subminat. România va susţine crearea unui tribunal special care să analizeze «crima de agresiune din Ucraina»” a declarat domn Ministru al Afacerilor Externe[1].

 

- Despre românii și teritoriile românești aflate sub ocupație ucraineană - „Omerta”;

- Despre interdicția învățământului românilor din Bugeac, nordul Bucovinei și Ținutul  Herța în limba maternă - „Omerta”;

- Despre drepturile românilor-volohi din Ucraina - „Omerta”;

- Despre coridorul prin care C.C.O.M.S. livrează armament „Azovilor” - „Omerta”;

- Despre refugiații-miliardari ucaineni aciuați în C.C.O.M.S. cu gratuități pe care cetățenii români din C.C.O.M.S. nu le au - „Omerta”;             …

Curat murdar domn ministru!

 

 

Notă - Caesar Vespasianus Augustus - alias Titus Flavius Vespasianus - a fost împărat roman încoronat într-o perioadă de instabilitate politică (război civil) și criză economică. Vespasian a dispus construirea la Roma a sute de latrine publice (vespasiene), pentru care a perceput taxe de folosire. A fost criticat că scoate bani din ceva murdar, la care Vespasian a replicat: „pecunia non olet!” (banii nu au miros)”[2].

 

-------------------------------------

[1] Bogdan Aurescu - https://ampress.ro/romania-va-sustine-crearea-unui-tribunal-specializat-pentru-crimele-rusiei-in-ucraina-aurescu-cei-vinovati-trebuie-sa-plateasca/?fbclid=IwAR2NPxU80YFBro4-Dl0bn8jcKvsC2uhSgr-kajbSxzVE2uqfjvQaqvIYXbk - 14 octombrie 2022 și https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/romania-va-sustine-crearea-unui-tribunal-specializat-pentru-crimele-rusiei-in-ucraina-aurescu-cei-vinovati-trebuie-sa-plateasca-2117229 - 14 octombrie 2022.

[2] https://ro.wikipedia.org/wiki/Vespasian









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu