duminică, 30 octombrie 2022

Maria Diana Popescu - Atentatele asupra Bisericii Ortodoxe Române trebuie să înceteze

 



Atentatele asupra Bisericii Ortodoxe Române trebuie să înceteze

Maria Diana Popescu

30 Octombrie 2022

 

De cîţiva ani, o întreagă armată aflată în slujba intereselor străine a demarat în România un atac fără precedent asupra Bisericii Ortodoxe Române, asupra valorilor fundamentale ale credinţei creştine. Finanţată cu bani din afara țării prin intermediul unor ONG-uri, alcătuită din trădători de ţară, integrați ȋn partide așa-zis progresiste, sprijiniți de jurnalişti-mercenari complici, la rîndul lor, şi ei finanțați din aceleași surse „neortodoxe”, atacă în mod violent temelia Ortodoxiei, tradiția și valorile spirituale ale poporului nostru, familia, cultura, educația și identitatea națională, obligîndu-ne, în schimb,  la non-valori europene: desfrînare, ură, manipulare, curcubeu hoție, corupție, minciună,  haos, dezbinare, sclavie, sărăcie, supunere.

 

Prin manipulări grosolane, neomarxiștii promovează calomnierea, defăimarea şi compromiterea Bisericii Ortodoxe Române, a slujitorilor ortodocşi, dorind să spulbere 2000 de ani de istorie creștină a umanității, 2000 de ani de fundament și valoarea creștină, instituite de legea iubirii lui Hristos. Pietrele aruncate în ultima vreme asupra Bisericii Ortodoxe Române n-au venit așa din senin! Neomarxiști slujitori ai răului și minciunii, erijați în avertizori de integritate, consideră că tot ce înseamnă Biserica Domnului trebuie înlocuit cu tagma curcubeilor deviați și cu statuia lui Baphomet, motiv pentru care aceștia susțin și finanțează atacurile asupra BOR și slujitorilor lui Dumnezeu. Pe măsură ce piesele de puzzle se adună vizibil descoperim că anumite ONG-uri, sponsorizate de donatorii ideologiei neomarxiste au ales anumiți pioni nocivi renegați de Biserică, pe care îi folosesc în atacuri concertate, bine plătite asupra înalților prelați ortodocși. Vezi cazul călugărului şarlatan, găzduit în platourile tv în acest scop.

 

Tot mai multe agenții de presă și canale „naționale” pun premeditat pe masa știrilor cite o „informaţie senzațională”, un scandal construit la comandă la adresa vreunui preot, făcături și acuzații fără fond, erori minore care să dea impresia unor grave derapări în ceea ce privește BOR și slujitorii. Zi de zi se comentează machiavelic despre așa-zise derapaje, de așa manieră, încît mentalitatea receptorului să fie infuzată subliminal în mod repetat şi agresiv cu închipuite fapte ale preoților.

 

Indiferent cît de stupide ar fi acuzațiile, ordinul este ca ele să fie auzite foarte des, știut fiind faptul ca orice minciună des și cu insistență repetată poate deveni adevăr în mintea naivilor conform faimoasei tirade a lui Don Basilio din „Bărbierul din Sevilla” a lui Beaumarchais: „Calomniez, calomniez, il en estera toujours quelquechose !” (Calomniați, calomniați, ceva tot va rămîne !), astfel ca oamenii să-și piardă încrederea în Biserică și în slujitorii ei. Tirada lui Don Basilio a devenit astfel una dintre prevederile manualului de manipulare al neomarxiștilor.

 

Uimitor că, foarte rar se vorbește despre faptul că Biserica Ortodoxă Română este mama Neamului Românesc. Puțini sînt cei care vorbesc despre contribuția bisericii la dezvoltarea societății românești. Foarte rar se vorbește despre moralitatea și rîvna prin care preotul luminează poporul prin Sfînta Scriptură, prin legea iubirii lui Hristos, despre preotul purtător de har care hrănește sute de copii săraci și bătrîni uitați de statul corporatist. Preotul care a construit case de ajutor pentru femeile abuzate, pentru copiii orfani, preotul care îi ajută pe bolnavi. Se amintește rar și cu timiditate despre Mînăstirile Patriei care oferă o masa caldă sutelor de enoriași prezenți  în fiecare duminică și în zilele de sărbătoare la slujbă!

 

Neomarxiștii se prefac a nu şti că preoții ortodocși au puterea de a ierta păcatele, putere dată apostolilor și urmașilor lor de către Iisus Hristos, care a zis: „Luați Duh Sfânt! Cărora le veți ierta păcatele vor fi iertate și cărora le veți ține ținute vor fi”.

 

Asta înseamnă că nu prea poţi fi creștin adevărat fără prezența slujitorului lui Dumnezeu în viața ta! Spovedania n-o poate face nici psihologul, nici vecina, nici tovarășul de pahar, ci doar slujitorul lui Dumnezeu, purtător al tainei Sfîntului Duh. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea că dacă te întîlnești pe drum cu un înger și cu un preot, dă binețe și cere binecuvîntare preotului și apoi îngerului, pentru că primul poate să îți ierte păcatele, iar al doilea nu.

 

Preoții, așa răi cum îi etichetează presa, au harul de la Dumnezeu de a binecuvînta, de a ierta și de a-i umple pe credincioși de harul Duhului Sfânt. Nimeni din presă nu vorbește despre puterea pe care o au preoții de la Duhul Sfânt de a-L aduce pe Dumnezeu în viața oamenilor, prin Trupul și Sângele lui Hristos.

 

Sînt arhierei precum IPS Teodosie, care în timpul de restriște a celei mai mari înșelătorii medicale din istoria omenirii - plandemia Covid - au dovedit nu numai că sînt vrednici slujitori ai Domnului și ai BOR. Așezîndu-se în calea furtunii au demonstrat că sînt printre puținii români patrioți rămași într-o Românie Furată.

 

Treziți-vă, oameni buni! Fiți atenți la sufletul vostru, la sufletul creștin al Neamului! Altfel, neomarxiștii sataniști ne vor îngropa în mocirla lor. Atacul concertat asupra Bisericii Ortodoxe Române e un atentat la existența poporului român, la tradițiile strămoșești, este un atac la siguranţa naţională.

 

Aranjament grafic - I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu