joi, 20 octombrie 2022

Rudolffo Vizintin - Lagărul de exterminare „România”

 




Lagărul de exterminare „România”

Rudolffo Vizintin

20 Octombrie 2022

 

Recunosc că m-am bucurat când a căzut comunismul. Eram la vremea aceea în Timișoara și evenimentele, sau poate prezentarea lor, nu îmi dădeau senzația că aș greși. Dar uitându-mă retrospectiv,având și bagajul informațiilor acumulate in timp coroborate cu situația României de acum, îmi dau seama că după lovitura de stat yankeo-bolșevico-progresistă din 1989, noi ca țară am luat-o pe un drum greșit.

 

Nu era de continuat cu comunismul,dar nici pe calea distrugerii colonialiste a României de către Occident nu trebuia sa o luam. Am permis distrugerea unei țări puternice,și am nenorocit, poate tot atât de rău precum comuniștii,sau poate chiar mai rău,poporul român. Și rezultatele se arată acum în toată „splendoarea” lor.

 

O economie total ruinată și furată, o țară fără suveranitate, o justiție coruptă și îngenuncheată,o clasă politică de oportuniști trădători șantajabili și fără scrupule,un popor împrăștiat prin lume cu statut de sclavi.Un rest de popor rămas captiv între granițele țării de neputință, sărăcie, bătrânețe,resemnare,sau indolență.

 

Rușii s-au retras din România din 1958. Eram și atunci în C.A.E.R.,cam un U.E. socialist, și în Tratatul de la Varșovia, un N.A.T.O. al comuniștilor. Dar după 1958 nu am mai avut un picior de soldat străin prin țară,să nu mai zicem de baze ale lor. Eram în C.A.E.R. și Tratatul de la Varșovia dar aveam o poziție demnă,nu ca acum slugi de trei parale la americani și U.E.

 

Avem țara plină de baze și soldați străini. Ce dracului caută ăștia la noi? Și Ungaria este în N.A.T.O. dar nu întreține o hoardă întreagă de străini pe spinarea ungurilor!

 

Nu venea nimeni sa ne fure fabricile și resursele ca acum, in granițele noastre eram stăpâni,cu legile noastre, cu problemele noastre, cu sărăcia sau bogăția noastră.

 

Nu venea nimeni sa ne spună cum sa ne creștem copiii, sau cum să îi educăm la școală! Nu venea nimeni sa ne spună că defecții L.G.B.T.Q.+ au drepturi, că cel născut băiat nu este băiat ci ce vrea neuronul lui smintit de propaganda globalistă să fie!

 

S-a ajuns la demența să fie normal să te crezi pisică sau șoarece sau stâlp de telegraf și să fie O.K. după doctrina globalistă! Ceaușescu nu trimitea soldați români să moară ca proștii pentru puteri străine oriunde în lume. Acum o facem. Am avut verticalitate chiar in cadrul Tratatului de la Varșovia, când în 1968 am refuzat să trimitem trupe să ocupe Cehoslovacia. Și eram într-o alianța militară. Acum trimitem carne de tun peste tot în lume unde vor americanii fără să avem nici o rezervă.

 

Dăm 11 lei unui român pe zi să trăiască - cifrele aparțin guvernanților -, dar ucrainienilor le dăm 70 de lei pe zi plus găzduire, gratis! Păi chiar ne-am tâmpit? Dăm moldovenilor de peste Prut energie de nu știu câte ori mai ieftină decât românilor din țară?

 

Ne scot multinaționalele ultimul bănuț din țară, ne-au distrus economia de nici creioane nu mai găsești produse în România.

 

Au trecut 32 de ani de bejenie, timp in care România nu mai există decât ca o umilă slugă a Occidentului, chiriașă în propria țară, deposedată de tot ce a avut vreodată, datoare vândută!

 

Am ajuns un popor de slugi,ce suntem chiriași la noi acasa sau sclaveți pe pământuri străine. Dam bani străinilor pentru bunurile noastre furate, murim ca proștii prin războaie ce nu sunt ale noastre, cerem voie americanilor sau U.E. și când trebuie să mergem la toaletă!

 

Colonia Românica funcționează pe bandă rulantă și sclaveții nu pot să se ușureze când vor ei, cum vor ei și unde vor ei! De aceea avem un gauleiter la cârmă și un trădător de general executant la cravașă! Plus un Parlament de gardieni în lagărul de exterminare numit România!

 

Aranjament grafic – I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu